Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

aciu uz palaikyma thumbup.gif wub.gif kol kas tirkai nesiruosiu nutraukti, nes ner nei laiko nei sveikatos ax.gif lai valgo kol turiu ir dziaugiasi, kai nebebus tada ir pasnekesim abidvi gal kas ir iseis susitarti 4u.gif thumbup.gif sekmes ir jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virguliuke @ 2008 09 15, 14:31)
nereikejo taip ilgai maitint..jau nekvailas-neapgausi.. g.gif
palinkesiu  tik kantrybes
  o jai reikalauja tik krutines, tai speneli kuo nors  karciu-neskaniu patepk, mano mociute taip dare..

Kodel ne jei yra pienuko g.gif
Atsakyti
mane ir mokino akusere kaip cia reiktu mesti, kaip garstyciom tepti ir t.t.... kartais atrodo susigundai, juk butu lengviau, geriau miegotu nakti ir pati pailseciau, bet kita vertus tikrai, jei yra kodel neduoti? negi raisiotis krutine, verztis, kad dingtu pienas? save kankinti?...manau tikrai neverta. o kur dar leliuko kankinimas blush2.gif
Atsakyti
Siandien pries miega savo mazylei bandziau duoti misinuko. Isgere pasizaizdama 40 ml ir pradejo reikalauti MP doh.gif Teko gultis salia. Mazoji pasisotino ir uzmigo. Rytoj bandysim toliau.
Atsakyti
aciu mielosios uz patarimus... mum tai diena labai lengvai pavyko atprasti nuo PM, bet naktis - sventas dalykas. maziukas pradejo keltis po 5 ir daugiau kartu doh.gif ir nakti buteliukas - didziausias priesas ir jokie pasupimai neveikia. tai sakiau maitinsiu iki mokyklos lotuliukas.gif nors taip noretusi nors vienos ramios nakties ir miego ne trise verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trixi: 20 rugsėjo 2008 - 10:19
Mergytes, o kas mazina laktacija isskyrus ta vaistuka is B raides? dabar negaliu duoti pieno savo leliui del tam tikru priezasciu, tad tenka nutraukti staigiai - be jokiu palaipsniui mazinamu maitinimu cry.gif ir krutys kaip isprotejusios - akmenines, skauda, gal galite patarti, ka daryti arba kur kreiptis?... 4u.gif
Atsakyti
Metos sako, kad mazina
nusitrauk po truputi, kad nebetemptu, ir ismasazuok palindusi po siltu dusu, pabandyk susivynioti su elasatiniu bintu stipriai- tikrai apmazes pienuko 4u.gif h
Atsakyti
o kaip reikia vynioti? pacias krutis? smarkiai? unsure.gif ir ar tai nepakenkia apykaitai taip sakant - kiek laiko taip galima laikyti suvyniotas? g.gif
Atsakyti
vyniok aplink save ties krutine ir verzk gana smarkiai, tada nebus vietos pienui kur gamintis, o laikyti, tai ka as zinau, kiek, su pirmu vaiku taip dariau, tai nakciai apsivyniodavau, ryte nusivyniodavau, bijojau, kad bus kokiu guzu, o nejausiu, siaip jauciu galima ir ilgiau laikyti suvyniojus. Tik pries tai paziurek, kad guzu nebutu 4u.gif
Atsakyti
manes laukia tas pats likimas smile.gif maitinimas iki mokyklos, nes tik pabandyk neduoti, tai taip rekia kad bijau kad kaimynai neiskviestu tevu teisiu smile.gif sakyk dar kad musu vaika blush2.gif
Atsakyti
Mano mazyliui 1m2men ir atpratinimas dar nenusimato. Sakiau dar iki 1m6men tesiu, o paskui ziuresiu. Nerandu priezasciu to nedaryti. Noreciau, kad viskas vyktu kuo naturaliau, ir paciam maziau reiketu. O kol kas MP nori nemazai, na ir tegu, esu laiminga smile.gif
Atsakyti
tai kad negalima vynioti krutines, o ypac stipriai blink.gif schmoll.gif gali atsirasti guzu, susidaryti mastitas, cia man ginekologe sake, jau atgyvena sitas metodas. As siulyciau nusipirkti tu vaistu Bromocriptin, jie nieko blogo nedaro, o ir pieno tikrai sumazeja. Tik biski musa spaudima, negalima staigiai padeties keisti is gulimos i sedima, o siaip viskas ok. Ir aisku nusitraukti po truputi, kad netemptu. As taip darau smile.gif
Atsakyti