Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

mes bandome taip pat atpratinti nuo MP, bet jau matau,kad sunkiai bus...
Atsakyti
Labukas 4u.gif Bandom ir mes atprasti nuo mp, ale taip sunkiai sekasi. Noriu pirmiausiai atpratinti nuo naktinio maitinimo, bet jau beveik dvi savaites, kaip verkia naktimis. Gal lengviau būtų, jeigu pirmiau dienom nebeduočiau? Ką manot?
Atsakyti
QUOTE(laimux2 @ 2008 12 30, 00:19)
Labukas  4u.gif  Bandom ir mes atprasti nuo mp, ale taip sunkiai sekasi. Noriu pirmiausiai atpratinti nuo naktinio maitinimo, bet jau beveik dvi savaites, kaip verkia naktimis. Gal lengviau būtų, jeigu pirmiau dienom nebeduočiau? Ką manot?

Mes pradėjom nuo dieninio atpratinimo. Mano nuomone, taip paprasčiau.
Atsakyti
Sveikos nuo siandien nebeduosiu vaikui mp visai,nes po laipsniuj man tikrai neiseis,susitariau su vyru kad jis migdys vaika o diena tepiu pipirais tai viena kart paragaves jau nebenori smile.gif
Atsakyti
Sveikos, atėjo metas ir mano mažiui pratintis nuo MP, stengiamės dieninius maitinimus praleisti, bet va tie vakariniai prieš miegelį ir naktinis lieka g.gif
O kaip veikia mėtų arbata, ar ji mažina PM ar tik skonį keičia į netinkamą g.gif
Atsakyti
QUOTE(miglutio @ 2008 12 16, 14:57)
Sveikos. nju matau plepates patarimus dalijates tai sakau gal ir man pagelbesit.... unsure.gif  Vat beda pas mus tame kad nzn ka daryt, gal maitinima nutraukti... Mano pipirui dar tik 6sav bet jau bedele su maitinimu. situacija yra tokia kad kai pirmas 4 sav valgem normaliai, bet jau antra savaite yra taip kad nespeja jis nuryti gurksnelio iskart spjauna kruti, rieciasi ir stena. o misinukas-viskas gerai.  gal nutraukti, ka patartumet? gal ir jum taip yra buve?  Ka daryt? SOS verysad.gif

Linkiu kantrybes, tikrai reiktu maitinti dar. Mano sunui maitinimas visada buvo darbas, nes greit bega pienukas, springo ir pan. Po to dsr buvo bedu su krutim, panasiu i mastita. Sakiau n kartu, kad gal jau gana, bet dabar sulaukem 8 menesiu. TAciau niekada maniskis su krutim nenurimdavo, jam tai pasisotinimas, darbas...kai rieciasi, reiksiaa per greit i zarnytes ir skranduka patenka pienuko, veliau rimsta, ar ne? Grynai mano situacija...Gal pades pradzioj siek tiek nutraukti penelio, ir tada duoti? Mums veliau atsirado kita problema, jei nebega dusas is papo, nebenori:) Buk kantri, tikrai dar reikia pienuko...
Atsakyti
Įlindau atsisiveikinti ir pasakyti, kad palieku šią temą. Išmaitinau 17 mėnesių su trupučiu. Tai buvo tikrai smagus laikas.
Tačiau dabar jau džiaugiuosi naujuoju etapu, be MP. Pliusas, kad truputį lengviau naktimis... mažiau kartų ėmė keltis.
O jums visoms noriu palinkėti kantrybės ir teisingiausio sprendimo. Toms, kurios dvejoja, siūlyčiau neskubėti... O šiaip mūsų vaizduotė kartais nupiešia viską daug sudėtingiau... po to supranti, kad ta panika ir pergyvenimai būna visai bereikalingi... realybėj dažnai viskas vyksta daug paprasčiau.
Sėkmės visoms.
Atsakyti
Pradėjau mažinti dieninį maitinimą, gal po truputį ir lengvėja. Bet naktimis tai nemiega, keliasi daug kartų, tik jau nebereikia supti.
Atsakyti
QUOTE(Meila @ 2009 01 03, 02:52)
Sveikos, atėjo metas ir mano mažiui pratintis nuo MP, stengiamės dieninius maitinimus praleisti, bet va tie vakariniai prieš miegelį ir naktinis lieka  g.gif
O kaip veikia mėtų arbata, ar ji mažina PM ar tik skonį keičia į netinkamą g.gif

Kai buvau nescia geriau metu arbata ir pagimdzius nenustojau. Paskui suzinojau,kad negalima,bet mano pupuliukui jau kokie 8men.buvo. Skonis pieno tai nesikeicia,alia pieno mazeja,bet pas mane buvo labai daug jo biggrin.gif
Papildyta:
Mano maziukas 10men.atsisake krutines. Liudna biski,bet nieko nepadarysi,is kitos puses gal ir gerai,nes veliau jam atprast butu sunkiau. Manau 10men.pakankamai smile.gif
Atsakyti
Kas jau atpratinot nuo krutines duodat pienuka ar misisni?
Atsakyti
QUOTE(Aukselio mama @ 2009 01 06, 16:16)
Kas jau atpratinot nuo krutines duodat pienuka ar misisni?

Ziurint kiek laiko vaikui. Nuo metu laisvai galima pieno duot. As nuo 10men.duodu pieno,nes paprasciausiai jokio misinio negeria schmoll.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu savo mazylio MP atpratinimo patirtimi. Visu pirma ismaitinau iki 2 metu 3 menesiu, maniau sakes man, kai toki supratinga vaika reiks atpratinti, juk jam i krauja jau iauges tas zindymas... Bet ka jus! Visu pirma uzbaigiau zindymus su viena krutimi, maziau daviau is jos kol galop visai nebedaviau ir nebeliko, tik is vienos traukdavo...na ir kai noredavo staiga ikisdavau ta tuscia ir sakau, mamytei tuscias papukas, jis paragaudavo paciulpdavo, sako tuscias papas - kaka! ir ispjaudavo... tam kartui papulio nebereikedavo, ateina sakykim naktinis maitinimas, vel ikisu tuscia, vel tas pats - isspjauna savo noru...sakydavau nakti pelytes isgerdavo... Kai prisisundavo kita krutine is kurios maitindavau tada jau duodavau issiurbt iki galo, kita syki vel tuscia ikisdavau, taip iseidavo ji apgauti, ir per savaite laiko, mes atsisakem papuko! Netikejau kad taip lengva bus! galu gale dingo pienukas ir is kitos krutines! Pagaliau as laisva!!! 4u.gif smile.gif
Atsakyti