QUOTE(ingalp @ 2008 05 26, 14:27)
nu aš tai irgi nematau čia jokio savęs alinimo . bent jau mano sveikata tokia gera kaip žindymo laikotarpiu, niekada iki tol nebuvo. per 1,7 m sirgau tik 1 kartą ir tai pasveikau praktiškai be vaistų, užteko paracetamolio ir brontexo. kraujo tyrimas prieš 2 mėn iš vis idealus buvo - pvz. hemoglobinas 135 . o ir šiaip jaučiuosi puikiai, silpnesnė jaučiausi kai naktim reikėdavo pabust žindyt, bet prieš kelis mėn visiškai nuėmiau naktinį žindymą, pazyzė vaikas porą naktų po kelias minutes ir nebesikėlė paskui . tai dabar jau ir visai nebesunku man maitint. tiesiog kažkaip jau man atrodo, kad laikas, gal jau ir pabodo kiek . o ir karvės pieną vaikas jau geria be problemų, todėl nereikia nei jokių sintetinių mišinių . bet vat to prisiglaudimo ryte ir vakare prie krūties tai nori žmogelis dar . o ir su didesne iškirpte baisu jam pasirodyt, iškart išsišiepia ir puola rankas ištiesęs . nežinau kaip čia su maudymuku vasarą reiks būt .
jaučiu bandysiu rytais anksčiau už jį atsikelt iš lovos . gal kai šalia negulėsiu, nebus tokio poreikio žįst
jaučiu bandysiu rytais anksčiau už jį atsikelt iš lovos . gal kai šalia negulėsiu, nebus tokio poreikio žįst
Tai va aš alinimą turiu omenyje naktinis kėlimasis,mano irgi kraujas puikus,savijauta pusėtina,bet tas nemiegojimas iki 10 mėn į lovą neįlipau,tik atrodo jau miega,pusvalandis praeina ir rėkia...ir taip kas valandą,o va dabar mišinio gauna vakare tai nubunda pora kartų per naktį,bet tik kokio vandenuko atsigeria,bet va prieš rytą jau žino kad gaus krūtį,tai nuo 6val ima reikalauti.be to už gero mėn imsim ragauti karvės pieną jau...
žinau,kad žindymo klausimais mamos čia diskutuoja atkakliai:)kartais net kategoriškai......na,aš irgi mišinių nelabai mėgstu ir jų paruošimas daug bjauriau negu papuko pakišimas,bet man nepriimtina kai vaikas 2-3 metų dar žinda.aš taip nusistačiau ir esu patenkinta kad bent iki metų išmaitinsiu.
tai kiek supratau,reikėtų pasirodyti gydytojai?moterų ar šeimos ?