Įkraunama...
Įkraunama...

Šeškinės pradinė mokykla

O cia kalba eina apie sia Seskines mokykla kuri randasi Čiobiškio g. 1 ? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gutjera @ 2013 09 13, 23:40)
O cia kalba eina apie sia Seskines mokykla kuri randasi Čiobiškio g. 1 ? 

ne.Apie šią; http://www.seskinespradine.lt/
Atsakyti
QUOTE(meilutė @ 2013 09 14, 15:39)

O gal kas gali padeti surasti foruma apie Seskines mokykla kuri yra Ciobiskio 1 ? ax.gif
Atsakyti
Planuoju leisti sunu i 1 klase, tad noreciau suzinoti ketvirtoku mamyciu nuomone apie busimas pirmokeliu mokytojas:
Danute Bagdziuniene
Vitalija Palakauskiene
Audrone Tamulioninene
Ruta Upenieks

Taip pat skaiciau, kad del maitinimo yra komentaru, kad neskanu, atsales - kokia Jusu vaikuciu patirtis, ar noriai valgo?

is anksto dekoju!
Atsakyti
Sveiki, mane irgi domina informacija apie šioa mokyklos dabartinių ketvirtokų mokytojas smile.gif
Atsakyti
Laba, mane domina informacija apie treciokiu mokytojas smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal turit nuomonę apie Dangirą Petkevičienę, Zitą Kuzmienę ar Aloyzą Grockienę? Ačiū smile.gif
Atsakyti
Ir man labai idomu, gal kas zinote, kokia nauja mokytoja bus?
Atsakyti
QUOTE(Vover@ @ 2015 01 20, 12:28)
Sveiki, gal turit nuomonę apie Dangirą Petkevičienę, Zitą Kuzmienę ar Aloyzą Grockienę? Ačiū smile.gif

Kiek girdėjau, tai kitais metais berods vienos mokytojos nebebus, Aloyzos. Tačiau nesu tikra.
Papildyta:
QUOTE(margia1 @ 2015 01 29, 14:01)
Ir man labai idomu, gal kas zinote, kokia nauja mokytoja bus?

Na kokia bus, su tokia ir draugausite visus 4 metus smile.gif
Atsakyti
Mano vaikas šiemet baigia pradinę, 4 klasę, klasės vadovė Dangira Petkevičienė. Labai maloni ir gera mokytoja, dėmesinga, vaikas visus 4 metus labai komfortiškai jautėsi.
Atsakyti
QUOTE(Vover@ @ 2015 01 20, 12:28)

Sveiki, mes šiandien atsisveikinom su šia mokykla ir su Mokytoja iš didžiosios raidės Zita Kuzmiene. Manau tuom viskas pasakyta.
Labai liūdna išsiskirti, visus tuos metus buvau rami dėl savo vaiko.
Šiaip mokykla labai labai šauni, Direktorė Diana nuostabiai tvarkosi. Visut švara, tvarka, vaikai visada geros nuotaikos. Pati Direktorė veda pasaulio pažinimo pamokas - sūnus po jos pamokų visada pasakoja kažką naujo sužinojęs.
Pirmokėliai, kurie pakliūs pas Mokytoją Zitą - sveikinu, puikus pasirinkimas!
Apskritai, visa mokykla SUPER!
Prisiminimuose mums liks visada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cookiller @ 2015 05 29, 12:08)
Sveiki, mes šiandien atsisveikinom su šia mokykla ir su Mokytoja iš didžiosios raidės Zita Kuzmiene. Manau tuom viskas pasakyta.
Labai liūdna išsiskirti, visus tuos metus buvau rami dėl savo vaiko.
Šiaip mokykla labai labai šauni, Direktorė Diana nuostabiai tvarkosi. Visut švara, tvarka, vaikai visada geros nuotaikos. Pati Direktorė veda pasaulio pažinimo pamokas - sūnus po jos pamokų visada pasakoja kažką naujo sužinojęs.
Pirmokėliai, kurie pakliūs pas Mokytoją Zitą - sveikinu, puikus pasirinkimas!
Apskritai, visa mokykla SUPER!
Prisiminimuose mums liks visada smile.gif

Sakykit, Mokytoja Zita yra jauna, o Dangyra jau pagyvenusi siek tiek? Kai buvo mokyklos atviru duru diena, nespejau sumatyti kuri yra kuri mokytoja smile.gif
Atsakyti