Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(ritukasx @ 2008 12 10, 20:03)
Na, todel ir paklausiau, nes nezinojau, kad ginekologui priklauso ir krutis paziureti.
Pas urologa tikrai neiciau (dar nesu tokia kvaila), bet ir pas ginekologa nebuciau ejusi del maitinimo krutimi, nes tiesiog nezinojau anksciau apie tai  ax.gif

keista... tai negi tavo ginekologas niekada netikrino tau krūtų?
Atsakyti
QUOTE(Pasakyte @ 2008 12 10, 22:34)
keista... tai negi tavo ginekologas niekada netikrino tau krūtų?

Tai vat butent, kad kiek teko lankytis pas ginekologa (ir tikrai ne viena, ir skirtinguose miestuose), tai nei vienas apie net neuzsimine. Kazkaip visada kalba eidavo pvz.: apie kontracepcija, nestumo prieziura, gimdyma, siaip visokias ligeles "apacioje", bet va apie krutis tai nei vienas nekalbejo g.gif
Na, dabar kai teks kada eiti pas ginekologa, tai reiks paciai apie tai pakalbeti ir apsiziureti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2008 12 10, 22:53)
Tai vat butent, kad kiek teko lankytis pas ginekologa (ir tikrai ne viena, ir skirtinguose miestuose), tai nei vienas apie net neuzsimine. Kazkaip visada kalba eidavo pvz.: apie kontracepcija, nestumo prieziura, gimdyma, siaip visokias ligeles "apacioje", bet va apie krutis tai nei vienas nekalbejo  g.gif
Na, dabar kai teks kada eiti pas ginekologa, tai reiks paciai apie tai pakalbeti ir apsiziureti ax.gif

Labuka, ištikrūjų tai tu tiesą sakai.Man,dar žalioj jaunystėj,yra vienintelė ginė kuri apčiupinėjo ir paklausė apie krūtis,ir tai buvo senyvo amžiaus moteris.Matyt joms anksčiau priklausė viskas.Kas tų problemų neturi tas ir nežino.
Papildyta:
QUOTE(Agneja @ 2008 12 10, 09:41)
labas rytas, mamos smile.gif
reikia patarimo smile.gif neseniai nustojau maitinti, jau rasiau cia apie tai ax.gif beda ta, kad visa savaite po nutraukimo nejauciau jokio diskomforto krutyse, o va dabar kazkur po savaites krutys tapo skausmingos ir tokios kietokos...bijau, kad susidarys guzai...tai dabar nzn, ar dar pakentet, gal susireguliuos savaime, ar kreiptis i gine g.gif
ar yra kam taip buve?

Laba,dar pabandyk su šiltu dušu išmasažuot.Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglala7 @ 2008 12 10, 10:46)
Sveikos visos!Agneja dėl šventos ramybės nueik pas ginę.Mano tai mergaitė normaliai 1m svėrė kažkas 11kg ir naktį keliasi tik 2k na nebent dantukas ar kokia sloga,bet užtai dieną nebandyk sustot ir prisėst,o tai tuoj užseka kad sėdi ir jau gailiom akutėm,kaip žibutėm,žiūri,mirksi,ir tyliai prašo paaaapu. Žodžiu turi visą dieną kažką veikt jei nori kad nepaprašytų.Valgo ji man irgi prastai,bet kai pas mane du pirmieji iš vis nevalgūs,tai kai ji prisėdus suvalgo kotletuką tiesiog širdis džiaugiasi biggrin.gif

va va , ir pas mus tas pats, tik pamato kad prisėdau, iškart įsitaiso ant kelių ir laukia doh.gif biggrin.gif wub.gif

QUOTE(*zyza* @ 2008 12 10, 14:01)
Ir jum viskas gali nesunkiai pavykt 

Labai labai ačiū už palaikymą ir padrasinimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasakyte @ 2008 12 10, 19:40)
kentėdavau apie penkiolika minučių, tada duodavau, taip savaitę, po savaitės ji pabusdavo tomis 15 min vėliau, tada kitą savaitę - dar 15  min pridėdavau, ir taip atėjom iki 6 val. nuo 1,6 pradėjo miegoti iki 7 ryto, tai tada jau nebeduodavau rytais, nes išsibudindavo ir neužmigdavo. per kelias savaites įprato, kad aš ją apsikabinu ir pamiegam iki 9, dabar miega ir neapkabinta smile.gif iki 9 ryto.

Ka gi, nuo sios nakties bandysiu si eksperimenta soske.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2008 12 11, 20:37)
Ka gi, nuo sios nakties bandysiu si eksperimenta soske.gif  biggrin.gif

bet jokio tučio , čiulptuko ir pan neduodavau ir nedaviau nuo pat gimimo
Atsakyti
QUOTE(eglala7 @ 2008 12 09, 12:28)
Ir norėjau paklaust,ar čia tiesa,kad tie treti vaikučiai būna labai dideli maminukai?

Maniškis baisus maminukas... ir meile nenori dalintis... jei vyresnėliai bando mane apkabinti ar pabučiuoti, tai stumia atėjęs...

QUOTE(RėjKa @ 2008 12 09, 23:38)
va tas mane labiausiai ir užknisa, kad laaabai mažai valgo, 1m ir 4mėn svėrė 9,600g , jis per dieną gali nieko nevalgyt, tik MP gerti  doh.gif , vargais negalais kokį kąsnelį įkišu , tai natūralu, kad naktimis jis nemiega, nes valgyt nori  doh.gif ir taip pasaka be galo  verysad.gif

Nu man šita problema tikrai išsisprendė, kai nutraukiau maitinimą dienomis... ir valgyt pradėjo ir palaipsniui net vandenį gert ėmė... bet naktinis MP gėrimas nuo to nesumažėjo...

Ai, dar gudraut išmoko. Vakarais jau ima zulintis aplinkui, atsargiai lyg paprašo "pa"... o kai nereaguoju, tai išjungia teliką, šviesą, įjungia migduką ir tada jau ima teisėtai reikalauti... atseit, vsio... naktis.
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2008 12 12, 00:48)
Ai, dar gudraut išmoko. Vakarais jau ima zulintis aplinkui, atsargiai lyg paprašo "pa"... o kai nereaguoju, tai išjungia teliką, šviesą, įjungia migduką ir tada jau ima teisėtai reikalauti... atseit, vsio... naktis.

biggrin.gif nu gudruolis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasakyte @ 2008 12 12, 02:45)
bet jokio tučio , čiulptuko ir pan neduodavau ir nedaviau nuo pat gimimo

Manoji taip pat neeme. Gal del to sunkiau ja ir migdyti. As jai esu kaip nusiraminimo priemone.
Atsakyti
Aha tylit visos,matyt laukiat kol praeis Kalėdinis maratonas,o va tada jau ir imsitės darbų,nes per šventes juk nesinori gadint nuotaikos nei sau nei kitiems. 4u.gif O aš vat jau nutariau- nuo sausio 1os tikrai kažką reiks daryt (skamba kaip alkoholiko žodžiai lotuliukas.gif nuo rytojaus negersiu lotuliukas.gif ) o tai tikrai teks maitint iki18 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2008 12 04, 13:37)
Atejau pasidalinti savo nutraukimo istorija ax.gif
nusprendziau maitinti iki metuku ir jau nuo 11 menesiu emiausi paruosiamuju darbu doh.gif mazinau maitinimus diena ax.gif o vakare nuo kokios 19val ir nakti dar maitindavau pilnu tempu ax.gif kazkur po savaites vyrukas jau gaudavo MP tik vakare ir nakti 2 kartus.  Per sekancia savaite nuemiau 1 naktini maitinima, kurio niekuo nepakeiciau, tiesiog pora naktu teko paklausyt zizimu biggrin.gif Per trecia savaite nuemiau vakarini maitinima 19 val, taigi jau maitindavau tik pries miega 22val ir 1 kart nakti. Buvo like du maitinimai ir dilema, kuri gi dabar nutraukti g.gif pasirinkau naktini thumbup.gif labai greitai per kelias dienas atprato, niekuo nepakeiciau, paklausiau zizimo, paglosciau kai nervavosi wub.gif Taigi belikes buvo vienas- pries miega maitinimas. ta vakara, kai jau nusprendziau nebeduoti, tetis paruose maziuka miegui, atnese i lova (mes miegam visi trys doh.gif )as pasildziau pilna puoduka karves pieno, vaikis isgere ji visa ir nuluzo, tas pats seke antra vakara ir trecia thumbup.gif taigi jau trys vakarai kaip nebemaitinu MP. Krutu netempia, kadangi nutraukinejau po mazu thumbup.gif
Nezinau, gal cia man super lengvai viskas gavosi bigsmile.gif

jetau kaip lengvai tau čia gavos atpratint thumbup.gif nu ir aš taip po Naujų bandysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eglala7 @ 2008 12 16, 10:18)
Aha tylit visos,matyt laukiat kol praeis Kalėdinis maratonas,o va tada jau ir imsitės darbų,nes per šventes juk nesinori gadint nuotaikos nei sau nei kitiems. 4u.gif O aš vat jau nutariau- nuo sausio 1os tikrai kažką reiks daryt (skamba kaip alkoholiko žodžiai lotuliukas.gif nuo rytojaus negersiu lotuliukas.gif ) o tai tikrai teks maitint iki18 biggrin.gif

Aš šiek tiek darau tongue.gif Kaip tik nuo šiandien bandau dar 1 maitinimą nuimti (liks 4), o sekantį nuimsiu jau po Naujų ax.gif smile.gif
Atsakyti