Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(eckute @ 2008 10 20, 09:57)
DEMESIO !!! SOS
Labai prasau patarimo, ka daryti kad pienas nebesigamintu ? Kruties vaikui duoti negaliu, atsitiko beda- vartoju vaistus. verysad.gif  O pienas dar gaminasi  doh.gif Bijau kad kokio mastito nebutu. Geriu metu arbata, bet ji visai nieko nepadeda  schmoll.gif
Gal kas ka nors zinote ?  verysad.gif

labas
aš irgi dariau panašiai kaip storule, kai nusprendžiau nutraukt maitinimą. Tačiau paskui pienas vistiek gaminosi, tai aš jį nusitraukdavau šiek tiek kad neveržtų su pientraukiu, iš pradžių kas para, paskui kas dvi ir pamžu jis dingsta
Atsakyti
QUOTE(fillipa @ 2008 10 19, 18:10)
Taip vaistai mazina pieno gamyba. Bet nesamone, kad vaistai kenksmingi sveikatai. Kiekviena gydytoja papasokoja skirtinga istorija doh.gif . Butu kenksminga - uzdraustu. Galu gale ne tonomis reikia gerti blink.gif . Kodel  ne kiekviena gydytoja papasokoja apie kontraceptiniu tablieciu kenksminguma/kraujo kriesulius, kad galima likti aklai arba laiku nesuteikta pagalba gali privesti prie mirties?
Gydytojai is tarybiniu laiku arba labai siula arba draudzia, bet issamiai nepaaiskina doh.gif

Jūs parašėte taip, kad skamba "nebijokit, moterys, imkit, gerkit, nieko bloga jie" doh.gif Pati gėriau tuos vaistus dėl kitų priežasčių, pasakysiu,kad dvi savaites žiauriai pykino, negalėdavau iš lovos atsikelti, pastoviai būdavo užgulta nosis ir t.t.
Šie vaistai skiriami tokiais atvejais, kai pavyzdžiui, moteris persileido, kūdikis mirė tfu tfu tfu, kada dėl sveikatos moteris nebegali maitinti savo kūdikio ir pan., bet ne tada, kai sugalvojau nutraukt maitinimą,ai, kam čia kankintis su kietom krūtim, imsiu vaitų pagersiu blink.gif

QUOTE(eckute @ 2008 10 20, 08:57)
DEMESIO !!! SOS
Labai prasau patarimo, ka daryti kad pienas nebesigamintu ? Kruties vaikui duoti negaliu, atsitiko beda- vartoju vaistus. verysad.gif  O pienas dar gaminasi  doh.gif Bijau kad kokio mastito nebutu. Geriu metu arbata, bet ji visai nieko nepadeda  schmoll.gif

nenustos iškart pienas gamintis, nusitraukit vos vos iki palengvėjimo, kad nuimtų stiprų tempimą, kai vėl pajausit, kad nebegalit kentėt, dar nusitraukti truputį, pradės mažėti pienelio
Atsakyti
Na ką, mes jau 4 paros be MP apsieinam, buvo lengviau baigti, nei įsivaizdavau. Paskutinį mėnesį maitinau tik naktim, keldavosi nuo 3 iki 6 kartų. Vieną naktį paėmiau ir nedaviau. Pirmą naktį kėlėsi 5 kartus, antrą 4 kartus, 3 naktį - 2 kartus, o šiąnakt 1 kartą, bet net neprabudo, greit paguldžiau ir net nesuverkė, o po to tik 7 val. ryto thumbup.gif Papo vis paprašo, ypač vakarais, bet sakau, kad sugedęs ir įtikinu, dar paklausiau, ar gersi sugędusį, sako ne smile.gif
Kažkaip gaila nebemaitinti, jau pasiilgstu to, o ir maitinti toliau galėjau, bet kadangi laukiuosi ir laaabai skauda spenelius, maitinimas man jau buvo kančia, sukandus dantis maitinau verysad.gif

dabar vienoj krūty jaučiu sukietėjimą, jo neskauda, kai liečiu irgi neskauda, tiesa, kartais suduria, temperatūros nėra, bet tas guzas neramina. Ar jis išnyks savaime? ar reikia kažką daryti? patarkite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meina: 01 lapkričio 2008 - 12:40
QUOTE(eckute @ 2008 10 20, 08:57)
DEMESIO !!! SOS

kuo maziau nusitrauki, tuo maziau pieno pasigamina .kiekviena diena mazink nusitraukimo kieki ir pamatysi kaip dings 4u.gif
Atsakyti
NA SUPERMAMYTES, SKAITYDAMA JUSU KOMENTARIUKUS, SYPSOJAUSI IS SIRDIES........ bigsmile.gif thumbup.gif

MANIAU KAIP CIA MAN REIKES NUTRAUKTI MAITINIMA MP, NES MUMS JAU 9MENESIUKAI,MANIAU MES JAU DIDELI IR NEBEREIKIA PAPULIO. blink.gif .................. O CIA PASKAICIUSI PAMACIAU,KAD MES DAR LB MAZI. blink.gif ....KAD CIA LELIUKAI-VAIKUCIAI ,KURIU AMZIUS SIEKIA NET APIE 2METUKUS......IR DAR MAITINAMI MP.........
NA BET PASKAICIUS SUSIDARAIAU ISVADELE ,KAD IKI 1,METUKU REIKETU ATPRATINTI, NES PASKUI OI OI OI KAIP BUS SUNKU.... g.gif ,REKES IR CESNAKU, IR PIPIRIUKU IR T.T.

TAI KAS RASYSITE TOLIAU TEMIKEJE, JEI GALITE TRUMPAI PARASYKITE VIENU SAKINUKU IKI KIEK JUSU MANYMU UZTENKA MAITINTI VAIKUTI.......
Atsakyti
QUOTE(renius @ 2008 11 02, 00:06)
  NA BET PASKAICIUS SUSIDARAIAU ISVADELE ,KAD IKI 1,METUKU REIKETU ATPRATINTI, NES PASKUI OI OI OI  KAIP BUS SUNKU....  g.gif ,REKES IR CESNAKU, IR PIPIRIUKU IR T.T.
    TAI KAS RASYSITE TOLIAU TEMIKEJE, JEI GALITE TRUMPAI PARASYKITE VIENU SAKINUKU IKI KIEK JUSU MANYMU UZTENKA MAITINTI VAIKUTI.......

kuo didesnis vaikas, tuo lengviau atpratinti, jei atpratinimui nepasiduoda, vadinasi, per anksti, čia mano nuomonė 4u.gif

o maitinti geriausia, kol pieno turi arba kol vaikas pats atsisako biggrin.gif o šiaip PSO rekomenduoja iki 2 metų mirksiukas.gif

bet tai yra jūsų reikalas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos

Aš nutraukiau maitinimą likus savaitei iki metukų gimtadienio ax.gif mano galva iki metų jei yra galimybė būtina maitinti, o nutraukiau labai lengvai be jokių traumų nei man nei dukrai bigsmile.gif viską dariau labai palaipsniui ax.gif todėl labai viskas lengvai įvyko smile.gif
Atsakyti
AS tai nzn kaip man reikes nutraukti maitinti.. vaikutis tiek priprates is kruties valgyt , kad net neima buteliuko.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesse @ 2008 11 03, 09:53)
AS tai nzn kaip man reikes nutraukti maitinti.. vaikutis tiek priprates is kruties valgyt , kad net neima buteliuko..  g.gif
ir mums taip buvo mirksiukas.gif
bet kažkaip viskas po truputį tvarkosi, atrodo ne taip seniai naktimis maitindavau n kartų, o dabar mažius išmiega visą naktį, na nubunda 1k., bet MP neprašo, nors dar maitinu vakare ir ryte... tiesiog, jei pati nori, tai ir maitini (o jei nori, tai ir pienuko turi wub.gif), arba kai kuriems mažyliams ateina laikas, kai jie patys atsisako MP... nors tas momentas toks liūdnokas sakyčiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rencee @ 2008 11 03, 12:52)
ir mums taip buvo  mirksiukas.gif
bet kažkaip viskas po truputį tvarkosi, atrodo ne taip seniai naktimis maitindavau n kartų, o dabar mažius išmiega visą naktį, na nubunda 1k., bet MP neprašo, nors dar maitinu vakare ir ryte... tiesiog, jei pati nori, tai ir maitini (o jei nori, tai ir pienuko turi  wub.gif), arba kai kuriems mažyliams ateina laikas, kai jie patys atsisako MP... nors tas momentas toks liūdnokas sakyčiau verysad.gif

nu tikiuosi kad lengvai pavyks nustoti maitinti . smile.gif jio liudona bus jau .. reiks antra leliuka darytis kad nenutraukt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif juokauju zinoma thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamos. As savo mazyle maitinu.. jau greit 2m. Naktimis keliuosi po tris kartus. Nori is abieju, kartais prasuka ir antra karta...
Esu uz ilga maitinima, bet patiketit - pavargau... Noriu isisimiegoti. Mat nuo pastojimo (jau greit 3m) nesu ismiegojusi nei vienos nakties, nuo vakaro iki ryto. Pasidariau pikta ir nervinga.
Bandziau pasakoti mazylei visokias istorijas , kad suniukas isgere, netiki, ieskojo, plese rubus, ieskojo. Neiseina ir paaiskinti, kad skauda, nei pagedinimai...
Drastiskumo imtis bijau. Neturiu kam palikti ilgesniam laikui. Be to ji stipri fiziskai ir turi tvirta charakteri, taip, kad gali pradeti isterikuoti ir be ribu.. Bijau traumuoti vaika. Jau visi ir mane gedina....
Atsakyti
nors tas momentas toks liūdnokas sakyčiau verysad.gif

wub.gif mes jau savaitė visai be MP, tikrai liūdna, labai pasiilgstu verysad.gif wub.gif

QUOTE(diannute @ 2008 11 03, 21:04)
Jau visi ir mane gedina....

dėl ko gėdina? 4u.gif
Atsakyti