mano vaikas lanko šią mokyklą ir tikrai nieko blogo aš apie ją negaliu pasakyt pas Danutę Bagdžiūnienę, superinė mokytoja, gal nevisiems tėvams ji įtinka, bet vaikams ji ir gera ir reikli.
Pati mokykla yra prižiūrėta ir pagal išgales remontuojama, man labai patiko tai, kad vaikai atėję į pamokas turi persiauti ir nesėdi permirkusiom ir prakaituotom kojom, pastoviai vyksta ekskursijos, įvairios programos prieš patyčias, žodžiu atmosfera gera.
Minusas, kad mokykla neturi sporto salės ir jei oras yra prastas kūno kultūros pamokos nevyksta taip kaip turėtų, o kadangi mokyklos patalpos ankštokos tai faktiškai vaikai juda labai mažai. Yra aktų salė, bet ji dažnai būna užimta.
Visai neseniai buvom Stanevičiaus mokykloj atvirų durų dienoj, tai patikėkit manim ten pradinukai daug skurdžiau gyvena
P.S. dar norėčiau mesti akmenuką mokyklos sekretorei, tai kuri prašymus priiminėja - nemaloni moteriškė, supraskit mes čia tokie išskirtiniai, tai daug šansų patekt nedėkit ir iš vis geriau nevarginkit su savo klausimais. Sėkmės jai