Įkraunama...
Įkraunama...

Kramtomoji guma

Sveikos mamytės, norėjau pasiteirauti Jūsų ar duodate savo pipirams kramtomosios gumos g.gif .Kokią kramtomą perkate, jei duodate? Ir kažin ar nekenkia dantukams schmoll.gif
Mums šiuo metu yra 3 metai ir 8 mėnesiai 4u.gif , kartą paragavom kramtomos gumos ir mums labai patiko thumbup.gif , dabar tik duok ir duok. Mes perkame DIROL vaisine gumą.
Atsakyti
Duodu, bet tik tą "rimtą" Dirol arba Orbit. thumbup.gif Leidžiu išsirinkti pačiam. Bet griežtai neduodu Jokių hubųbubu ar kito šlamšto iš kioskelio. schmoll.gif
Atsakyti
Mes ir duodam,sūnus labai mėgsta. Tik perkam Orbit vaikšką ir kategoriškai jokių Hubbabubba schmoll.gif schmoll.gif .
Atsakyti
As irgi duodu dickiui, jis kramto tas pacias, kokias mes kramtom, metines smile.gif
Atsakyti
Jokių kramtomų gumų, jokių čiulpinukų neduodu.
Atsakyti
As kartais (laaaabai retai), bet duodu maziuka gabaliuka gumos kuria pati kramtau - orbit, dirol... tos hubos bubos, tai jau schmoll.gif
Atsakyti
Duodu,dazniausiai vaikiska dirol,arba kokia metine kuria sau perkuos smile.gif
Atsakyti
Mano abu vaikai Orbit guma kramto po valgio, nuo 1.5 metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene: 05 vasario 2008 - 16:08
As ir duodu sunui nuo kokiu 2 metu.Anksciau pirkdavau tik vaikiska,bet dabar duodu visokia.
Atsakyti
O kodėl mamytės neduoda HUBABUBA, ji labai bloga g.gif ? Nors ir aš neduodu....
Atsakyti
QUOTE(aukseliss @ 2008 02 05, 17:35)
O kodėl mamytės neduoda HUBABUBA, ji labai bloga  g.gif ? Nors ir aš neduodu....

nes ji saldi, todėl kenkia dantims. be to greit išsikramto rolleyes.gif
Atsakyti
Aš nedaviau ir neplanuoju duoti. Nors sako, kad kramtymas lavina kažką, bet geriau tega morkas kremta.
Atsakyti