Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(lynutia @ 2008 09 16, 22:26)
sveikutes 4u.gif  na mes cia busim turbut vyriausi MP valgytojai  biggrin.gif  mergytei 1 ir 8menesiukas eina ir vis dar valgo diena pora kartu ir keliasi nakti 2-3 kartus, aisku tai vargina truputuka... bandem "mesti" bet deja blush2.gif  neturiu kantrybes ir siaip skaudu ziureti kaip lelyte verkia...o svarbiausiai ir pieno turiu, galeciau dar ismaitinti viena  rolleyes.gif  sunelis tai pats atsisake kai buvo 8men. jam buvo per liesas mano pienas tai paprasydavo dar misinuko, taip ir atprato, o mergyte i buteliuka net neziuri, nebent arbateel gerti, tik ne piena....turbut teks maitinti iki tol kol iseis susikalbeti  biggrin.gif

AS IRGI TAIP GALVOJAU.BET VISKAS BAIGESI VISAI NETIKETAI.KAI DUKRAI BUVO 1,9MEN(PRIES 1,5MEN)JI SUSIRGO IR VISA PARA BUVO PRIE PAPO,"NUGRAUZE" VIENA PASKUI IR KITA. doh.gif NUSIPIRKAU GERMASTANO,NES NEBEGALEJAU MAITINT,KAIP SKAUDEJO.VAKARE PRIES NAKTINI MAITINIMA ISSITEPIAU ABI KRUTIS,IR DUODU DANTIS SUKANDUS,SAKAU POPA MAMYTEI,O JI MELYNA PAPA PAMATE,PIRSTAIS PACIUPINEJO-LIMPA,NENUSIVALO,KAKA SAKO.TAIP IR BAIGESI NETIKETAI.PASKUI DAR GAL3-4DIENAS PIRSTU RODE IR KARTOJOKAKA,FE,POPA.IR GERT NORMALIAI PRADEJO,NAMIE TIK IS PUODELIO(IR KUO GRAZESNIO),BET LAUKE,IR NAKTI IR IS BUTELIUKO,BET SU TOKIU KIETESNIU PLASMASINIU ANTGALIU.NES GIRDEJAU,KAD JEI TOKI KAIP TIUTE,AR NEDUOKDIE TIUTE VIETOJ KRUTIES BANDYSI PAKIST,TAI JAU IKI MOKYKLOS NEBEATIDUOS lotuliukas.gif .
TAI VA,MANIAU KAD MANO ATVEJAS BEVILTISKAS,BET VISKAS IVYKO KAZKAIP SAVAIME,IR JAU BAIGIU VISUS VARGUS PAMIRST thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tritata @ 2008 09 23, 16:21)
SAKAU POPA MAMYTEI,O JI MELYNA PAPA PAMATE,PIRSTAIS PACIUPINEJO-LIMPA,NENUSIVALO,KAKA SAKO.TAIP IR BAIGESI NETIKETAI. SAVAIME,IR JAU BAIGIU VISUS VARGUS PAMIRST thumbup.gif

lotuliukas.gif nepatiko mat melynas ... Siaip garmastan reikia nusiplaut, lietuviska instrukcija bloga
Atsakyti
na labai dideles problemos ir nera dar blink.gif , bet zindymas yra abipusis procesas, tai turi patikt abiem pusem thumbup.gif , o man jau pradeda nepatikt, todel ir noriu netraumuodama ir be dideliu skandalu baigti g.gif Galu gale, begioja su desra rankoj, moka is butelio ir visokiu puodeliu-stikliniu gert, valgo jau beveik viska thumbup.gif , tai gal uzteks tu papu g.gif
Atsakyti
Mano dukrytei dabar yra 1 metai 10 men. Daug valgo ir labai noriai valgo kita maista. Iki 1 metu 4 men. valgydavo
MP naktimis. Tik pries miega ir ryte gaudavo MP iki 1 metu 6 men. Dukrytei labai sunkiai ir skausmingai dygo dantukai. Paskui gaudavo arba ryte, arba vakare. Budavo taip, kad 2-3 paras negauna, nes nepraso, 4 para papraso. Tai duodavau. Dabar jau 5-6 paros negauna visai. Papraso, bet neduodu, pasakau, kad katinas isgere. Tai nusijuokia ir dar papraso, pakartoju ta pati, tai tada nusijuokia ir nepraso. Nenorejau daryt, taip,kad vaika rykdyt ir taip atpratint nuo MP. Geriausia, kai palaipsniui vaikas nuo to atpranta ir mamai lengviau, ir paciam vaikuciui.

Karves pieno dukryte negeria visai.

Nematau, problemos,jei vaikas valgo MP iki 2 metuku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 23 rugsėjo 2008 - 21:08
QUOTE(Amelita @ 2008 09 23, 22:03)
Nematau, problemos,jei vaikas valgo MP iki 2 metuku.

drinks_cheers.gif Ir aš taip pat nematau problemios, jei vauikas valgo MP iki 2 metukų, o jei kam patinka - ir ilgiau. wub.gif

Tačiau man jau reikės atpratinti kažkaip, nes spalio pradžioj jau eisiu į darbą, tai problematiška bus su mūsų malonumais - pienuko valgymais, nes man 6:10 val. ryte jau reikės išeiti iš namų, o mažylis dabar tokiu laiku apie 6 val ryte pripratęs MP paprašyt.
Kažkaip bandysiu atpratinti pamažu... rolleyes.gif

Atsakyti
mano leliui 1m. 2 mėn. dar tebevalgo MP. Dieną stengiuosi nebeduoti, nors kai dygo dantukai - neatsilaikydavau. Po savaitės išvykstu į gastroles. Sūnelis bus be manęs 4 dienas. labai pergyvenu, kad bus jam sunku. Tai nusprendžiau pati atpratinti nuo MP. Vakar buvo pirmoji naktis. kaip man plyšto širdis verysad.gif Aišku mes atlaikėm tą naktį. bet aš pradedu pati verkti, kai pagalvoju, kad šią naktį vėl reikės jam kentėti. pati labai noriu dar maitinti. wub.gif
Paskaičius jūsų patirties aprašymus, atsirado viltis, kad gal galėčiau ir toliau maitinti po kelionės. unsure.gif Tik labai pergyvenu, kad tokios kaip praeita naktis pilna verksmo ir isterijos, bus visos tos kai manęs nebus verysad.gif Gal kas paprotins, ką man daryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ksiuša: 24 rugsėjo 2008 - 09:02
Sveikutes, o pas mus jau siokie tokie pasiekimai. Jei neklystu dukryte jau 6 para negauna MP. Bet paspaudus krutine, liejas MP upeliai, nors is vienos kruties nemaitinau gal 6 menesius.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2008 09 24, 09:45)
Sveikutes, o pas mus jau siokie tokie pasiekimai. Jei neklystu dukryte  jau 6 para negauna MP. Bet paspaudus krutine,  liejas MP upeliai, nors is vienos kruties nemaitinau gal 6 menesius.

Amelita, o jūs nutraukynėjat pienuką, kai mažylė kelias dienas neprašo?
r ji paskui noriai ima MP? Kažkur skaičiau, kad kai nemaitini kelias paras, jau negeras pienukas pasidaro unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ksiuša: 24 rugsėjo 2008 - 10:04
ksiusa,jei planuojat po isvykimo tuoliau maitint,tai nusitraukinekit piena,kad jo gamyba nenustotu.o kai grisit maitinkit ne kada uzsigeidzia,o pati nuspreskit koks tai dalykas,ar rytualas,ar vaiko imunitetui stiprint.jei jums tai patinka,maitinkit kol patiks biggrin.gif
Atsakyti
mes irgi dar valgom MP bet ko tik nedariau neiseina atpratinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maxim1016 @ 2008 09 24, 16:27)
mes irgi dar valgom MP bet ko tik nedariau neiseina atpratinti doh.gif

O ką darei, ką išbandei?

Aš irgi neįsivaizduoju, kaip atpratinti. Pribėga ir lenda man po marškinukais. wub.gif
Atsakyti
Amelita drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif , bet nenoriu maitint iki 2 metu, man butu gerai jeigu atsisakytu jau 1,5 met. 4u.gif
Atsakyti