Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

O aš džiaugiuosi kad dar turiu pieno, labai patogu ir naktį ir kelionėj pakišai ir soti thumbup.gif
Atsakyti
kazkaip man ziauriai skamba: gert vaistus tam, kad pienas dingtu g.gif na sumazini maitinimus iki vieno karto per para, tada visai neduodi, bet butinai reikia nutraukti tiek, kad nebeverztu....uztenka keletos dienu, kad pienas visai dingtu....naivoka butu tiketis, kad prisigamines pienas krutyse kazkur isnyks ir nesusidarys guzai, todel ir reikia minimaliai nutraukti.....bet vaistus ryti...nu jau ne....
Atsakyti
QUOTE(gijele @ 2008 05 30, 19:43)
kazkaip man ziauriai skamba: gert vaistus tam, kad pienas dingtu  g.gif na sumazini maitinimus iki vieno karto per para, tada visai neduodi, bet butinai reikia nutraukti tiek, kad nebeverztu....uztenka keletos  dienu, kad pienas visai dingtu....naivoka butu tiketis, kad prisigamines pienas krutyse kazkur isnyks ir nesusidarys guzai, todel ir reikia minimaliai nutraukti.....bet vaistus ryti...nu jau ne....

manau tik gydytoja nusprendzia ar reikia gert vaistai ar ne.as maitinau iki 2metu,nuo 1,8metu maitindavau tik pries nakties miega ir nakti.bet pienas visiskai nemazejo.kai nusprendziau nebemaitinti (manau pakankamai ilgai maitinau) kreipiausi i gydytoja patarimo.ji apziurejusi patare gert vaistus,nes kitaip jis savaime nedings,nes pieno gamyba vyko pilnu tempu bigsmile.gif .nebemaitinu jau puse metu,nuo ilgo maitinimo dar tebera issiplete pieno liaukos,buvo keli guzeliai,tai po konsultacijos pradejau gert zolinius vaistus.po truputi viskas tvarkosi thumbup.gif
niekaip nesuprantu mamu,kurios turi pakankamai pieno,o nebenori vaikiuko maitinti nuo 6men g.gif
prisigamines pienas tikrai nikur neisgaruos ir nedings doh.gif .va tada ir prasideda visokie uzdegimai-mastitai
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2008 05 27, 10:07)
na as esu nieko pries ilga zindyma, taciau jauciu kad noriu jau nutraukti, be to mes suplanave kelione be vaikucio rugpjucio men.
su ciulpimo refleksu problemu nera ji pries miega megaujasi ciulptuku o buteliuku nepripazista...mane jaudina tai kad jei as nutrauksiu maitinima ji liks be jokio pieno  verysad.gif nes nenori gerti nei karves pienelio nei misinio ir siaip nera megeja pieno produktu....

nu aš manau kad metai laiko tikrai gana maitinti ir jūsų vaikelis jokios skriaudos nepajus wub.gif Aš manau kad po truputį pripra, o jei negers pieno tai gal valgys kokius pieno produktus wub.gif
Atsakyti
Priversta nutarukti maitinimą, nors labai nenoriu. Mano piene rado auksinį stafilokoką ir pas vaikutį žarnyne, o vaikui difuzinis atopinis dermatitas, tai gydytojai liepia nutraukti, sako turi būt geriau, ar neteko kuriai su tuo susidurti?
šiandien tik antra para , kai neduodu, o prieš tai tik naktį duodavau.Bet jau nusitraukiau, nes skaudėti pradėjo krūtis.
Atsakyti
Sveikos mamytės,

Labai prašau Jūsų patarimo dukrytei 13mėn. noriu nutraukti maitinimą. bet negaliu niekaip. mažoji užmiega tik prie krūties (nuo gimimo taip) pietų miegelio tik prie krūties, nakčiai taip pat. naktį keliasi po 8-12kartų žisti. pačiai baisiai trūksta miego,jaučiu nuovargį. kaip atpratinti? kartais dieną užsupu ant rankų arba užmiega mašinoj, jei sutampa laikas pietų miegelio ir kur nors išvažiavimo. gydytoja, nieko per nelyg nepatarė.sako kuo vaikas didesnis, tuo sunkiau atpratinti. pati skaičiau nemažai literatūros, kad vaikui po 1metų tai tampa įprotis žisti, taip jaučiasi geriau,nes žino,kad kai žinda mama bus šalia, tačiau nebegaliu daugiau. daugelis mamų sako reikia, nusprest ir nebeduot, bet taip nesigauna. nesinori vaiko rigdyti, o ji tiesiog reikalauja kai užsimano miegučio. gydytoja sako gal patepti krūtį kuo nors neskaniu., bet ar čia išeitis..? pradės dar daugiau rėkt.
Gal mamytės iš savo patirties kokių receptų?
Bandžiau katį kai pabunda arbatos siūlyt, bet ji kategorškai atsisako. pačiai labai trūksta miego, neturiu kantrybės nemiegot naktį ir vaiko rigdyti.
Atsakyti
QUOTE(Ewe @ 2008 05 31, 20:27)
Sveikos mamytės,

Labai prašau Jūsų patarimo dukrytei 13mėn. noriu nutraukti maitinimą. bet negaliu niekaip.

aš abu savo vaikus atpratinau gana drąstiškai, bet taip jau gavosi ir jei reikia, tai reikia. o gavosi viskas taip, kad paprasčiausiai palikau savo mažius sesei, kuri pabuvo porą dienų - išmoko mažyliai gerti iš buteliukų mišinukus ir arbatas, o be to nebeprašė naktimis nei valgyti, nei gerti. aš tuo esu labai patenkinta, nes pati tikrai nebūčiau ryžusis vaikų klykinti ir kankinti. o jie gana ramiai sureagavo, nes mamos šalia nebuvo ir nebuvo jokių isterijų thumbup.gif jei yra tokia galimybė, tai gali pasinaudoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, rašau dar kartą blush2.gif Jau aštunta para kai aš nutraukiau maitinimą. Mano krūtys visa dar didelės ir kietos (bet jau nebeskausmingos). Nusitraukinėju pienuką labai retai, nes kai neskauda, tai ir reikalo nematau ax.gif
Gal ir kvailą klausimą užduosiu, bet gal kasgalės paaiškinti man nepatyrusiai blush2.gif Kur dingsta tas pienelis iš krūtų, jei jo nenutraukinėji? Draugė pasakoo, kad kai ji nutraukė maitinimą, dar iš vakaro krūtys buvo pilnos ir kietos, o jau ryte atsikėlė minkštomis krūtimis (aišku, visa tai įvyko 10para po maitinimo nutraukimo) ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,

Labai prašau Jūsų patarimo dukrytei 13mėn. noriu nutraukti maitinimą. bet negaliu niekaip. mažoji užmiega tik prie krūties (nuo gimimo taip) pietų miegelio tik prie krūties, nakčiai taip pat. naktį keliasi po 8-12kartų žisti. pačiai baisiai trūksta miego,jaučiu nuovargį. kaip atpratinti? kartais dieną užsupu ant rankų arba užmiega mašinoj, jei sutampa laikas pietų miegelio ir kur nors išvažiavimo. gydytoja, nieko per nelyg nepatarė.sako kuo vaikas didesnis, tuo sunkiau atpratinti. pati skaičiau nemažai literatūros, kad vaikui po 1metų tai tampa įprotis žisti, taip jaučiasi geriau,nes žino,kad kai žinda mama bus šalia, tačiau nebegaliu daugiau. daugelis mamų sako reikia, nusprest ir nebeduot, bet taip nesigauna. nesinori vaiko rigdyti, o ji tiesiog reikalauja kai užsimano miegučio. gydytoja sako gal patepti krūtį kuo nors neskaniu., bet ar čia išeitis..? pradės dar daugiau rėkt.
Bandžiau katį kai pabunda arbatos siūlyt, bet ji kategorškai atsisako. pačiai labai trūksta miego, neturiu kantrybės nemiegot naktį ir vaiko rigdyti.

pasiskaityk #14 ir #28.
kantrybes ir sekmes jum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2008 05 31, 14:10)
Priversta nutarukti maitinimą, nors labai nenoriu. Mano piene rado auksinį stafilokoką ir pas vaikutį žarnyne, o vaikui difuzinis atopinis dermatitas, tai gydytojai liepia nutraukti, sako turi būt geriau, ar neteko kuriai su tuo susidurti?

mano lelytei irgi rado auksinio stafilakoko, bet kaip aiskino, neisbujojes jis ir dar su antibijotikais palauksim, atseit gal pats organizmas su juo susidoros. Anyway, ka norejau pasakyti...Taigi, buvau susiruosusi vesti pas infektologus irgi Panevezyje (matau tu is ten...) issitirti piena. Man sake, kad piena tirti visiska nesamone, na nebent is kruties puliai bega blink.gif kad niekur vakaruose niekas netiria, nes esa netikslinga. Sako, kad jei ir butu rastas stafilokokas, kas visai imanoma, tai vistiek reikia nenutraukti maitinimo, nes tada kartu su tuo pienu issiskiria ir kazkokios imuniteto daleles kovojancios su sia bakterija ir jos padeda mazyliui nugaleti stafilokoka. Na, nezinau kiek profesionaliai man ten paaiskino, bet as pieno nebesityriau ir maitinu toliau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga_gar @ 2008 06 01, 07:23)
Sveikos mamytės, rašau dar kartą  blush2.gif Jau aštunta para kai aš nutraukiau maitinimą. Mano krūtys visa dar didelės ir kietos (bet jau nebeskausmingos). Nusitraukinėju pienuką labai retai, nes kai neskauda, tai ir reikalo nematau  ax.gif
Gal ir kvailą klausimą užduosiu, bet gal kasgalės paaiškinti man nepatyrusiai  blush2.gif Kur dingsta tas pienelis iš krūtų, jei jo nenutraukinėji? Draugė pasakoo, kad kai ji nutraukė maitinimą, dar iš vakaro krūtys buvo pilnos ir kietos, o jau ryte atsikėlė minkštomis krūtimis (aišku, visa tai įvyko 10para po maitinimo nutraukimo)  ax.gif

su tuo pieno dingimu tai ten vyksta kazkokie idomus procesai, ta piena kazkaip rezorbuoja g.gif cia Raideles galetu papasakoti biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
na va man jau pienelis dingo.pusantros savaites prireike ,kad krutines susitvarkytu.negeriau nei vaistu,nei nieko specialaus nedariau,tik kartas nuo karto nusitraukdavau siek tiek ,kad naskaudetu krutine.
Papildyta:
Sveikos mamytės,

pasiskaityk mano buda#32,gal pravers patarimas.kai man ji pasiule,tik nusijuokiau,bet kai pabandziau,labai veiksmingas pasirodo buvo.o ir tavo mergyte labai panasaus amziaus.pas mane irgi lygiai toks pat variantas buvo kaip ir pas tave.o dabar jau ir arbatytes geriam ir papulio nebereikia.
Atsakyti