Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(brasta @ 2008 09 03, 13:07)
Tai jis kartais kas 15 minuciu prasinedavo pieno... todel ir nusprendziau "risti" ta reikala... Dabar stengiuosi diena neduoti daugiau kaip 5 kartus ir noriu palaipsniui atsisakyti dieninio maitinimo... o veliau, aisku, ir naktinio. Nakti MP issireikalauja mazdaug nuo 5 iki 10 kartu. Mane tai ziauriai ir isvargino...

pabandykit vieną dieną paimt ir neduot pvz iki pietų (eikit į lauką, darykit viską, kas jam patinka), po kelių dienų ir antrą dienos pusę... dieną nieko, kai galima užimti kuo nors vaiką, vat vakare, naktį jau sunku.. bent man taip atrodo

mes dienos išgėrinėjimus gana lengvai baigėm, nors prašo ir dabar, bet neduodu... gerai, kol lauke miegot gali, paskui nežinau, ką darysiu, reiks pratint ir kambary užmigt be papo doh.gif naktį pas mus tas pats... manęs labai nevargina, kažkaip išmokau pailsėti ir taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2008 09 03, 16:55)
pabandykit vieną dieną paimt ir neduot pvz iki pietų (eikit į lauką, darykit viską, kas jam patinka), po kelių dienų ir antrą dienos pusę... dieną nieko, kai galima užimti kuo nors vaiką, vat vakare, naktį jau sunku.. bent man taip atrodo

Nu kazkaip isduria jis mane ir diena... Ima zirzti tokiu zirzimu lyg labai labai miegelio noretu... duodu MP, valgo uzsimerkes, as jau patenkinta, kad tuoj uzmigs... o tada strykt ir nulekia visas issisiepes... lotuliukas.gif
O be MP diena kol kas uzmigti nemokam, nes i vezima tai nebent kojom , rankom suristom ikisciau... nu nesedi jis ten ir gana...
Atsakyti
sveikutes 4u.gif as jau net praradau vilti,kad pavyks greitai ir neskausmingai nutrukti maitinima verysad.gif mano jau isvis dickis mums 2m ir 3men ir jis nei nemano atsisakyti ir kuo toliau tuo labiau reikia jam. Diena dar nieko,bet jau nakti tikrai pradejo varginti,net nebeatsimenu kada as visa nakti miegojau. Is bandziau viska ir druska tepiau ir pipirais ir svarbiausia,kad kuo daugiau zinda,tuo labiau ir pienas gaminasi.
Atsakyti
QUOTE(ingrica @ 2008 09 05, 08:10)
sveikutes 4u.gif as jau net praradau vilti,kad pavyks greitai ir neskausmingai nutrukti maitinima verysad.gif mano jau isvis dickis mums 2m ir 3men ir jis nei nemano atsisakyti ir kuo toliau tuo labiau reikia jam. Diena dar nieko,bet jau nakti tikrai pradejo varginti,net nebeatsimenu kada as visa nakti miegojau. Is bandziau viska ir druska tepiau ir pipirais ir svarbiausia,kad kuo daugiau zinda,tuo labiau ir pienas gaminasi.

4u.gif manoji ir virš 2 metukų blush2.gif drinks_cheers.gif vargas ...

pas mane net mintys jei būsų antras turbūt nuo gimimo mp negautų cool.gif kažkokia nsąmonė su tuo mp priklausomybė nereali, kaip narkotikai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2008 09 05, 09:39)
pas mane net mintys jei būsų antras turbūt nuo gimimo mp negautų cool.gif kažkokia nsąmonė su tuo mp priklausomybė nereali, kaip narkotikai verysad.gif

As jau ne karta pasigailejau, kad lindau patarimu, kaip susigrazinti pieneli... Daugiau 4-5 men. nebemaitinciau. Vyresnelius panasiai tiek ir maitinau, tai jokio vargelio neturejau.
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2008 09 05, 09:39)
4u.gif manoji ir virš 2 metukų blush2.gif  drinks_cheers.gif vargas ...

as savishke maitinau iki 1.3 metu ir tiesiog viena diena nusprendziau, kad daugiau nebeduosiu, nes ji pradejo prashyti kas 2 val ir diena ir nakti.
buvo sunku apsispresti, nes prirskaiciau visokiausiu istoriju apie neva skausminga nutraukima ir pan, bet viskas buvo gerai. nusipirkau buteliuka ir pirma para pasiuliau pieno (tik reikia nepamirshti uzsideti tokius drabuzius, kad vaikas negaletu surasti kruti), o antra para net buteliuko nepaprashe, svarbiausia, kad tik shalia guletum ir tiek. pienas dingo po 2 sav, pirma savaite nutraukinedavau rytais visai nedaug, kad tik sumazetu spaudimas ir masazuodavau, kad neatsirastu guzai.
manau, kad mamytes yra labiau prisirishusios prie maitinimo nei ju vaikai:) jei jus maitinimas pradejo varginti, reikia butinai uzbaigti, nes mp turi asocijuotis tik su malonumu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Groovy77 @ 2008 09 05, 14:05)
manau, kad mamytes yra labiau prisirishusios prie maitinimo nei ju vaikai:) jei jus maitinimas pradejo varginti, reikia butinai uzbaigti, nes mp turi asocijuotis tik su malonumu rolleyes.gif

jums labai paprastai viskas praėjo biggrin.gif jei tik buteliuką paėmė ir nebereikėjo krūties... jei kas įkištų maniškiui buteliuką, tai būčiau dėkinga, gal nors kuriam laikui pamirštų papus doh.gif blush2.gif jis net nežino, ką su tuo buteliuku veikti, geria iš puoduko, taigi čiulpimo reflekso puodukas nepakeis... pavydu, kaip lengvai užriša su pienuku blush2.gif

brasta, žinau, kokie jie gudruoliai, maniškis irgi taip darė, prašo, trina akis, atrodo, jau miegos, bet pažinda ir bėga laimingas, lyg kokio užtaiso paragavęs lotuliukas.gif bet va mums paprasčiau, nes lauke vežimuke 2 kartus į dieną miega...
Atsakyti
QUOTE(Groovy77 @ 2008 09 05, 15:05)
as savishke maitinau iki 1.3 metu ir tiesiog viena diena nusprendziau, kad daugiau nebeduosiu, nes ji pradejo prashyti kas 2 val ir diena ir nakti.
buvo sunku apsispresti, nes prirskaiciau visokiausiu istoriju apie neva skausminga nutraukima ir pan, bet viskas buvo gerai. nusipirkau buteliuka ir pirma para pasiuliau pieno (tik reikia nepamirshti uzsideti tokius drabuzius, kad vaikas negaletu surasti kruti), o antra para net buteliuko nepaprashe, svarbiausia, kad tik shalia guletum ir tiek. pienas dingo po 2 sav, pirma savaite nutraukinedavau rytais visai nedaug, kad tik sumazetu spaudimas ir masazuodavau, kad neatsirastu guzai.

O as manau, kad tiesiog vaikai yra skirtingi... vieni lengviau pamirsta ir su tuo susitaiko, o kiti nelinke nusileisti ir uz savo teise gauti MP zymiai arsiau kovoja... Dziaukites, kad jums pasiseke.
Juk ir su zinduku atsisveikina vaikuciai nevienodai. Vieni jau po poros dienu pamirsta, o kitiems tas procesas buna labai skausmingas ir sunkus. Is kazkieno pavyzdziu juk negali pasidayti isvadu...
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2008 09 05, 15:17)
brasta, žinau, kokie jie gudruoliai, maniškis irgi taip darė, prašo, trina akis, atrodo, jau miegos, bet pažinda ir bėga laimingas, lyg kokio užtaiso paragavęs lotuliukas.gif bet va mums paprasčiau, nes lauke vežimuke 2 kartus į dieną miega...

Reik tiketis, kad neeiliniai is ju isaugs... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dievaitė @ 2008 05 05, 14:01)
pvz šaldyt, ir kai pradėsi košes virt jį naudot. gi MP vis naudingesnis  ax.gif  o nusitraukinėjant gal ir sumažės jo, gi pientraukis taip gerai neištraukia, kaip vaikas, ir krūtinė nesprogs nuo pieno pertekliaus.

nors šiaip, aš labiau linkusi palinkėt kantrybės ir kiek įmanoma kišt vaikui krūtį, gal tik užtektų vieną kartą jį nugalėt ir laimingai maitintumėt mažiuką  smile.gif  4u.gif

bet šiaip tai, gi ne man spręst, sėkmės jum smile.gif  4u.gif

na aš pilną šaldiklį lauk išmečiau... lotuliukas.gif nevalgė manoji iš viso jokių košių- ir dabar nevalgo- tik daržovienas (šiek tiek kruopyčių tik) o jei padarydavau su šaldytu pienu ką- iš karto spjaudavo... galiausiai ir šaldiklyje jis gali stovėti tik apie 3mėn.
O dėl maitinimo - vis dar maitinu. Maniškė nori mano pienuko- bet ruošiuosi pamažu jau nutraukt... bet tai daryt labai pamažu- mažint maitinų skaičių- dabar likę pas mus tik 3 - kartais 4 maitinimai. ruošiuosi popietinį maitinimą nutraukt... bet niekaip neprisiruošiu Na mano mažiukei 1 metukai 6 mėnesiai... iki 2 metų ruošiuosi maitinti- tikrai ne ilgiau. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2008 09 02, 11:14)
nebandei kaip nors gudrauti? pvz. aš duodu su šaukšteliu, per šiaudelį, nupirkau specialiai tokį puoduką, kur šiaudelis įmontuotas, tai ir kaitalioju... o iš puoduko moka gerti?

drinks_cheers.gif aš irgi su šaukštuku duodu, daugiau niekaip nepaima, o su šaukštuku tai greitai, net nespėja sureaguot, tik kai nuryja pffff daro smile.gif
Atsakyti
Sveikutes!
Pagaliau radau reikiama temele smile.gif As irgi bandau atpratinti savo zuikute nuo pienelio, maitinau 1metus. Ji neitiketinai greit priprato prie misinuko ir buteliuko (net netikejau mirksiukas.gif ), bet va beda su manimi pacia: ka daryt su degancia krutine?Vakarais kaip bomba atrodo unsure.gif Susiverzti girdejau negerai,net iki mastito galima prieiti schmoll.gif , gal kokiu vaistuku zinote? Aciu is anksto mirksiukas.gif
Atsakyti