Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

Jei nemalonu žiūrėti, tegul nežiūri..
O aš su saviške susitariau gudrumu, kad jau krūties neprašytu (jai buvo 2,3 ): kai pradėjo žįsti, aš pradėjau verkti, ji susirūpino, kas man, o aš sakau: papuką skauda, kai valgai, tada ji iš kito bando, aš vėl verkiu, kad ir tą skauda. Tada ji atsitraukė ir sako, tegul jie pagija, o kai pagis tada... Na kitą dieną buvo labai daug pieno, tai daviau jei išvalgyt, truputi nuvaidindama, kad mažiau šiandien skauda, o paskui viskas gydėm, kai pabandydavo žįst, vis apsiašarodavau, taip ir užgydėm papukus ax.gif
Atsakyti
Na ką vėl atidirbau soske, kėlėsi ne 2-3 kartus tikrai doh.gif doh.gif doh.gif bet pabėgau palikau vieną miegot, į SM įlindau. Aš ir buvau nusiteikus maitint kiek norės, pati atsisakys, bet jaučiu to nebus, nes jai tai tooooks malonumas rolleyes.gif reiks bandyt vėl pleistrus, bet mes prarasim pietų miegą doh.gif o man tos ramybės 2 valandos aukso vertės blush2.gif nemiega ji jai nemigdau schmoll.gif puikiai išveria visą dieną be didelių nuovargio kaprizų unsure.gif
Atsakyti
aš šiandien irgi už soskę dirbau doh.gif va, kaip tokiom naktim neduot g.gif jis jei pas mane neranda, eina pas tėtį ieškoti, jei ten neranda (kas savaime aišku lotuliukas.gif ), tai atsisėda ir verkia
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2008 08 30, 11:28)
aš šiandien irgi už soskę dirbau doh.gif va, kaip  tokiom naktim neduot g.gif jis jei pas mane neranda, eina pas tėtį ieškoti, jei ten neranda (kas savaime aišku lotuliukas.gif ), tai atsisėda ir verkia

pas mus ir tėtis "apčiulpta" nugara būna lotuliukas.gif susimaišo kartais biggrin.gif
Atsakyti
mano mergytei už savaitės metukai, prieš porą dienų pati atsisakė krūties. tik pamato ir sukasi, rėkia. gal ir laikas, bet... dabar mano krūtys nerealiai pilnos, nusitraukinėju rankom tik kad neskaudėtų. ką daryt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2008 08 31, 15:04)
mano mergytei už savaitės metukai, prieš porą dienų pati atsisakė krūties. tik pamato ir sukasi, rėkia. gal ir laikas, bet... dabar mano krūtys nerealiai pilnos, nusitraukinėju rankom tik kad neskaudėtų. ką daryt?  unsure.gif

nusitrauk tik iki palengvėjimo, jei daug nusitraukinėsi, daug ir gaminsis, turėtų susitvarkyti
Atsakyti
Nors MP jau duodu zymiai reciau, bet turiu rupesti... nu negeria daugiau absoliuciai jokiu skysciu... nu nieko daugiau net ragaut nebando... Tai ir gaunasi toks uzburtas ratas, kad priversta esu duoti MP...
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2008 09 02, 10:08)
Nors MP jau duodu zymiai reciau, bet turiu rupesti... nu negeria daugiau absoliuciai jokiu skysciu... nu nieko daugiau net ragaut nebando... Tai ir gaunasi toks uzburtas ratas, kad priversta esu duoti MP...

nebandei kaip nors gudrauti? pvz. aš duodu su šaukšteliu, per šiaudelį, nupirkau specialiai tokį puoduką, kur šiaudelis įmontuotas, tai ir kaitalioju... o iš puoduko moka gerti?
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2008 09 02, 11:14)
nebandei kaip nors gudrauti? pvz. aš duodu su šaukšteliu, per šiaudelį, nupirkau specialiai tokį puoduką, kur šiaudelis įmontuotas, tai ir kaitalioju... o iš puoduko moka gerti?

Bandziau visaip. Turim pridovanotu ivairiausiu puodeliu:ir su siaudeliu, ir su snapeliu, taip pat kruvas ivairiausiu buteliuku. Negeria is nieko. Net mano rytines kavos puodelis netinka... Sauksteli ima, bet ji visada stveria is ranku ir burnon jau kisa apversta... lotuliukas.gif
Papildyta:
Netgi bandziau i abi rankas duoti po sauksta, o treciu kisti... Nepavyko... viena ismeta, o maniski pasiima... Zodziu, taip pigiai neapgausi...
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2008 09 03, 10:26)
Bandziau visaip. Turim pridovanotu ivairiausiu puodeliu:ir su siaudeliu, ir su snapeliu, taip pat kruvas ivairiausiu buteliuku. Negeria is nieko. Net mano rytines kavos puodelis netinka... Sauksteli ima, bet ji visada stveria is ranku ir burnon jau kisa apversta... lotuliukas.gif
Papildyta:
Netgi bandziau i abi rankas duoti po sauksta, o treciu kisti... Nepavyko... viena ismeta, o maniski pasiima... Zodziu, taip pigiai neapgausi...

čia panašiai kaip mums su valgymu, niekaip neįkiši doh.gif
o kiek kartų per dieną gauna pieno? gal jam užtenka dar?
aš dieną visai neduodu ir net gert nesiūlau, kai jau nori, pats ateina ir mamam prašo
Atsakyti
bandau nutraukti maitinimą MP. mums jau tuoj metukai. nors pienas nesibaigia ir pediatrė ragina toliau maitinti..aš tiesiog nebegaliu. svorio numečiau tiek, kad atrodau kaip trylikametė, paakiai pajuodo, galva svaigsta. vitaminai nepadeda, o maisto nepajėgiu tiek suvalgyti, kad abiem užtektų medžiagų. be to išsikalė šeštas dantukas, tad teks mano džiaugsmui mėsą kramtyti, o ne mamos krūtį. be to, man pačiai nepriimtina, kad vaikštantis vaikas, galintis daug ką valgyti nuo bendro stalo, plėštų man palaidinę reikalaudams pieno. nesmerkit, nes maitinimas krūtimi suėjus kūdikiui metukams, turi teikti malonumą ir mamai ir vaikui. jei to nėra, metas baigti.
pirmiausiai nustojau maitinti dienomis. po mėnesio nuėmiau vakarinį maitinimą(devynių mėn. MP valgė 3-4 kartus). dabar valgo MP tik pusryčiams. ir pagaliau pieno beveik neliko. nusitraukinėjimų neprireikė. svarbiausia nutraukti maitinimą palaipsniui. hormoninių preparatų gerti nenorėjau. dar ir mano nusiteikimas tikriausiai įtakos turėjo.
Papildyta:
QUOTE(brasta @ 2008 09 02, 11:08)

jei vaikutis valgo tyreles- su jomis gauna skysčių, jei valgo vaisius, uogas - su jais taip pat gauna skysčių, geria MP - gauna skysčių. tad nepergyvenkit, tikrai neužtrokš. jei gulinčio vaiko momenėlis nėra įdubęs, vadinasi jam skysčių pakanka. jei įdubęs nepanikuokit ir pasitarkit su pediatre. štai man ji patarė skysčius riboti, nes mano mažas nieko nevalgo jei neduodu užsigerti. prigeria vandens ir jaučia sotumo jausmą. gydytoja pasakė, kad reikia neduoti valgio metu ir viskas. be to skysčių gauna ir su maistu, tad nereikia pilti į vaiką kaip į kiaurą puodą. nu nieko, nemirštam iš troškulio ir apetitas pasitaisė.
Atsakyti
Jis skysciu niekada negere ir del to sau nesukau galvos, kol pakankamai gaudavo MP. Bet as noriu palaipsniui nutraukti maitinima, todel skysciai jam vis tiek bus reikalingi. Dabar, kai neduodu MP, jis rekia, reikalauja... matau, kad nori gerti, bet vos ka nors pasiulius, prasideda isterija...
Papildyta:
QUOTE(Meina @ 2008 09 03, 12:17)
čia panašiai kaip mums su valgymu, niekaip neįkiši doh.gif
o kiek kartų per dieną gauna pieno? gal jam užtenka dar?
aš dieną visai neduodu ir net gert nesiūlau, kai jau nori, pats ateina ir mamam prašo

Tai jis kartais kas 15 minuciu prasinedavo pieno... todel ir nusprendziau "risti" ta reikala... Dabar stengiuosi diena neduoti daugiau kaip 5 kartus ir noriu palaipsniui atsisakyti dieninio maitinimo... o veliau, aisku, ir naktinio. Nakti MP issireikalauja mazdaug nuo 5 iki 10 kartu. Mane tai ziauriai ir isvargino...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brasta: 03 rugsėjo 2008 - 13:12