Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(rencee @ 2008 11 07, 22:17)
jei valgo 4 kartus, tai mėginčiau pradžioje duoti 2-3 k., o jei gerai seksis, po savaitėlės palikčiau
1 kartelį, bet jums geriau matyti, jei su krūtine viskas tvarkoj, galima mėginti ir iš karto palikti tik kartelį. Sėkmės  4u.gif

Butent taip sianakt ir pabandziau. smile.gif Maitinau tik 2 kartus, o visus kitus kartus kai izsinoredavo, glausdavau prie saves, apsiramindavo. Aisku, puse nakties pramiegojo prie mano sono. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2008 11 07, 18:24)
Maniškiui 1 metai ir 3 mėn. O keliasi po 10 kartų per naktį. Ir negana to, dabar jau nebepasitenkina bet kuria krūtimi, o užsilipa ant pilvo ir pats susiradęs kitą, ir tą ištuština... lotuliukas.gif

ir maniškė taip darydavo, maždaug tokio amžiaus kaip buvo. keldavosi iki 13 kartų per naktį, ir negana to irgi susirasdavo kitą krūtį, mat iš vienos mažai būdavo blink.gif dabar mums jau pusantrų metukų, ir kažkaip viskas savaime susitvarkė. prieš miegą duodu kažką sočiau užvalgyti. pvz: mišinuko padarau, paguldau į lovą, duodu buteliuką ištuština,tada MP ir miega, arba jogurtą suvalgo,ar košės pieniškos. ir dabar jokių problemų, keliasi naktį 1-ą labai retai kada 2 kartus, pačiulpia truputį ir vėl užmiega, tada į lovytę perkeliu ir toliau sau miega. labai norėčiau nutraukti maitinimą, bet nepavyksta. dabar kai keliasi vos kelis kart naktį man poilsio užtenka, nesiskundžiu ir toliau maitinu. pamastau sau tyliai viena: jei dabar nutraukčiau maitinimą naktimis, ji labai rėktų, isterikuotų, aš būčiau be poilsio, kol priprastume užmigti be papulio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilina @ 2008 11 08, 09:30)
Butent taip sianakt ir pabandziau.  smile.gif Maitinau tik 2 kartus, o visus kitus kartus kai izsinoredavo, glausdavau prie saves, apsiramindavo. Aisku, puse nakties pramiegojo prie mano sono.  wub.gif
thumbup.gif
Pradžioje ir aš pas save guldydavau maždaug nuo vidurio nakties, dabar jau išmiega ir savo lovelėj, nors tenka kartais paryčiais dar ir pas save priglausti mirksiukas.gif
Atsakyti
Vat salia mano mergytes miegu ne as,o tetis. Nuo jos gimimo taip. Galvojau neuzuos pienelio, maziau kelsis per nakti. Ne velnio. Keliasi kaip ir jusu vaikiukai, ne kartu. Seniau tetukas turedavo perkelti, paduoti man. Na, o dabar ji graziausiai perlipa teciui per galva, atsiseda viduryje ir iesko manes, jei bunu nusisukusi, tai ji su rankute paima uz veido ir bando mane atsisukti. O sveikatos pas toki vaika... Jei uzkliudo aki, tai atrodo islups. Tada as gaunu, noriu ar nenoriu, atsisukti ir duoti pienelio, nes naktinius suplesytu. Pati susiranda viena ir kita kruti...Pavalgiusi isreplioja atgal i savo lovyte...
Tiesa yra buve atveju, kai ji mane sumaiso su teveliu. Ot buna juoko. Nori tecio kruties lotuliukas.gif . Jis visaip bando aiskinti, kad jis ne mama ir bando atplesti kaip siurbeliuka nuo saves. O ji per miegus pyksta ir dar labiau kabinasi. Nasupranta vaikas ko cia ja stumia doh.gif
Atsakyti
Laba diena, bandau ir as po truputi mazinti maitinima, bet niekaip nesiseka verysad.gif neisivaizduoju net ka daryti.jis be MP net neuzmiega doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diannute @ 2008 11 09, 15:31)
O ji per miegus pyksta ir dar labiau kabinasi. Nasupranta vaikas ko cia ja stumia doh.gif

nu juokinga, bet ir taip gražu wub.gif wub.gif

QUOTE(Miglee @ 2008 11 21, 15:43)
Laba diena, bandau ir as po truputi mazinti maitinima, bet niekaip nesiseka verysad.gif neisivaizduoju net ka daryti.jis be MP net neuzmiega doh.gif

ir pas mus tokia pat situacija, jau sūnyčiui 16 mėnesių ir net bijau pagalvoti kaip jį reiks atpratinti doh.gif jei dieną jam neduodu, tai jis man tooookias dūdas paleidžia ir dar vaikiškai gražiai apkolioja doh.gif wub.gif per žiemą dar pakentėsiu, o tada jau kažką galvosim, nes iki metukų maitindama jutau tik palaimą, o dabar jau pradeda erzinti verysad.gif blush2.gif , nes būna kad miegodamas sukanda ir tympteli, speneliai jau labai jautrūs, o nakti nori ne pienuko, o laiko mane kaip soskutį, nei pasisukti, nei pasiversti, labai pavargau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(RėjKa @ 2008 11 22, 01:06)
ir pas mus tokia pat situacija, jau sūnyčiui 16 mėnesių ir net bijau pagalvoti kaip jį reiks atpratinti  doh.gif jei dieną jam neduodu, tai jis man tooookias dūdas paleidžia ir dar vaikiškai gražiai apkolioja  doh.gif  wub.gif per žiemą dar pakentėsiu, o tada jau kažką galvosim, nes iki metukų maitindama jutau tik palaimą, o dabar jau pradeda erzinti  verysad.gif  blush2.gif , nes būna kad miegodamas sukanda ir tympteli, speneliai jau labai jautrūs, o nakti nori ne pienuko, o laiko mane kaip soskutį, nei pasisukti, nei pasiversti, labai pavargau  verysad.gif

Pas mus lygiai tas pats. doh.gif Jokiu skysciu negeria schmoll.gif isskyrus mano piena. Nakti keliasi kokius tris kartus, bet ne tik del to kad pavalgytu, bet zinda vietoj zinduko.
Ir as taip galvoju, kad per ziema pakentesiu, o paskui...nezinau, su kuo ir konsultuotis g.gif . Ir vaiko gaila, bet jau ir laikas baigti si reikala.
Atsakyti
QUOTE(dju @ 2008 11 22, 21:58)
Pas mus lygiai tas pats. doh.gif  Jokiu skysciu negeria  schmoll.gif  isskyrus mano piena. Nakti keliasi kokius tris kartus, bet ne tik del to kad pavalgytu, bet zinda vietoj zinduko.
Ir as taip galvoju, kad per ziema pakentesiu, o paskui...nezinau, su kuo ir konsultuotis g.gif . Ir vaiko gaila, bet jau ir laikas baigti si reikala.

drinks_cheers.gif aš irgi dar per žiemą pabūsiu, o po to nežinau, gal reikės ryžtis baigimui... nesinori tų kančių nei sau nei mažiukui, bet dabar jis dar per mažas atrodo kad taip kankint, atimt kas jam brangiausia... MB klausiau ar baigt jau ar ne, tai sako pažėk kad jam papas tai viskas, be papo jis daugiau nieko nežino... nu iš tikrųjų... juk nuo soskės tai atpratina vėliau? g.gif
Atsakyti
jungiuosi ir as i jusu gretas.

Sianakt nusprendem su vyru, kad jau gana, kad norim tiesiog miegoti nakti, o ne 3-4 kartus keltis. Nu ir ka, kas valanda keliausi raminti, zviege, musesi, kai atnesem vandens atsigert, sviede ta puoduka ir toliau draskesi. 5 ryto jau be jegu eilini karta atsikeliau ir i savo lova paguldziau. I darba isejau kaip po kokio baliaus. Pavargau labai...
Atsakyti
As penktadieni buvau pas savo seimos gyd. , ji suzinojo, kad dar maitinu, tai sake grieztai, kad jau reikia nutraukti, nes cia jau patalogija gaunasi. Nuo metu iki dvieju maitinti normalu, bet toliau, sake, reikia nutraukti. Vaikui jau ne maisto reikia ir ne demesio, tiesiog tai pripratimas. As bandau save drasinti ir priimti sprendima isvykti keliom dienom pas mama. Salia budama as neistversiu ir neislaikysiu vaiko spaudimo...
Atsakyti
Praeitą savaitėlę galvojau prisėsiu pasigirti, kad mes jau tik 1 kartelį gaunam MP (vakare, prieš miegelį)... kol prisiruošiau, šeštadienį kleckas ir vakare užmigo be MP, taigi mes jau taip kelios dienelės didis.gif... iš vienos pusės liūdnoka, bet iš kitos mastau.gif, juk vieną dienelę ateina toks laikas...
Esu ne kartą čia rašiusi, kad viską dariau pamažu, be jokių drastiškų priemonių, tai ir isterijų didelių nebuvo, ir su krūtine viskas tvarkoj... tiesiog atėjo laikas (tiesą sakant labai tikėjau, kad taip ir bus)... naktimis kartais dar nubunda, kartais paryčiais pasiimu pas save, bet viskas taip ramiai...
Kantrybės visoms friends.gif
Atsakyti
QUOTE(rencee @ 2008 11 24, 14:49)
Praeitą savaitėlę galvojau prisėsiu pasigirti, kad mes jau tik 1 kartelį gaunam MP (vakare, prieš miegelį)... kol prisiruošiau, šeštadienį kleckas ir vakare užmigo be MP, taigi mes jau taip kelios dienelės didis.gif... iš vienos pusės liūdnoka, bet iš kitos mastau.gif, juk vieną dienelę ateina toks laikas...
Esu ne kartą čia rašiusi, kad viską dariau pamažu, be jokių drastiškų priemonių, tai ir isterijų didelių nebuvo, ir su krūtine viskas tvarkoj... tiesiog atėjo laikas (tiesą sakant labai tikėjau, kad taip ir bus)... naktimis kartais dar nubunda, kartais paryčiais pasiimu pas save, bet viskas taip ramiai...
Kantrybės visoms friends.gif

As irgi taip galvoju drinks_cheers.gif , kad drastiskai nieko nedarysiu, tiesiog palaipsniu. Dabar MP reikia tik pries miegeli ir nakti, o veliau manau, kad bus taip kaip Rencee rase. Reikia tik kantrybes. mirksiukas.gif
Atsakyti