As irgi vakar pradejau atpratinti vaika nuo kruties, nes jau nei naktim neduodavo ramybes, keldavosi belenkiek kartu kad papuka paciulpt 5 sekundem ir vel uzmigdavo iki kito karto ir diena istisai papiu prase, pavalgo ir am sako mama papi duok

o jam jau 1.5 metuku. Na galvoju reik pabandyt patept kazkuo, tai gydytoja patare pipimieciu tepaliuku pasitepr, vaistinike sako kad mamos perka viduriu lasiukus su pipirmieciu, kad jie tikrai vaikui nepakenks ir labai kartus yra. Na vakar nusipirkau ir galvoju pabandysiu,, tai vaikas net nepaeme papuko, palaize ir sako fuuu, ir dar jo toks slykstus kvapas, tai tik pauosto papukus ir fui sako, net neiima, as buvau apakus, tik viena karta diena pries einant miegot paverke, kad be papuko reik uzmigt, bet apsikabinau ji, pasupau ir uzmigo, atsikeles dar paverke truputi, bet uzuodzia ta kbvapa ir fui sako

Kas keisciausia nakciai tai be problemu uzmigo, atsigule salia, ir uzmigo, nakti prabunda sako am, atsisuka i papukus, vel jam smirda matyt, tai prisiglaudzia ir toliau miega, viskas sian visa diena nereikia jam papuko, parodau jam, o jis fui sako

Labiausiai bijojau kad prades anksti keltis be papo, nes as miegale esu

, bet ne viskas kaip ir seniau rezimas nepasikeite keliasi 9 val ryto
Na ziuresiu kaip siandien bus. Tik dar tiesa 5 val ryto ejau nusitraukti piena, nes jau krutys pilnos buvo, siandien visa diena nesitraukiau nei karti, ir vel pilnos, tai nezinau ka daryt man su to pienu ar pobiski nusitraukinet, ir jis savaime dings? Ar eit pirkt vaistu nuo pieno gamybos? Ka patarsit?
P.S: Del sio klausimo ir ieskojau sios temos