Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

Klausi kodel gedina? Ogi del to, kad mergaite jau didele. Juk ne visiems priimtinas tokio didelio vaiko maitinimas. O aplink ypac daug tokios nuomones zmoniu. Ir mama, ir uosviene, ir drauges.... Visa laime, kad su vyru mano nuomone sutampa.
Atsakyti
QUOTE(diannute @ 2008 11 04, 17:37)
Klausi kodel gedina? Ogi del to, kad mergaite jau didele. Juk ne visiems priimtinas tokio didelio vaiko maitinimas. O aplink ypac daug tokios nuomones zmoniu. Ir mama, ir uosviene, ir drauges.... Visa laime, kad su vyru mano nuomone sutampa.

Mes irgi visai neseniai ligoninėj su mažium gulėjom, tai daktarai mane irgi gėdino g.gif . Sako geriau vaiką mokintum ant puodo daryt, o ne maitint tokį didelį. Vos tada susitvardžiau. Gi koks jų reikalas gerai pagalvojus. Bet dabar jau tvirtai pati nusprendžaiu nebemaitint, nes vėl nestuke.gif . Taigi mes jau 3 diena be papulio gyvenam, tačiau krūtys baisiai kietos ir skausmingos. Guzuojasi labai. Sakykit , ar reik tuos guzus išmasažuot ar ką daryt? Jau pasimečiau visai.

P.S Aš irgi labai pasiilgstu maitinimo krūtimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2008 11 02, 13:09)
kuo didesnis vaikas, tuo lengviau atpratinti, jei atpratinimui nepasiduoda, vadinasi, per anksti, čia mano nuomonė 4u.gif

o maitinti geriausia, kol pieno turi arba kol vaikas pats atsisako biggrin.gif o šiaip PSO rekomenduoja iki 2 metų mirksiukas.gif

Na, dėl to atsisakymo pačiam tai... Didžiąją iki 3 m 2 mėn maitinau, bet pati dar nelabai norėjo atsisakyt - tik jau tuoj tuoj brolsi turėjo gimti, tai sutarėm, kad paliekam pienuką mažiukui, kuris be to nieko negalės valgyti.

O vyresnį nei 2 metų tikrai nesudėtinga atpratinti - gi jau susikalbėti, paaiškinti galima. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rencee @ 2008 11 03, 11:52)
ir mums taip buvo  mirksiukas.gif
bet kažkaip viskas po truputį tvarkosi, atrodo ne taip seniai naktimis maitindavau n kartų, o dabar mažius išmiega visą naktį, na nubunda 1k., bet MP neprašo, nors dar maitinu vakare ir ryte... tiesiog, jei pati nori, tai ir maitini (o jei nori, tai ir pienuko turi  wub.gif), arba kai kuriems mažyliams ateina laikas, kai jie patys atsisako MP... nors tas momentas toks liūdnokas sakyčiau verysad.gif

PATARKIT, kaip atpratinti nuo matinimo n kartu per nakti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilina @ 2008 11 07, 12:11)
PATARKIT, kaip atpratinti nuo matinimo n kartu per nakti?  unsure.gif

O kiek laiko jusu maziukui? Ir maniskis keldavosi n kartu per nakti, bet atpratinau uzsiklijuodama pleistriukais. Pirmiausia isbandziau diena, kad jam nebutu staigmena nakti smile.gif O dabar jau sekmingai nutraukiau isvis maitinima krutimi. Ir ismiega visa nakti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilina @ 2008 11 07, 13:11)

Kaip vieną atpratint, galiu patart - tėčiui leisti kartu su vaiku miegoti. Jis gali ir pasakyti, kad pienukas, tobiš mamytė miega. Pasiūlyti vietoj jo vandenuko, banano ar pan - jei norės valgyti tiks, o jei tik prisiglausti, tėtis irgi gerai. Aišku, emocijų gali būti kelias naktis, bet galų gale supras, kad baigėsi valgymai naktimis. O va kaip dvynukus nuo naktinio valgymo atpratinti neišmanau ir... neatpratinėju kol kas... doh.gif
Atsakyti

Aš irgi seniai ieškau atsakymo į šitą klausimą. Niekaip nepavyksta.
Atsakyti
Sveiki,
teisą sakant, sunku patarti, galim tiesiog pasidalinti savo patirtimi mastau.gif...
nereikėjo mums (bent jau kol kas) nei pleistriukų, nei pipiriukų, tiesiog, kai nustojau maitinti dieną prieš miegelį, kažkaip stebuklingai pradėjo naktimis prabusti vis rečiau ir rečiau didis.gif... žinoma pasitaiko visko ir dabar, prabudęs šaukia niam, bet sakau nėra niam, ir apsiramina: kartais iš karto, kartais po kelių minučių... Dažniausiai išmiegam visą naktelę be prabudimų, išskyrus vieną parytinį, kuomet ir gauna MP... a po to dar nulūžta kokiom trim valandėlėm...
Naktimis nesiūlau nei vandenuko, nei arbatėlės, o tuo labiau banano ar kažko pan., nes manau, kad kleckas tada vis tiek prabudinės, tik prašys ne MP, o vandenuko ar arbatėlės...
Bet visi vaikučiai skirtingi, su kiekvienu vis kitaip... esu jau rašiusi, kad geriausiai tik mama žino, mato ir gali nuspręsti, kas ir kaip jos vaikučiui geriausia wub.gif
Sėkmės ir kantrybės - juk šito labiausiai mums mamytėms ir reikia mastau.gifkarsta.gif
Atsakyti
Aciu mamytes uz patarimus. wub.gif
Bandysiu koki 1 karta nakti duot pavalgyt, o kitus kartus tiesiog prisiglaust prie krutines. Gal pades. g.gif nes dabar keliasi dazniausiai po kokius 4 kartus, patraukia ir vel miega. Mano mazyliui dar tik 10 men. Bet tie dazni kelimaisi labai isvargina. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilina @ 2008 11 07, 18:39)
Bandysiu koki 1 karta nakti duot pavalgyt, o kitus kartus tiesiog prisiglaust prie krutines. Gal pades.  g.gif  nes dabar keliasi dazniausiai po kokius 4 kartus, patraukia ir vel miega. Mano mazyliui dar tik 10 men. Bet tie dazni kelimaisi labai isvargina.  verysad.gif

Maniškiui 1 metai ir 3 mėn. O keliasi po 10 kartų per naktį. Ir negana to, dabar jau nebepasitenkina bet kuria krūtimi, o užsilipa ant pilvo ir pats susiradęs kitą, ir tą ištuština... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2008 11 07, 19:24)
Maniškiui 1 metai ir 3 mėn. O keliasi po 10 kartų per naktį. Ir negana to, dabar jau nebepasitenkina bet kuria krūtimi, o užsilipa ant pilvo ir pats susiradęs kitą, ir tą ištuština... lotuliukas.gif

Gabus vaikas. biggrin.gif Belieka tik uzjausti mamyte. soske.gif
Atsakyti
QUOTE(rencee @ 2008 09 12, 14:22)
Įdomu tai, kad paskutiniu metu jis valgo tik iš dešinės krūties  rolleyes.gif , kairę pavyksta duoti tik naktį kokį kartelį... bet jaučiu, kad ir pienelio ten sumažėjo ir tiek nebesigamina...
na va, pavykdavo kartais duoti iš kairės k. naktimis, o dabar jau geras mėnuo, tai tik iš dešinės hihihi.gif
niu ir nieko negalėjau padaryti, taip ir baigėsi pienelis vienoje krūtyje, jokių guzų ar tempimų, gal dėl to, kad palaipsniui mažėjo... taip ir maitinamės iš vienos lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Pilina @ 2008 11 07, 18:39)
Bandysiu koki 1 karta nakti duot pavalgyt, o kitus kartus tiesiog prisiglaust prie krutines. Gal pades.  g.gif  nes dabar keliasi dazniausiai po kokius 4 kartus, patraukia ir vel miega. Mano mazyliui dar tik 10 men. Bet tie dazni kelimaisi labai isvargina.  verysad.gif
jei valgo 4 kartus, tai mėginčiau pradžioje duoti 2-3 k., o jei gerai seksis, po savaitėlės palikčiau
1 kartelį, bet jums geriau matyti, jei su krūtine viskas tvarkoj, galima mėginti ir iš karto palikti tik kartelį. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rencee: 07 lapkričio 2008 - 21:19