Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

Sveikos. nju matau plepates patarimus dalijates tai sakau gal ir man pagelbesit.... unsure.gif Vat beda pas mus tame kad nzn ka daryt, gal maitinima nutraukti... Mano pipirui dar tik 6sav bet jau bedele su maitinimu. situacija yra tokia kad kai pirmas 4 sav valgem normaliai, bet jau antra savaite yra taip kad nespeja jis nuryti gurksnelio iskart spjauna kruti, rieciasi ir stena. o misinukas-viskas gerai. gal nutraukti, ka patartumet? gal ir jum taip yra buve? Ka daryt? SOS verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(miglutio @ 2008 12 16, 15:57)
Sveikos. nju matau plepates patarimus dalijates tai sakau gal ir man pagelbesit.... unsure.gif  Vat beda pas mus tame kad nzn ka daryt, gal maitinima nutraukti... Mano pipirui dar tik 6sav bet jau bedele su maitinimu. situacija yra tokia kad kai pirmas 4 sav valgem normaliai, bet jau antra savaite yra taip kad nespeja jis nuryti gurksnelio iskart spjauna kruti, rieciasi ir stena. o misinukas-viskas gerai.  gal nutraukti, ka patartumet? gal ir jum taip yra buve?  Ka daryt? SOS verysad.gif

Cia turbut pilvuko skausmai kalti. Maniskis irgi pirmuosius menesius riesdavosi, stenedavo, bet del to tikrai nesugalvojau nutraukti maitinimo ir tuo labiau misinuko duoti - juk yra MP, tai kam tas misinukas g.gif Patarciau nenustoti duoti kruti, viskas susitvarkys. Gal lasiuku nuo pilvuko diegliuku duokit pries maitinima, o gal jus pati kazka ne ta suvalget g.gif
Bet tikrai neskubekit su tuo misinuku, jei norit ir toliau maitinti pati savo leliuka, nes su misinuku dar labiau viska sugadinsit ir gali buti gal ilgai nesimegausit zindymo malonumu. Dar galit SITOJE TEMOJE APIE ZINDYMA pasitarti su mamytem, tikrai ten gausit daug patarimu, jeigu tik yra noro zyndyti toliau, o nenutraukti dar taip anksti mirksiukas.gif
Atsakyti
as nustojau maitinti mp taip lengvai, kad net nepastebejau..visu pirma man laaaabai pasiseke, kad maziukas pradejo ismiegot visa nakti gan anksti, o kai atsikeldavo ryte 7 duodavau pusrytuka, pietus jau valgydavo kosyte tai buvo like tik pora maitinimu, kuriuos greit pakeite kiti uzkandziai kaip bananas, obuoliukas, ir pagaliau vakarine kosyte..labai greit beliko tik maitinimas pries miega..zadejau bent iki metuku duoti mp pries miegeli, juo labiau, kad problema buvo su skysciu gerimu, neikisau ne pro kur, viena du arbatinius sauksteliu ir viskas, negere nors tu ka, tai bijojau kad skysciu truks..bet mano maziukas kazkaip nenoriai pradejo ir mp gert..suruosiu miegot, duodu, o jis nusisuka iskart arba po 5min..na tai ir pradejau nebeduot, nors sirdi skaudejo, arbateliu visokiu, vandenuka paprasta siuliau neisiuliau..po poros vakaru be mp jis po biski pradejo gert is buteliuko ir greit po visa buteliuka istutindavo pries miega. taip iki siol pries miegeli atsigeria arbateles ir miega iki pat 9 o kartais ir 10..kazkaip nuskilo man, maniau daugiau vargo bus, o is tiesu is vis nebuvo jokio vargo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asta.m @ 2008 12 16, 16:19)
as nustojau maitinti mp taip lengvai, kad net nepastebejau..visu pirma man laaaabai pasiseke, kad maziukas pradejo ismiegot visa nakti gan anksti, o kai atsikeldavo ryte 7 duodavau pusrytuka, pietus jau valgydavo kosyte tai buvo like tik pora maitinimu, kuriuos greit pakeite kiti uzkandziai kaip bananas, obuoliukas, ir pagaliau vakarine kosyte..labai greit beliko tik maitinimas pries miega..zadejau bent iki metuku duoti mp pries miegeli, juo labiau, kad problema buvo su skysciu gerimu, neikisau ne pro kur, viena du arbatinius sauksteliu ir viskas, negere nors tu ka, tai bijojau kad skysciu truks..bet mano maziukas kazkaip nenoriai pradejo ir mp gert..suruosiu miegot, duodu, o jis nusisuka iskart arba po 5min..na tai ir pradejau nebeduot, nors sirdi skaudejo, arbateliu visokiu, vandenuka paprasta siuliau neisiuliau..po poros vakaru be mp jis po biski pradejo gert is buteliuko ir greit po visa buteliuka istutindavo pries miega. taip iki siol pries miegeli atsigeria arbateles ir miega iki pat 9 o kartais ir 10..kazkaip nuskilo man, maniau daugiau vargo bus, o is tiesu is vis nebuvo jokio vargo  smile.gif

tai jusu maziukas negeria jokio pieno ar misinuko? as taip pat ketinu nutraukti MP, bet bijau, kad negeria pienuko is buteliuko, tai ar nieko, kad metuku neturintis kudikis negaus pieno??? aisku, yra pieniskos koses ir tt. gal to pakanka...?
Atsakyti
Labas samsonyte 4u.gif mano sūnus nepakeitė nei mišiniu nei karvės pienu ir gyvas,o jam jau 5metai greit bus ir iki šiol į burną neima pieno.Kai kurie nepakeičia MP niekuo, o kiti po truputėlį ima gerti karvės pienuką,bent taip rašo kitos mamytės.Nera ko jaudintis,juk pati rašai-pieniškos košės ir tt. Va mano mažoji,kurią kaip tik ruošiuosi atjunkint,nevalgo košių visai jokių g.gif pieno negeria iš buteliuko ir iš vis jai buteliukas nereikalingas(ir niekada toks nebuvo)(stovi dėl vaizdo).Mėgstam pienišką sriubytę begaudydama makaronus ir prisisiurbia pienuko,geria jogurtą,sūrelius,virtinukus,kuriuose yra varškės,o padažas iš sviestuko ir grietinės.Tai aš tai panelei paruošiau planą,jis išdygo labai netikėtai,kai rašiau čia paskutinį kartą.O gi vakar ėmiau ir patepiau spenelius druska(senas geras bobučių receptas).Visą dieną kratė galvą sakydama,kad papi nėėėė... ir užmigo pietų miegelio pati,bet paprašė,kad pavežiočiau vėžimėlyje smile.gif Nakčiai daviau pienuko,nes pradėjo bėgt upeliais,o ir taip staiga nutraukt nenoriu,dėl krūtų(vakare buvau jau kaip Pamela Anderson)Nu žiūrėsim kas čia bus toliau.Laukite tesinio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(samsonyte @ 2008 12 16, 22:08)
tai jusu maziukas negeria jokio pieno ar misinuko? as taip pat ketinu nutraukti MP, bet bijau, kad negeria pienuko is buteliuko, tai ar nieko, kad metuku neturintis kudikis negaus pieno??? aisku, yra pieniskos koses ir tt. gal to pakanka...?

negere nei misinuko nei karves pieno gert nedaviau nes galvojau, kad anksti schmoll.gif bet po truputi karves pieno ipildavau koses kruopu virdama. O pirktiniu kosiu pienisku irgi jis nevalge, purtydavosi nuo pirmo sauksto..ir nieko neatsitiko, auga sveikas (tfu tfu tfu), tvirtas vyrukas, laksto po namus..ir be misinuku jam gerai. O siaip dar gauna varskyte, jogurta, koses kaip sakiau su pienu verda tai vistiek kazkiek gauna tu reikalingu medziagu ir vitaminu. Zodziu, as manau taip, kiekviena mama geriausiai jaucia ir zino ko mazylis nori, ko jam reikia ir kada ka duoti 4u.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif

noriu as jau nutraukti maitinima, bet niekaip neiseina verysad.gif anksciau maitinimas buvo malinumas, o dabar pasidare kancia.nes vaikas kandziojasi, zaizdos ant speneliu.kiekvieno maitinimo laukiu su siaubu.esme tame, kad jis buteliuko neima.pagrindinis maistas jam mp, nes normalaus maisto mazai valgo doh.gif teks kankintis kol pats atsisakys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglee @ 2008 12 19, 12:03)
laba diena 4u.gif

noriu as jau nutraukti maitinima, bet niekaip neiseina verysad.gif anksciau maitinimas buvo malinumas, o dabar pasidare kancia.nes vaikas kandziojasi, zaizdos ant speneliu.kiekvieno maitinimo laukiu su siaubu.esme tame, kad jis buteliuko neima.pagrindinis maistas jam mp, nes normalaus maisto mazai valgo doh.gif teks kankintis kol pats atsisakys unsure.gif

Aha,nesulauksi nes as iki siol laukiu kol pats atsisakys doh.gif ,siandien nakti bandziau neduoti tai reke visa nakti kol ryte neiskenciau ir vel daviau doh.gif .galvoju isvaziuoti keliom dienom,gal pades verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Aš ir taip manau,kad neatsisakys jie patys.O aš jau turiu kuo pasigirti.Mes jau 4diena kaip pienuką tik naktį gaunam.Druska visagalė thumbup.gif O galvojau,kad nieko man neišeis.
Tik va galvoju kaip čia tuos naktinius maitinimus sumažint.Išvažiuot pats geriausias variantas,o pas mane tokios galimybės nėra verysad.gif Na bet aš džiaugiuosi kad nors diena nezirzia PAaaPUuuuu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglala7 @ 2008 12 19, 17:15)
Sveikos merginos 4u.gif

Aš ir taip manau,kad neatsisakys jie patys.O aš jau turiu kuo pasigirti.Mes jau 4diena kaip pienuką tik naktį gaunam.Druska visagalė  thumbup.gif  O galvojau,kad nieko man neišeis.
Tik va galvoju kaip čia tuos naktinius maitinimus sumažint.Išvažiuot pats geriausias variantas,o pas mane tokios galimybės nėra verysad.gif Na bet aš džiaugiuosi kad nors diena nezirzia PAaaPUuuuu smile.gif

Man įdomu, o kaip reaguoja, kai duodi be druskos paskui vėl su druska? Neprisimena, kad kažkas ne taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(jolo @ 2008 12 19, 15:18)
Man įdomu, o kaip reaguoja, kai duodi be druskos paskui vėl su druska? Neprisimena, kad kažkas ne taip buvo?

Gal ir atrodys keistai,bet aš su ja pasikalbėjau,paaiškinau kad ji jau didelė ir jai gi papo visai nereikia,kad valgo viską.O dėl tos druskos,tai ji turbūt taip išsiilgus būna,kad jai tas pats jau būna biggrin.gif rytą vėl viskas nuo pradžių paragauja sakau: neskanus,prarūgo ax.gif Tiesą pasakius labai neakcentuoju to,kad dieną pieno nėr, o vat jau kai ateis vakaras tai gausi,nes čia paskaičiau kaip vienos mamytės leliokas jungia šviesą ir daro naktį,kad tik gautų pienelio mirksiukas.gif ot gudručiai jie. wub.gif Kai zyzia paprasčiausiai nekreipiu dėmesio,bėgam tada ko nors atsigerti,sukrimsti. Ir laikomės puikiai smile.gif dienos miego užmiega vežime truputį pasupta.Kartais dieną paprašo,patikrina ar tikrai neskanu ir vėl ramu.
Atsakyti
Įlindau papasakoti, kad jau grįžau iš kelionės. Mažylis nuo MP atprato... net neprašė... Tik labai skauda krūtis.
Atsakyti