QUOTE(gwaida @ 2008 05 26, 12:21)
Skaičiau,kad iki metų lengviausia yra nujunkyti,paskui tai jau kai supranta sunku....maniškis ir dabar žino kas yra papukas jau pats bando išsitraukti,arba kai mato persirengiant rankom ploja,kad čia gerai jau nusimato:)
Nežinau,man pediatrė griežtai pasakė naktimis nebemaitinti nuo 6mėn,vaikui turi skrandis pailsėti,bet aišku mes iki 10mėn valgėm naktimis

bet jeigu taip iki 2 metų,tai manau,čia yra savęs alinimas,jeigu vaikas nuo 1 metų jau gali viską valgyti,tai juk gali ir mišinuką gerti vietoj mamos pieno.aš tik pati žinau pagal save,man sunkiau negu vaikui:)kai po truputį mažinau maitinimus,tai taip širdį skaudėjo,taip norėjosi dar maitinti,nes tai toks nuostabus jausmas...bet aš už tai kad iki metų ir gana.
tai ką kai sueis metai,tiesiog nebeduoti ir viskas....?ir dings pienas?
juk kai toks normalus palaipsniui mažinimas manau nebus problemų kad net reikės vaistų?
nu aš tai irgi nematau čia jokio savęs alinimo

. bent jau mano sveikata tokia gera kaip žindymo laikotarpiu, niekada iki tol nebuvo. per 1,7 m sirgau tik 1 kartą ir tai pasveikau praktiškai be vaistų, užteko paracetamolio ir brontexo. kraujo tyrimas prieš 2 mėn iš vis idealus buvo - pvz. hemoglobinas 135

. o ir šiaip jaučiuosi puikiai, silpnesnė jaučiausi kai naktim reikėdavo pabust žindyt, bet prieš kelis mėn visiškai nuėmiau naktinį žindymą, pazyzė vaikas porą naktų po kelias minutes ir nebesikėlė paskui

. tai dabar jau ir visai nebesunku man maitint. tiesiog kažkaip jau man atrodo, kad laikas, gal jau ir pabodo kiek

. o ir karvės pieną vaikas jau geria be problemų, todėl nereikia nei jokių sintetinių mišinių

. bet vat to prisiglaudimo ryte ir vakare prie krūties tai nori žmogelis dar

. o ir su didesne iškirpte baisu jam pasirodyt, iškart išsišiepia ir puola rankas ištiesęs

. nežinau kaip čia su maudymuku vasarą reiks būt

.
jaučiu bandysiu rytais anksčiau už jį atsikelt iš lovos

. gal kai šalia negulėsiu, nebus tokio poreikio žįst