Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(Tomassella @ 2008 09 21, 07:21)
tai kad negalima vynioti krutines, o ypac stipriai  blink.gif  schmoll.gif  gali atsirasti guzu, susidaryti mastitas, cia man ginekologe sake, jau atgyvena sitas metodas. As siulyciau nusipirkti tu vaistu Bromocriptin, jie nieko blogo nedaro, o ir pieno tikrai sumazeja. Tik biski musa spaudima, negalima staigiai padeties keisti is gulimos i sedima, o siaip viskas ok. Ir aisku nusitraukti po truputi, kad netemptu. As taip darau  smile.gif

na, kiek zinau, anksciau kai susivyniodavo, tai vos ne savaitei, naturalu, kad guzu gali per tiek laiko ir atsirasti, pati kai reikejo, bandziau, tikrai padejo, o bromkriptino irgi buvo teke gerti anksciau, tai paslika gulejau po tabletes, manau, kad jeigu pieno mazeja kitais budais, tai geriau be jo apsieiti.
Atsakyti
dekui, mergynos, uz patarimus... bandau kol kas pasieiti be vyniojimu ir vaistuko - isgeriau metu arbatos vakar, truputi nutruakiu dar su pientraukiu, tai vakar buvo siaubas doh.gif negalejau net vaiko ant ranku paimti nes net prisiliesti prie kruties buvo kancia, o siandien (tpfu tpfu tpfu) jau geriau rolleyes.gif

4u.gif
Atsakyti
Reik tik dziaugtis,kad dar turit SP ir maitinant savo dziaugsmelius.As savo pupa maitinau iki 1,5m.buciau ir toliau maitinus,bet deja baiges MP.Man patikdavo,kai maze prisiglaudzia wub.gif
Atsakyti
smagu pabuti salia savo maziuko ir nakti kas puse valandos ar kas valanda keltis... ir taip jau trecia naktis is eiles doh.gif
Atsakyti
man tai nieko nuo tu vaistu, viena karta galva susvaigo g.gif

QUOTE(Fifa_pifa @ 2008 09 21, 09:44)
dekui, mergynos, uz patarimus... bandau kol kas pasieiti be vyniojimu ir vaistuko - isgeriau metu arbatos vakar, truputi nutruakiu dar su pientraukiu, tai vakar buvo siaubas doh.gif negalejau net vaiko ant ranku paimti nes net prisiliesti prie kruties buvo kancia, o siandien (tpfu tpfu tpfu) jau geriau rolleyes.gif

4u.gif

sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifa_pifa @ 2008 09 20, 13:00)
krutys kaip isprotejusios - akmenines, skauda, gal galite patarti, ka daryti arba kur kreiptis?...  4u.gif

Pazistamas jausmas.. Uzjauciu konkreciai.. Man tai padejo masazavimas, aisku per asaras masaza dariau bet rezultatas geras gavosi smile.gif masazuoti reikia taip kad is krutu pienelis begtu ir tam skirti bent po 30min kiekvienai kruciai is ryto ir vakare, nors velniskai skauda bet padeda ir jau antra karta tai daryti lengviau wink.gif O nakciai ant kruties dejau kopusto lapa su skyle per viduri kad spenelio nedengtu, ir keisdavau kas 3 val. As jau po pirmos dienos jauciau palengvejima, o dar po poros dienu jauciausi kaip drugelis thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, nežinau kur tiksliai paklaust

Mamos, kaip rodo jūsų patirtis, 9 mėn kūdikis gali keltis naktim ne iš įpročio, ne dėl malonumo žist krūtį, bet tikrai būti alkanas? Gal yra koks būdas patikrint? Bandau nutraukti naktinius maitinimus (arba bent sumažinti iki vieno, dabar valgom du kartus: 2 val ir 5.30)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Mano sunui tuoj metukai, noreciau pradeti maziau maitinti MP, kol liktu tik 1 maitinimas, o tada gal ir nutraukciau g.gif Dabar zinda dar labai daug doh.gif ir diena ir nakti, ir uzmiega su MP burnoj. Jau mokosi pats rast po drabuziais doh.gif Galvoju, ar tik kuo toliau tuo nebus daugiau problemu? Man patinka maitinti, bet visgi jau noreciau mazinti...

Kaip jus retindavot maitinimus, pacios nesiulet, ar kai norejo MP davet valgyt ar gert? Ar grynai pakeitet MP i karves piena? Na patarkit kaip pradet, kaip elgtis toliau, kad atjunkinimo procesas butu ku svelnesnis, tegu ir ilgas..., nes man rodas maniskis pats neatsisakys dar laaaaaaabai ilgai doh.gif

Skaiciau SM, padeda uzklijuot speneli pleistru, kurios norit baigt maitinima - pabandykit mirksiukas.gif
Atsakyti
Na mes irgi sita problemele turim, bet dar to neverciam i didele problema. Suneliui beveik 14 men. Diena nuo papulio jau atpratinau. Procesas vyksta labai palengva. Jau kokie 4 men...
Diena atpratinimas prasidejo, kai tik pries miega papuko bereikejo, bet kai suejo metukai pradejau duodi karves piena. Tai labai keista, biskuti nervavosi del buteliuko, bet kai suprato, kad is ten pienas bega - tiko Pradzioj pati patraukdavau, akd apsipienintu soske, kai skonu pajaucia, tai jau tinka ir butelys. biggrin.gif

O nakti tai keliames 2-3 kartus. Su mumis nemiega, bet salia lovytej. tai atsibunda ir tuoj pat stojasi. tada turiu isikelt i lovyte ir duot papuka. Buvo jau net savaite kazkada kad nedaviau, pasupdavau, vandenuko ar arbatytes duodavau, maniau atjaukinsiu, bet apskui vel jis man prisimine.. Pradedavo rekt. Tai vel duodu. Bet kiekviena karta stengiuosi pries tai pasupti ar vandenuko duoti. Jei pradeda per daug nervuotis tai jau tada keliu i lova, 10 min duodu papuka, o poto pats pradeda rangytis, nori atgal i savo lova..

Na kantrybes. Gal po truputi po truputi atprasim.. O drastisku priemoniu nesinori imtis. Juk ta kudykyste greit praleks, ir pamirsim pacios tuos vargus.. 4u.gif
Atsakyti
o mums irgi suėjo 1,5 metų, o papulis vis dar reikalingas doh.gif . Naktį keliasi max 2 k, dieną čiulpia irgi porą kartų. Pati žinau, kad reikia baigt , bet kaip g.gif . Pasinaudosiu jūsų patarimais. Gal pavyks.. Paprasčiausiai man pačiai pabodo ir negali niekada atsipalaiduot: nei į baliuką išeisi, nei kitur. Nelieka sunieko, mat kiti papulio neturi.. biggrin.gif
Atsakyti
Maitinau iki 1,5 metu.Aplinkiniai stebejos,kad ilgai,bet man taip norejos.Norejosi visos nakties miego ir daugiau laisves,bet visada rasdavau kazkoki paaiskinima-tai dantys dygsta,tai sloga,tai naujas namas-tiesiog man dar nesinorejo atsisakyti to malonumo.Maziulis butu valges ir ilgiau,bet viena diena pasakiau STOP.Naktimis kelesi vyras,supo,nesiojo,tik nieko nesiulem pakeitimui-nei pienuko,nei arbatos.Krutine plyso nuo pieno,buvo pagundu pasiulyt maziuliui,bet susilaikiau.Mazdaug po 4 dienu jau primirso.Na dar koki menesi vengiau situaciju,kai galetu prisimint MP.
Tiesiog gerai pagalvok,ar tikrai nebenori maitinti.Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virguliuke @ 2008 09 15, 15:31)
nereikejo taip ilgai maitint..jau nekvailas-neapgausi.. g.gif
palinkesiu  tik kantrybes
  o jai reikalauja tik krutines, tai speneli kuo nors  karciu-neskaniu patepk, mano mociute taip dare..

kaip cia suprast ta nereikejo? doh.gif kaip mano mociute pasakytu:pasakei,kaip i vandeni paperdei blush2.gif
maitinu,buvo anksciau minciu atpratint,bet maniskis net soskes neime niekad.man patinka,aisku,ribojama laisve kazkiek.dabar kai auga as matau,kad jam dar reikia,bet po truputi,po labai mazai vis maziau.
maitinsiu,kai galesim labiau susisneket apioe čmetukai kai bus,tada ziuresim,gal pats atpras,gal atpratinsiu
Papildyta:
QUOTE(trixi @ 2008 09 21, 13:06)
smagu pabuti salia savo maziuko ir nakti kas puse valandos ar kas valanda keltis... ir taip jau trecia naktis is eiles doh.gif

mes miegam kartu su mama ir papuliu
Papildyta:
.i
Atsakyti