Duodu vaisine, labai megsta, atimti tik laiku reikia kol nepradeda žaisti

as pati kramtau,ir kai pamato tada ir jam prisireikia,tai biski pakramto ir liepiu ismesti.as tik DIROL zalia
nors pati kramtau bevei visą laiką bet vaikui visai neduodu. manau, kad dar ne laikas. po valgio galima vandenukio pagerti paskalauti burnytę. na čia mūsų nuomonė.
Maniškis tai irgi kramto,orbit mėtine,šiaip neduodam tik kai pamato.O vaisinių tai neperkam nes visa pakelį per dvi minutes sukramto.

Duodam "Orbit", "Dirol" becukrę kramtomą gumą. Aišku galėtume aiškinti, kad tai nesveika, kenkia dantims. Bet mūsiškis žiūri televizorių, mato reklamas. Todėl perkam. Bet tik be cukraus, jokios kitokios negauna.

Manoji tai net nenori kramtomos,kai pasiulau,tai sako:tu kramtyk,ir burbulus man pusk 

Mano vaikinukas tai pats nenori ir sako, kad vaikams negalima, kai užaugsiu tada bus galima.O kai apsiperkam, tai niekada nepamiršta mamytei ir tėtukui guma paimti, jau žino kokias mėgstam.Jam tik labai patinka Huba Buba suvyniota, įvairių skonių, darželyje pavaišino kažkas iš vaikų, tai dabar prašo kad nupirkčiau.
Kramto mano berniukas,bet tikrai ne kiekvieną dieną
o perkam tai orbit kids

o perkam tai orbit kids

Kramtom gumą tik vaikišką,bet daug kartų sūnus yra prarijęs.

O mes kramtom jau seniai gal nuo 2m. duodu visokiu gumu kokias pasirenka pati, kramto ne kasdien bet daznai, manau kad nuo visko neapsaugosi daug kenksmingu dalyku siais laikais yra, tada ir saldainiu irgi turetumem atsisakyt ir pyragu visokiu juk jie irgi saldus ir kenkia dantim, taip pat kaip ir gumos huba buba ar kitokios, kurios beje kaip pastebejau vaikams patinka labiausiai, nes is ju dideli burbulai gaunasi
. Na cia tik mano nuomone, suprantu kad vaikams norim tik gero ir stengiames juos nuo visko saugot, bet juk neduosim mes tos gumos kieme ar darzelyje pavaisins kas nors ir nieko neatsitiks.