kiek daug pažystamų situacijų
, jau nekartą esu pasidalinusi savo mintimis apie tai, kaip mano mažas irgi niekaip neatpranta nuo papulio.
Tai va, nenoriu perdaug girtis, bet jau dvi paros neduodu papulio, mažiui jau beveik 1,9 metų ir jau tikrai pabodooooooooo kasnakt keltis po 4 - 5 kart per naktį. Dieną papulio neimdavo jau nuo 1,3 metų, bet va naktį...., tai oi.....
matyt atėjo tas laikas, kai ir jam pabodo, tiesiog vieną vakarą kažkaip pradėjau sakyt, kad pienuko bebėra, baba
, o jis ir nereikalavo, naktį kelėsi 2 kartus, bet negavo savo, nors norėjo, daviau arbatos, bet tik po lašiuką patraukė ir užmigo
net keista,net negaliu patikėt. Kitos nakties laukiau su nerimu, vėl apie pieno babababa kalbėjau ir vėl nieko, pasivartė, aš paglosčiau, pasiguldžiau pas save, nors nuo gimimo lovytėj miegodavo. antra naktį 2 kartus kėlėsi, bet arbatos negėrė, pasivartė ir užmigo. Tai va, dabar išvakarės trečios nakties, krūtinėje jaučiu pieną,bet tikrai stengsiuos atsilaikyt. Šiaip jaučiu kažkokį nervingumą, bet manau viskas bus mums gerai
sėkmės visoms