Įkraunama...
Įkraunama...

Geros psichologinės knygos

Iš grožinės literatūros siūlyčiau perskaityti Wm. Paul Young "Trobelė". Tikrai gera knyga, davusi daug peno mano mąstysenai, tikėjimo tiesoms, savęs suvokimo ir aplinkinių žainimo prasme. Tai knyga, kurią norėčiau turėti savo namų bibliotekoje. ax.gif
Atsakyti
Na,jau turiu taip ieškotą Louise L.Hay "Myledamas save tu būsi laimingas" bigsmile.gif
Tikiuosi,ji pades man.... ax.gif
Atsakyti
Aš rekomenduoju knygą "Breaking the Chain of Low Self-Esteem", autorė Marilyn Sorensen. Joje yra detaliai paaiškinta, kas yra savigarba ir kokios žemos savigarbos priežastys. Taip pat joje yra daug pavyzdžių iš gyvenimo, kaip elgiasi žmonės, turintys žemą savigarbą. Labai labai naudinga knyga. Man lyg akys atsivėrė ją skaitant. Pasirodo dauguma žmonių problemų yra sukeltos būtent žemos savigarbos. Išmokau atpažinti žmones, kurie turi šią problemą, ir dabar žinau, kaip tinkamai į juos reaguoti ar jiems padėti.

Labai gaila, kad jos nėra lietuvių kalba. Gal žinot, kaip būtų galima rekomenduoti knygą vertimui ir išleidimui? Labai norėčiau, kad mano geriausia draugė, mama ir sesė galėtų ją perskaityti. Deja, jos nemoka anglų kalbos verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiger_Steps: 06 rugsėjo 2012 - 13:21
Beje, toje knygoje nurodoma ir kaip toje pačioje situacijoje elgtųsi žmogus neturintis problemų su savigarba. Kadangi atradau ir savo elgesio klaidų, dabar turiu vadovą, kaip reikėtų elgtis teisingai ir neskriaudžiant savęs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiger_Steps @ 2012 09 06, 13:35)
Beje, toje knygoje nurodoma ir kaip toje pačioje situacijoje elgtųsi žmogus neturintis problemų su savigarba. Kadangi atradau ir savo elgesio klaidų, dabar turiu vadovą, kaip reikėtų elgtis teisingai ir neskriaudžiant savęs smile.gif

kaip idomu..gal galetumet pagrindines mintis is knygos atpasakot,kas jums uzsifiksavo labiausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwlaima @ 2012 09 06, 13:48)
kaip idomu..gal galetumet pagrindines mintis is knygos atpasakot,kas jums uzsifiksavo labiausiai smile.gif

Štai knygos pradžios vertimas ir testas 4u.gif

Beje, kas skaito angliškai Čia yra visa knyga skaityti online
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiger_Steps: 08 rugsėjo 2012 - 17:24
QUOTE(ievusia_ @ 2012 02 28, 07:14)
drinks_cheers.gif aš visai neseniai ją baigiau, sutinku kad įdomi ir gera, nors ir labai paprastai parašyta. Yra ir antra šios autorės knyga, dar neteko perskaityt, gal reikės kada  rolleyes.gif

O gal galit placiau apie sia knyga?
Atsakyti
Įkeliu knygos vertimo pradžią skaityti internete:
Nutrauk žemos savigarbos grandinę
Atsakyti
Man geriausia: Susan Forward "Toxic Parents"
Atsakyti
vilnietes, kurioje bibliotekoje ganotes, skaitydamos psichologine literatura? Turiu sarasa knygu, kurias noriu persakaityti, bet ju tirazai jau isparduoti ir skaitytu knygu knygynuose ju ner.
Atsakyti
aciu, bet tokiu puslapiu kaip sitas as dar bent 5 zinau, bet visuose juose tos knygos, kuriu man reikia issluotos 4u.gif
reiks jauciu bandyt ir eit per bibliotekas ax.gif
Atsakyti
Daug perskaicius savisvietos knygu, noriu parekomenduoti:Adam J. Jackson " Tikrosios MEILES paslaptys" ," Tikrosios SVEIKATOS paslaptys", Tikrosios LAIMES paslaptys". Jose atrasite SAVE smile.gif savo minciu, savo poelgiu, savo svajoniu... mirksiukas.gif Nuostabiai skaitosi ir duoti patarimai VEIKIA, as daug ka esu isbsndzius, dar ju neskaicius, tad nenustebino, bet padejo viska apciuopti, ir sudeti mintis isavo vietas. GAL JUMS pades pakeisti savo gyvenima 4u.gif
Malonaus skaitymo 4u.gif
Atsakyti