Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(Agneja @ 2008 12 04, 12:37)
Atejau pasidalinti savo nutraukimo istorija ax.gif
nusprendziau maitinti iki metuku ir jau nuo 11 menesiu emiausi paruosiamuju darbu doh.gif mazinau maitinimus diena ax.gif o vakare nuo kokios 19val ir nakti dar maitindavau pilnu tempu ax.gif kazkur po savaites vyrukas jau gaudavo MP tik vakare ir nakti 2 kartus.  Per sekancia savaite nuemiau 1 naktini maitinima, kurio niekuo nepakeiciau, tiesiog pora naktu teko paklausyt zizimu biggrin.gif Per trecia savaite nuemiau vakarini maitinima 19 val, taigi jau maitindavau tik pries miega 22val ir 1 kart nakti. Buvo like du maitinimai ir dilema, kuri gi dabar nutraukti g.gif pasirinkau naktini thumbup.gif labai greitai per kelias dienas atprato, niekuo nepakeiciau, paklausiau zizimo, paglosciau kai nervavosi wub.gif Taigi belikes buvo vienas- pries miega maitinimas. ta vakara, kai jau nusprendziau nebeduoti, tetis paruose maziuka miegui, atnese i lova (mes miegam visi trys doh.gif )as pasildziau pilna puoduka karves pieno, vaikis isgere ji visa ir nuluzo, tas pats seke antra vakara ir trecia thumbup.gif taigi jau trys vakarai kaip nebemaitinu MP. Krutu netempia, kadangi nutraukinejau po mazu thumbup.gif
Nezinau, gal cia man super lengvai viskas gavosi bigsmile.gif

kaip šaunu thumbup.gif net pavydu darosi blush2.gif jau dabar žinau kad mums taip nepavyks verysad.gif pas jį nėra, kad prabudau ir guliu, pas jį yra, prabudau, keliuosi ir nebenuguldysit be papulio doh.gif ėch, kažkaip įveiksim tą etapą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RėjKa @ 2008 12 05, 00:00)
kaip šaunu  thumbup.gif  net pavydu darosi  blush2.gif jau dabar žinau kad mums taip nepavyks  verysad.gif pas jį nėra, kad prabudau ir guliu, pas jį yra, prabudau, keliuosi ir nebenuguldysit be papulio  doh.gif ėch, kažkaip įveiksim tą etapą  smile.gif

aisku, kad iveiksit mirksiukas.gif gal netgi nebus taip baisu, kaip dabar atrodo, as irgi galvojau, kad bus be sansu, maitinsiu iki 18 lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes jis toks papinukas buvo rolleyes.gif bet kazkaip instinktyviai, matyt, radau tinkama momenta smile.gif
Atsakyti
maniškiui greit 1,9m.o pieno marios doh.gif pradėjau sporto kluba lankyt galvojau kad apmažės. schmoll.gif pradėjau pirkti nestle vaikams virš metu pieno mišini ,bet vaikas geria viska o man pieno nemažėja doh.gif kovo mėn.į darželi eisim tai matyt teks sėdėt grupėje ir maitint g.gif pirmųjų vaikų neišmaitinau iki metų kažkaip savaime vyko nutraukimas.o dabar toks papinukas lotuliukas.gif
Atsakyti
Vat ir as manau, kad su maziuke reikes darzelyje sedeti kartu biggrin.gif Vakar buvau trejetai valandu isejusi is namu, tai kai sugrizau mazoji eme uz rankos ir vede i kambari prie sofos (kad atsisesciau) , sypsojosi ir pakreipusi galvele saldziu balseliu ciauskejo "papi, papi" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diannute @ 2008 12 05, 12:41)
kai sugrizau mazoji eme uz rankos ir vede i kambari prie sofos (kad atsisesciau) , sypsojosi ir pakreipusi galvele saldziu balseliu ciauskejo "papi, papi" smile.gif

wub.gif

jau tie vaikiukai wub.gif

as tai nusprendziau kad noriu baigt maitint nors maniskei dar 9 men ir maitinu pilnu tempu. Noriu iki metuku ar metuku keliu men baigt. Tiesiog jauciu kad pervargau. Ir nei vitaminai nei sveika mityba nepadeda. Bet net neisivaizduoju ar pavyks.
Zinau daug kur rasot kad maitinat ilgai no problem nei su sveikata nei su savijauta, bet net nezinau as taip negaliu, besveriu 47 ir iki pietu jauciuos kaip po pagiriu ... jau keleta menesiu. Noreciau dabar palikt bent tik naktinius maitinimus, tai stengiuos maitint tik pries migdyma (miegam du - tris kartus per diena). Bet neisivazduoju kaip migdyt be kruties, nes ji negali be to niekaip.. g.gif vis guodziuos kad maziuke dar del to, bet jauciu kad gali but kad kaip tik atvirksciai, kuo didesne tuom gudresne bigsmile.gif ir paskui isvis bus man sunku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mama333 @ 2008 12 05, 11:21)
maniškiui greit 1,9m.o  pieno marios  doh.gif pradėjau sporto kluba lankyt galvojau kad apmažės. schmoll.gif pradėjau pirkti nestle vaikams virš metu pieno mišini ,bet vaikas geria viska o man pieno nemažėja doh.gif kovo mėn.į darželi eisim tai matyt teks sėdėt grupėje ir maitint g.gif pirmųjų vaikų neišmaitinau iki metų kažkaip savaime vyko nutraukimas.o dabar toks papinukas lotuliukas.gif

aš galvojau kad irgi gudri būsiu trečią vaiką augindama. maniškiui metai ir 3 mėn , o nuo papo nė nemėgink atklijuot. jokie metodai , atrodytų išbandyti ir veiksmingi jam netinka . papo ieško tik mane pamatęs , nors dieną ir nebeduodu , nes kol daviau , tai tik pieną ir gėrė- beveik nieko nevalgydavo , o metų vos 9kg svėrė. dabar bandyčiau nutraukt maitinimą su viltim , kad kai negaus naktį pieno , gal tada naktį kas pusvalandį nebesikels . bet turbūt kažin . ar geriau miegodavo , kai baigėt maitinti?
Atsakyti
QUOTE(odalija @ 2008 12 06, 17:12)
aš galvojau kad irgi gudri būsiu trečią vaiką augindama. maniškiui metai ir 3 mėn , o nuo papo nė nemėgink atklijuot. jokie metodai , atrodytų išbandyti ir veiksmingi jam netinka . papo ieško tik mane pamatęs , nors dieną ir nebeduodu , nes kol daviau , tai tik pieną ir gėrė- beveik nieko nevalgydavo , o metų vos 9kg svėrė. dabar bandyčiau nutraukt maitinimą su viltim , kad kai negaus naktį pieno , gal tada naktį kas pusvalandį nebesikels . bet turbūt kažin . ar geriau miegodavo , kai baigėt maitinti?

Po Kalėdų pasakysiu...
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 12 05, 14:06)
Bet net neisivaizduoju ar pavyks.
Zinau daug kur rasot kad maitinat ilgai no problem nei su sveikata nei su savijauta, bet net nezinau as taip negaliu, besveriu 47 ir iki pietu jauciuos kaip po pagiriu ... jau keleta menesiu. Noreciau dabar palikt bent tik naktinius maitinimus, tai stengiuos maitint tik pries migdyma (miegam du - tris kartus per diena). Bet neisivazduoju kaip migdyt be kruties, nes ji negali be to niekaip.. g.gif vis guodziuos kad maziuke dar del to, bet jauciu kad gali but kad kaip tik atvirksciai, kuo didesne tuom gudresne  bigsmile.gif ir paskui isvis bus man sunku  unsure.gif

ir aš bijojau, o kaip bus prieš miegą dieną, o kaip - naktį - nieko, pradėjau nebeduoti dieną, - kelias dienas kiek pavargom, dabar užmiega normalia pati, be papulio.
o kaip maitiniesi? jauciu, nedavalgai...

QUOTE(odalija @ 2008 12 06, 17:12)
bet turbūt kažin . ar geriau miegodavo , kai baigėt maitinti?

aš kaip tik atvirškčiai - pradėjau naktimis nebemaitinti nuo kokių 9 mėn, gaudavo paryčiais apie 5-6 val. tada prieš dienos miegus, ir prieš nakti, dar po kiek laiko - tik prieš nakties miegą.
Miegodavo naktį ir miega labai gerai. pradėjau tiesiog ilginti tarpus tarp maitinimų po penkiolika min kas savaitę. taip nuo 3 val naktį perėjom iki 6, o dabar jau ir paryčiais negauna. Nieko, viskas labai normalu. išmiega nuo 21 iki 9 ryto.

Atsakyti
Sveikos merginos, savo pirmagimę maitinau iki 9mėn.,sūnaitėlis paskutinį kartą paėmė,o tiksliau jam primygtinai įkišau(jau apsimiegojusiam) per jo pirmąjį gimtadienį,kad galėčiau įamžint tą paskutinę akimirką(bet aš jau žinojau,kad tai bus viskas) .Ir po to jis daugiau negėrė nei karvės pieno,nei mišinuko.Iki šiol,o jam jau kovą bus 5m. negeria pieno,kefyro nevalgo sviesto,grietinės ryškiai kažką turi prieš karves blink.gif Varškę valgo tik virtinukų pavidale,bet užtai jogurtą geria litrais smile.gif O va štai stovi prieš mane mano bėda ir sako papu papu rolleyes.gif Jai dabar jau metai ir 7mėn. bet net nemano nustot maitintis.Bandžiau neduot rėkė kaip pjaunama 3val,man jos pagailo.Dabar jau tikiuosi tik stebuklo.Kiek perskaičiau istorijų,tai mūsų panaši miegam kartu(dar bus viena bėda) Ir norėjau paklaust,ar čia tiesa,kad tie treti vaikučiai būna labai dideli maminukai?
Atsakyti
QUOTE(Pasakyte @ 2008 12 08, 22:52)
o kaip maitiniesi? jauciu, nedavalgai...

nu kad valgau kiek telpa blush2.gif ir vitaminus geriu verysad.gif bet negeriau ne kiek verysad.gif kazkaip vis tikiuosi, kad gal ji savaime maiau pienelio nores blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eglala7 @ 2008 12 09, 12:28)
Sveikos merginos,   savo pirmagimę maitinau iki 9mėn.,sūnaitėlis paskutinį kartą paėmė,o tiksliau jam primygtinai įkišau(jau apsimiegojusiam) per jo pirmąjį gimtadienį,kad galėčiau įamžint tą paskutinę akimirką(bet aš jau žinojau,kad tai bus viskas) .Ir po to jis daugiau negėrė nei karvės pieno,nei mišinuko.Iki šiol,o jam jau kovą bus 5m. negeria pieno,kefyro nevalgo sviesto,grietinės ryškiai kažką turi prieš karves blink.gif Varškę valgo tik virtinukų pavidale,bet užtai jogurtą geria litrais smile.gif O va štai stovi prieš mane mano bėda ir sako papu papu rolleyes.gif Jai dabar jau metai ir 7mėn. bet net nemano nustot maitintis.Bandžiau neduot rėkė kaip pjaunama 3val,man jos pagailo.Dabar jau tikiuosi tik stebuklo.Kiek perskaičiau istorijų,tai mūsų panaši miegam kartu(dar bus viena bėda) Ir norėjau paklaust,ar čia tiesa,kad tie treti vaikučiai būna labai dideli maminukai?

turbūt teks pritart , kad trečias vaikas maminukas. pirmąją maitinau iki 5mėn , atsisakė pati. antrąją paskutinį kartą irgi pamaitinau per pirmąjį gimtadienį. o tečiąjam metai ir 3 mėn. apie tai ,kad atsisakytų papo jam nė minčių nekyla.mes taip pat miegojom iki 13mėn kartu . po to pasirodė , kad aš jam trukdau.lovytės net neturėjom -tik tą lovytę maniežą , kurioj miegodavo dieną. radom paprastą mažą lovą tokią kaip daržely. pasistačiau lovytę šalia. aišku išgyrėm , kad labai graži lovytė , labai geras berniukas....patiko vaikinui. ir dabar naktį , kai jau užsimano pienuko atlipa pas mus . bet pažindęs nori kad paguldyčiau atgal į jo lovytę . mūsų lovoj blaškosi ir nemiega . labai prastai ir taip miega , bet savo lovytei miega geriau , nei pas mus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odalija: 09 gruodžio 2008 - 18:21
QUOTE(Pasakyte @ 2008 12 08, 23:52)

Miegodavo naktį ir miega labai gerai. pradėjau tiesiog ilginti tarpus tarp maitinimų po penkiolika min kas savaitę. taip nuo 3 val naktį perėjom iki 6, o dabar jau ir paryčiais negauna. Nieko, viskas labai normalu. išmiega nuo 21 iki 9 ryto.

O ka darydavot, kai nakti prasydavo? Niekaip nakti nenuraminu. Kol negauna pieno, tol verkia.
Atsakyti