Užvedžiau naują temą, nes panašios lyg ir neradau.
Norėčiau, kad pasidalintumėte geromis psichologinėmis knygomis (jų pavadinimais), kurios iš tiesų yra vertos dėmesio.
nors studijuoju psichologija, nepamenu ne vienos skaitytos populiariosios psichologijos knygos pradejau "geroms mergaitems dangus, blogoms - viskas" ir neiveikiau, "kodel vyrai myli kales" padejau perskaicius pora skyriu.
gal tikrai kas nors ka nors gero pasiulys
gal tikrai kas nors ka nors gero pasiulys
Viena mano draugė yra sakiusi, kad nebloga knyga "Jūsų pasąmonės galia". Dar jos neskaičiau, bet gal reiks kada pabandyti.
Kadangi pati studijuoju psichologiją, į populiarias ala psichologines savipagalbos knygas žiūriu labai skeptiškai, net neigiamai. Patarčiau verčiau pasiskaityti Freud'o darbus, man jie daug ką davė, tame tarpe ir atvedė į šį mokslą
Man irgi patiko Freudas. Dar visos Yalomo knygos yra jega
QUOTE(LABUSKA @ 2008 02 03, 20:57)
Viena mano draugė yra sakiusi, kad nebloga knyga "Jūsų pasąmonės galia". Dar jos neskaičiau, bet gal reiks kada pabandyti.
As ir sia knyga skaiciau. Siaip visai patiko, isskyrus tai, kad labai jau viska su dievu autorius risa. Nors gal taip zmogui lengviau isisavint viska
QUOTE(dontstop @ 2008 02 04, 11:56)
Kadangi pati studijuoju psichologiją, į populiarias ala psichologines savipagalbos knygas žiūriu labai skeptiškai, net neigiamai. Patarčiau verčiau pasiskaityti Freud'o darbus, man jie daug ką davė, tame tarpe ir atvedė į šį mokslą
O kodėl neigiamai žiūri į visokias savipagalbos knygas?
QUOTE(LABUSKA @ 2008 02 05, 19:23)
O kodėl neigiamai žiūri į visokias savipagalbos knygas?
Na, man jos atrodo nerimtos Be to jose skelbiamos "tiesos" prasilenkia su faktais iš mokslinio pobūdžio knygų Aplamai tokios knygos grindžiamos stereotipais, kas neatspindi objektyviai tikrovės
Yalomo "Gydymas Sopenhaueriu" - neseniai perskaiciau, patiko, rekomenduoju