QUOTE(naturalioji @ 2011 02 16, 00:05)
Pritariu lili, labai gerai aprašyta mokytoja Dangira. Vaikai, kurie patinka mokytojai sulaukia daug dėmesio, o kurie nepatinka yra akivaizdžiai ignoruojami. Ne kartą mokytoja yra pagauta meluojant, visą kaltę suverčia ant vaikų, pati tik gudriai išsisukinėja. Nemoka ir nenori normaliai elgtis su vaikais, šaukia, o kartais ir stumdo, tampo...
Labai nuoširdžiai siūlau nesirinkti šios mokytojos.
Kaip bebutu gaila, as visiskai Jums pritariu. Pati savo kailiu tai patyriau. Jei kas grazintu pora metu atgal, vaika buciau perkelus i kita mokykla. Tiesa, perkeliau, bet tik siais metais. Ir jis laimingas, ir mokosi, ir draugu susirado, ir mokytoja patinka.
O mokytoja - tikra intrigante. Visa laika gyniau mokytoja ir smerkiau savo vaika, kad tingi, nesimoko. Viena diena igriso begaliniai mokytojos skambuciai, paskambinau i mokykla ir pasiteiravau, del vaiko perkelimo. Mokytoja klasiokams paskelbe, kad mano vaika ismeta is mokyklos. Kai vaikas susirgo, per tevu susirinkima pranese, kad jis jau isejo is mokyklos, nors net dokumentu nebuvau pradejus tvarkyt.
Jau geriau karti tiesa, nei saldus melas. Tie kurie nesusidure su tuo, aisku gins mokytoja, pati taip daryciau, bet deja, teko pamatyt tikraji veida.
Nebijokit keist mokyklos, netraumuokit savo vaiku.
Siulau vardan Jusu paciu vaiku.
Papildyta:
QUOTE(naturalioji @ 2011 02 17, 18:54)
Sutinku su Jumis - "Skaudu kai žmonės rašo nesamones, ant gerų žmonių".
Tačiau mokytoja Dangira nėra iš tų gerų žmonių, kaip bebūtų gaila. Tikrai nieko nenoriu įžeisti, tačiau yra kaip yra.
"Neįsivaizduoju jos tampančios ar stumdančios vaikus"- aš taip pat neįsivaizdavau kad taip galėtų būti. Pasikalbėkite su vaikais, su tėveliais, išgirsite įvairių, ne pačių geriausių nuomonių.
Beje, vaika taip pat tampe. Ir kuprinese pasiknisa, kas labiausiai nepatiko mano vaikui.