Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(Agneja @ 2008 12 05, 07:59)
aisku, kad iveiksit  gal netgi nebus taip baisu, kaip dabar atrodo, as irgi galvojau, kad bus be sansu, maitinsiu iki 18

aš irgi manau kad iki 18metų dar pamaitinsiu ir viskas doh.gif biggrin.gif
QUOTE(diannute @ 2008 12 05, 11:41)
kambari prie sofos (kad atsisesciau) , sypsojosi ir pakreipusi galvele saldziu balseliu ciauskejo "papi, papi" smile.gif

nu bet kaip gražu wub.gif

QUOTE(odalija @ 2008 12 06, 16:12)
aš galvojau kad irgi gudri būsiu trečią vaiką augindama. maniškiui metai ir 3 mėn , o nuo papo nė nemėgink atklijuot. jokie metodai , atrodytų išbandyti ir veiksmingi jam netinka . papo ieško tik mane pamatęs , nors dieną ir nebeduodu , nes kol daviau , tai tik pieną ir gėrė- beveik nieko nevalgydavo , o metų vos 9kg svėrė. dabar bandyčiau nutraukt maitinimą su viltim , kad kai negaus naktį pieno , gal tada naktį kas pusvalandį nebesikels . bet turbūt kažin . ar geriau miegodavo , kai baigėt maitinti?

va tas mane labiausiai ir užknisa, kad laaabai mažai valgo, 1m ir 4mėn svėrė 9,600g , jis per dieną gali nieko nevalgyt, tik MP gerti doh.gif , vargais negalais kokį kąsnelį įkišu , tai natūralu, kad naktimis jis nemiega, nes valgyt nori doh.gif ir taip pasaka be galo verysad.gif
Atsakyti
labas rytas, mamos smile.gif
reikia patarimo smile.gif neseniai nustojau maitinti, jau rasiau cia apie tai ax.gif beda ta, kad visa savaite po nutraukimo nejauciau jokio diskomforto krutyse, o va dabar kazkur po savaites krutys tapo skausmingos ir tokios kietokos...bijau, kad susidarys guzai...tai dabar nzn, ar dar pakentet, gal susireguliuos savaime, ar kreiptis i gine g.gif
ar yra kam taip buve?
Atsakyti
QUOTE(RėjKa @ 2008 12 09, 22:38)
aš irgi manau kad iki 18metų  dar pamaitinsiu ir viskas  doh.gif  biggrin.gif

nu bet kaip gražu  wub.gif
va tas mane labiausiai ir užknisa, kad laaabai mažai valgo, 1m ir 4mėn svėrė 9,600g , jis per dieną gali nieko nevalgyt, tik MP gerti  doh.gif , vargais negalais kokį kąsnelį įkišu , tai natūralu, kad naktimis jis nemiega, nes valgyt nori  doh.gif ir taip pasaka be galo  verysad.gif

Sveikos visos!Agneja dėl šventos ramybės nueik pas ginę.Mano tai mergaitė normaliai 1m svėrė kažkas 11kg ir naktį keliasi tik 2k na nebent dantukas ar kokia sloga,bet užtai dieną nebandyk sustot ir prisėst,o tai tuoj užseka kad sėdi ir jau gailiom akutėm,kaip žibutėm,žiūri,mirksi,ir tyliai prašo paaaapu. Žodžiu turi visą dieną kažką veikt jei nori kad nepaprašytų.Valgo ji man irgi prastai,bet kai pas mane du pirmieji iš vis nevalgūs,tai kai ji prisėdus suvalgo kotletuką tiesiog širdis džiaugiasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2008 12 10, 10:41)
...tai dabar nzn, ar dar pakentet, gal susireguliuos savaime, ar kreiptis i gine g.gif
ar yra kam taip buve?

QUOTE(eglala7 @ 2008 12 10, 11:46)
Sveikos visos!Agneja dėl šventos ramybės nueik pas ginę...

Sveikos smile.gif
As gal ne i tema uzklausiu, bet kodel del krutu ir maitinimo problemu reikia eiti pas ginekologa? g.gif As dar nesiruosiu nutraukti maitinimo, bet vistiek idomu zinoti, jeigu kada prireiktu. Nelabai man aiskus rysys tarp ginekologo ir maitinimo krutimi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RėjKa @ 2008 12 05, 02:00)
kaip šaunu  thumbup.gif  net pavydu darosi  blush2.gif jau dabar žinau kad mums taip nepavyks  verysad.gif pas jį nėra, kad prabudau ir guliu, pas jį yra, prabudau, keliuosi ir nebenuguldysit be papulio  doh.gif ėch, kažkaip įveiksim tą etapą  smile.gif

Ir jum viskas gali nesunkiai pavykt thumbup.gif
maniškė ir migdydavosi prie papulio ir naktį prabudusią migdydavau maitindama, bet viską pavyko užbaigti per nepilnas dvi savaites, nors iki to maitinau pilnu tempu. mažajai buvo metai ir 4 mėn. tai pirma nustojau maitinti dieną - pirmas migdymas pietų miego be papulio buvo labai reikalaujantis, bet aš nepasidaviau ir daugiau net nebandė reikalauti dieną. o po savaitės pora parų buvo mažji su močiute... tai kainavo man daaaug ašarų, bet mažoji jautėsi kuo puikiausiai, tik kai po to kartu migdėmės nakčiai vėl susidūriau su reikalavimu - vėl nepasidaviau ir vėl tai nepasikartojo bigsmile.gif . Baigus maitinti dingo ir naktiniai prabudinėjimai.

kurį laiką stengiausi, kad mažoji nepamatytų manęs neapsirengusios - kad neerzinti. gal po kokio mėnesio dūkdama nutempė iškirptę žemyn ir pamatė papukus... ir pasakė TUSCIA smile.gif smile.gif

tiesa, mamos pieno mes niekuo taip ir nekeitėm - nei mišinukais, nei karvės pieno gėrimu. tiesiog stengiamės daug valgyti pieno produktų, o vakarienei labai mėgstam pienišką makaronų sriubą thumbup.gif
Atsakyti
reikia patarimo smile.gif neseniai nustojau maitinti, jau rasiau cia apie tai ax.gif beda ta, kad visa savaite po nutraukimo nejauciau jokio diskomforto krutyse, o va dabar kazkur po savaites krutys tapo skausmingos ir tokios kietokos...bijau, kad susidarys guzai...tai dabar nzn, ar dar pakentet, gal susireguliuos savaime, ar kreiptis i gine g.gif
ar yra kam taip buve?

būtinai šiek tiek nutrauk. nereikia staigiai tikėtis kad pienelio nebeliks.dar po savaitės jau tiek pienelio nebeprisirinks . nutrauk tik tiek , kad neliktų tempimo ir bereikalingo dskomforto. jei visgi šiek tiek maustų ir nusitraukus , o krūtys būtų karštos , pridėk kopūsto lapą. kentėt tikrai nereikia . tai procesas , kuriam reikia laiko.gal sekantį kartą reiks nutraukti po 8-10dienų , gal dar ilgiau kol viskas baigsis .
Papildyta:
QUOTE(ritukasx @ 2008 12 10, 13:01)
Sveikos  smile.gif
As gal ne i tema uzklausiu, bet kodel del krutu ir maitinimo problemu reikia eiti pas ginekologa?  g.gif As dar nesiruosiu nutraukti maitinimo, bet vistiek idomu zinoti, jeigu kada prireiktu. Nelabai man aiskus rysys tarp ginekologo ir maitinimo krutimi  ax.gif

manyčiau ir normalus šeimos gydytojas galėtų patart. aišku , jei jau ten kažkokios komplikacijos , tai tada ginekologas.
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 12 09, 12:30)
nu kad valgau kiek telpa  blush2.gif  ir vitaminus geriu  verysad.gif bet negeriau ne kiek  verysad.gif kazkaip vis tikiuosi, kad gal ji savaime maiau pienelio nores  blush2.gif

keista...
pabandyk tiesiog duodi vaikui daugiau mišinėliu ar vandeniuko ar ko ten duodi papildomai, tada ji žįs mažiau, mažiau gaminsis ir tau bus lengviau kilogramus atsiauginti.

QUOTE(dia.dia @ 2008 12 09, 22:31)
O ka darydavot, kai nakti prasydavo? Niekaip nakti nenuraminu. Kol negauna pieno, tol verkia.

kentėdavau apie penkiolika minučių, tada duodavau, taip savaitę, po savaitės ji pabusdavo tomis 15 min vėliau, tada kitą savaitę - dar 15 min pridėdavau, ir taip atėjom iki 6 val. nuo 1,6 pradėjo miegoti iki 7 ryto, tai tada jau nebeduodavau rytais, nes išsibudindavo ir neužmigdavo. per kelias savaites įprato, kad aš ją apsikabinu ir pamiegam iki 9, dabar miega ir neapkabinta smile.gif iki 9 ryto.

čia vadinamasis perdegimas, tiesiog turi pergegti pienas,.. pabandyk kažkiek pasimažuoti, nusitruakti pientraukiu jeigu būtų labai blogai.

Atsakyti
QUOTE(odalija @ 2008 12 10, 15:39)
manyčiau ir normalus šeimos gydytojas galėtų patart. aišku , jei jau ten kažkokios komplikacijos , tai tada ginekologas.

Vistiek man neaisku, juk ginekologas apatine kuno dali priziuri, lytinius organus, nestuma ir pan. O prie ko cia krutys? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2008 12 10, 17:57)
Vistiek man neaisku, juk ginekologas apatine kuno dali priziuri, lytinius organus, nestuma ir pan. O prie ko cia krutys?  blush2.gif

is tikruju, tai ir krutis turetu apziuret ginekologas, apciuoti ar nera susidariusiu guzeliu, bet jie to paprastai nedaro, kol nepaprasai ax.gif
o jeigu reikia issamesnes apziuros(echo ar pan.), tada yra mamologas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2008 12 10, 19:27)
is tikruju, tai ir krutis turetu apziuret ginekologas, apciuoti ar nera susidariusiu guzeliu, bet jie to paprastai nedaro, kol nepaprasai ax.gif
o jeigu reikia issamesnes apziuros(echo ar pan.), tada yra mamologas 4u.gif

Aciu, dabar kazkiek aiskiau pasidare 4u.gif Net nezinojau, kad ginekologui priklauso ir krutis apziureti. Galvojau, kad tik tas mamologas su krutimis susijes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukasx: 10 gruodžio 2008 - 18:44
QUOTE(ritukasx @ 2008 12 10, 18:57)
Vistiek man neaisku, juk ginekologas apatine kuno dali priziuri, lytinius organus, nestuma ir pan. O prie ko cia krutys?  blush2.gif

prie to, kad ginekologas yra moterų gydytojas, tu - moteris, turi krūtis, todėl ir jas prižiūri. Negi eisi pas urologą dėl maitinimo krūtimi?
Atsakyti
QUOTE(Pasakyte @ 2008 12 10, 19:57)
prie to, kad ginekologas yra moterų gydytojas, tu - moteris, turi krūtis, todėl ir jas prižiūri.  Negi eisi pas urologą dėl maitinimo krūtimi?

Na, todel ir paklausiau, nes nezinojau, kad ginekologui priklauso ir krutis paziureti.
Pas urologa tikrai neiciau (dar nesu tokia kvaila), bet ir pas ginekologa nebuciau ejusi del maitinimo krutimi, nes tiesiog nezinojau anksciau apie tai ax.gif
Atsakyti