Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

Kas diena vis maziau duoti is kruties o daugaiu duoti visokiu koseliu, tyreliu ar jogurtuku thumbup.gif
Atsakyti
taigi vaikiukas dar per mazas tokiam maistui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarkize @ 2008 05 23, 20:11)
Kas diena vis maziau duoti is kruties o daugaiu duoti visokiu koseliu, tyreliu ar jogurtuku thumbup.gif

blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(SNija @ 2008 05 19, 21:09)
Mazi dar mes smile.gif 15 dienu smile.gif Is guzu ir pilnu krutu jau islipom. Teko viena karta pilnai nusitraukt nes jau baisu buvo kaip atrode... Dabar dienom jau normaliai, nes dazniau ir pavalgo kas 1-3 val. Tik po nakties nekas, baisiai verzia

Zinoma cia geresnis variantas negu mazai pieno, bet nuo tu fontanu maziukas kartais ir uzspringsta...

kaip rase mamos - pieno gamyma susinormalizuos. o tuo tarpu geriausia, ka gali daryti - nusitraukti siek tiek pieno PRIES maitinima. nusitrauk tiek, kad pieno perteklius nebeverztu, o pienas teketu nebe taip stipriai. taip ir tu pati isvengsi nepatogumu, ir maziukui bus lengviau valgyti.
mano antras sunus buvo linkes naktimis miegoti, rytais man budavo sunkoka - tai pirmas savaites prie lovos pasidedavau stikline ir i ja nuvarvindavau pieno pertekliu, kol sulaukdau, kada valgytojas atsikels.
dar vienas patarimas, jei pienas bega per stipriai ir maziukas springsta, gali zindyti ji pasiguldziusi kniubscia ant krutines: isitaisyk patogiai pusiau gulom, mazi guldyk pilvuku sau ant pilvo.
Atsakyti
Nors mums jau 8 men , bet ir dabar MP iki kaklo, daznai valgo ir jei tik praeina 3val ir vel suketeja, tok prisiliecia tai kaip fontanas bega lotuliukas.gif .Buna viena diena maziau valgo , tai kita diena maziau gaminasi, o jei daugiau isvalgo tai daugiau pasigamina.As tikrai nesiulyciau maziau duoti krutine schmoll.gif schmoll.gif .Nu man teko tik pagimdzius vargti su pieno pertekliumi, iki tiek kad prisilisti nebegalejau prie krutines, tai i kopusta lapus sukdavau tie iztraukia karsti ir nuramina .O kai labai prisikaupdavo ir maziaus dan nenoredavo tai eidavau po karstu dusu ir leisdavau nuteketi ir guzu nelikdavo mirksiukas.gif
Atsakyti
schmoll.gif Nuo dvieju menesiu as is krutines ,traukiu piena pientraukiu.Kaip man nutraukti maitinima pienu?O kai buvau pas daktara man jis pasake dar maitinti pienu.
Vilija sveika,vistosi gerai. g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 07 birželio 2008 - 16:57
Nuo dvieju menesiu as is krutines ,traukiu piena pientraukiu.Kaip man nutraukti maitinima pienu?O kai buvau pas daktara man jis pasake dar maitinti pienu.kada maitinou savo tu 2 vaiku pienas pats pradingo ,kodel noriu nutraukti tiesok jau pavargau traukti piena 6 kartus per diena ir yra dauk pieno dar lieka i visko neisgere
Vilija sveika,vistosi gerai. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kkristinak: 25 gegužės 2008 - 15:35
Gydytojas teisingai pataria, mažyliams pienukas reikalingas bent iki metukų mirksiukas.gif Tik jeigu turite perteklių, tiesiog nusitraukinėkite po mažiau arba rečiau, pvz 5 ar 4 kartus.
Suprantu tave, pati nusitraukinėjau nuo gimimo iki 6 mėn, tikrai sunkoka buvo console.gif Bet būčiau ir ilgiau nusitraukinėjus, mažylė pieną mėgo, tik kad jis baigėsi verysad.gif
Atsakyti
nelabai supratau situacijos - ar klausimas, KAIP nutraukti, ar vis dar yra neapsisprendimas ir klausimas AR nutraukti wink.gif

jei tave nusitraukinejimas is tiesu vargina ir jau esi apsisprendusi nutraukti, tuomet pasiskaitinek tema "Maitinimo nutraukimas", ten yra visi patarimai, svarbiausia, viska nutraukti pamazu
o jei nezinai, ar jau laikas, tai tiesiog kiekvienas atvejis individualus, vienos mamos isvis pacios nematina, kitos maitina iki 2-3 metuku, taip kad, ar laikas nutraukti 8 menesiu, tik tau paciai spresti wink.gif

bet kokiu atveju sekmes 4u.gif
Atsakyti
verysad.gif Aš žinau kad per anksti man ir gaila jos .ipač kaip pogalvosiu kad reikes misinuku duoti jai .Bet aš nieko ne speju podaryti namie.Vilija daug demesio reikalauja, o man patinka su jia užsiimineti lotuliukas.gif ,tiesiog vienas džiaugsmas.Buna taip ,kai ateina vaikai iš mokyklos o aš ne padariau valgyti,ne kalbant apie tvarka namie. verysad.gif
Jaigu Vilija imtu krutine šitu klausymu ir ne butu.Aš bandžiau mažintu traukima pieno,bet kaip tik mažinu tai iš kart uždegimas . doh.gif
Atsakyti
Kad pieno gamyba ir toliau vyktų reikia nusitraukinėti kas 3 val po 20 min.
pvz. nuo 8 ryto iki 10 vakaro gaunasi apie 1.5 val, nusitraukinėjimui. Argi tai daug laiko užima?
Manau jūsų dukrytė gaus žymiai daugiau naudos jei ir toliau ją maitinsite savo pienu, nei gaminsite maistą kitiems vaikams.
man pvz. pietų gamyba užima ne daugiau nei 30 min. per dieną - nes aš viską sumetu į garų puodą ar troškintuvą, nustatau laiką, o pietūs verda be mano dalyvavimo.
Papildyta:
o be to pažiūrėjau kiek metų jūsų vaikams, tai 12-14 metų paaugliai jau ir patys sau kai ką gali pagaminti, tikrai alkani neliks.
Atsakyti
[quote=Chloe,2008 05 25, 19:52]
Kad pieno gamyba ir toliau vyktų reikia nusitraukinėti kas 3 val po 20 min.
pvz. nuo 8 ryto iki 10 vakaro gaunasi apie 1.5 val, nusitraukinėjimui. Argi tai daug laiko užima?
Manau jūsų dukrytė gaus žymiai daugiau naudos jei ir toliau ją maitinsite savo pienu, nei gaminsite maistą kitiems vaikams.
man pvz. pietų gamyba užima ne daugiau nei 30 min. per dieną - nes aš viską sumetu į garų puodą ar troškintuvą, nustatau laiką, o pietūs verda be mano dalyvavimo.
Papildyta:
o be to pažiūrėjau kiek metų jūsų vaikams, tai 12-14 metų paaugliai jau ir patys sau kai ką gali pagaminti, tikrai alkani neliks.
[/quote
blush2.gif Visi gyvena kaip išmano,no kartais nori patarimu
soske.gif
Atsakyti