Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

Labai panašu buvo ir mums.Iki 1.5m naktim keldavosi ir maitindavau 4-5 kartus.Galvojau paaugs pats prad4s miegoti geriau. Jokių arbatėlių negerdavo,stumdavo puoduką tolyn ir rėkdavo.Vyras mane dėl maitinimo labai palaikydavo, sakydavo nu duok jam to pieno argi gaila,bet aš tai visiškai neišsimiegodavau.Tapau pikta,irzli,galvojau,kad tik mano toks vaikas kiti seniai jau išmiega visą naktį.Beje mano vaikas neturėjęs ir čiulptuko,taigi jokio pakaitalo krūčiai.Bet kai vyras išvažiavoį komandiruotę keliom dienom pasiryžau naktį pieno neduoti.Galvojau visas namas kartu su manim nemiegos.Bet mano didžiai nuostabai pirmą naktį kėlėsi tris kartus,pieno nedaviau, bet pasiėmiau į lovą ir bandžiau visais įmanomais būdais ramint,pasupt ant rankų,ilgaiusiai rėkė pusė valandos,po to supratęs, kad negaus tik simboliškai parėkdavo.Ir grįžus vyrui jau galėjom pasigirt, kad naktim nors ir kokį kartą atsikeliam,bet pieno nereikalaujam. O galvojau,kad tai misija neįmanoma.Taigi mamytės daugiau pasiryžimo, ir jums pavyks.Beje dabar mums 1.8m ir dar dieną vieną kitą kartą maitinu ir aišku susiduriu su visų komentarais, kad nesąmonė,vaikas juk didelis. Bet iki 2m maitinsiu, nes tai man n4 kiek nesunku, o vaikučiui nauda.
Atsakyti
mane labiausiai žeidžia tie komentarai ... unsure.gif na koks kieno reikalas kiek noriu tiek maitinu, dabar jei kas paklausia kaip MP stengiuosi nusukti temą blush2.gif

maniškė prarėkė apie 2 valandas verysad.gif daugiau neleidau, matyt nelaikas, pabandysiu vėliau irgi kai vyro nebus, nes man 2 mažų staugiančių vaikų sočiai doh.gif , nes jei mažoji staugia tai ir MB iš paskos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2008 08 29, 10:37)
mane labiausiai žeidžia tie komentarai ... unsure.gif na koks kieno reikalas kiek noriu tiek maitinu, dabar jei kas paklausia kaip MP stengiuosi nusukti temą blush2.gif

Mane irgi erzina, kai visi puola vaika gedinti, kad toks didelis ir papa ciulpia...
Atsakyti
mes žiūriu panašiai vargstam ( jei tai vargu pavadint galima smile.gif ), dieną neduodu jau apie tris savaites, apie 19-20 val. jau išsiprašo, nieko neįsiūlysi... ir nuo to momento iki ryto žinda kada nori, kiek nori ir kaip nori rolleyes.gif
dėl miegojimo dieną: mes kol kas išsisukam- paprasčiausiai, dieną miega vežimuke, užmigdau lauke bet kokiu oru bet kokiu laiku, įprato taip ir jau kai nori miego, prašo mamam, aš tada į vežimuką, užmigdau, jei oras blogas, įsinešu į kambarį, jei geras parpia lauke.
Tiesa, vieną dieną pliaupė lietus, tai užmigdžiau kambary, verkė ilgai, užtat paskui išmiegojo 2,5 valandos ir atsikėlė linksmas ax.gif

norėčiau ir toliau mažinti, naktį nebemaitinti, bet kad nesiryžtu dėl tėčio, jam visgi į darbą, be miego būtų blush2.gif

maniškiui tik 1,4 m. beveik, bet jau daugelis gėdina jį, kad fu kaip negražu, tu gi ne leliukas verysad.gif aš visada pasakau,kad kas čia negražaus g.gif sveika, vadinasi, gražu... bet kažkaip mano žodžiai praleidžiami pro ausis, reiks vieną kartą pasakyt, kad jei neturi ką pasakyt, geriau tylėtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2008 08 29, 08:48)
Vakar pradejau ta kosmara ir bandziau diena neduoti MP vos pareikalavus. Tai po poros valandu isteriju jauciausi didvyre, kad tiek istveriau... Nakti, aisku, nesiryzau tuo uzsiimti, nes gyvename bute... kaimynai garantuotai kokias vaiku teises but iskviete... lotuliukas.gif

manau, kad jums per anksti nutraukti, jei taip priešinasi vaikas

QUOTE(brasta @ 2008 08 29, 11:26)
Mane irgi erzina, kai visi puola vaika gedinti, kad toks didelis ir papa ciulpia...

nelabai suprantu, kam gėdinti metinuką doh.gif
Atsakyti
labas visoms aš čia naujokė, bet norėjau jūsų patarimo, kas gali būti kad kartais mažylė neima vienos krūtinės, ir atrodo to pienuko jai per mažai, o mišinėlio nelabai nori, vargstam, vos ne kas valandą valgom, vakare sunku kol užmiega niekaip nepasisotina g.gif
galvoju gal visai dienom duoti tik mišinėlį, maitinti tik naktį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nikakatė @ 2008 08 29, 16:53)
labas visoms aš čia naujokė, bet norėjau jūsų patarimo, kas gali būti kad kartais mažylė neima vienos krūtinės, ir atrodo to pienuko jai per mažai, o mišinėlio nelabai nori, vargstam, vos ne kas valandą valgom, vakare sunku kol užmiega niekaip nepasisotina g.gif
galvoju gal visai dienom duoti tik mišinėlį, maitinti tik naktį blush2.gif

tu geriau paklausk "Ilgo ir sėkmingo žindymo" skyrely, ką daryti, kad neima vienos krūties.
O jau mišinuką duodi nors kiek? iš ko sprendi, kad mažai pieno? jei ji nori žįsti, tai nebūtinai alkana, gal jai mamytės reikia mirksiukas.gif o vakarais visi vaikučiai paprastai neramesni būna... jei nori ilgiau maitinti, tai pakentėk, vėliau, kai pradės domėtis aplinka labiau, nereiks tiek maitinti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meina: 29 rugpjūčio 2008 - 20:11
QUOTE(Meina @ 2008 08 29, 17:00)
mes žiūriu panašiai vargstam ( jei tai vargu pavadint galima smile.gif ), dieną neduodu jau apie tris savaites, apie 19-20 val. jau išsiprašo, nieko neįsiūlysi... ir nuo to momento iki ryto žinda kada nori, kiek nori ir kaip nori rolleyes.gif
dėl miegojimo dieną: mes kol kas išsisukam- paprasčiausiai, dieną miega vežimuke, užmigdau lauke bet kokiu oru bet kokiu laiku, įprato taip ir jau kai nori miego, prašo mamam, aš tada į vežimuką, užmigdau, jei oras blogas, įsinešu į kambarį, jei geras parpia lauke.
Tiesa, vieną dieną pliaupė lietus, tai užmigdžiau kambary, verkė ilgai, užtat paskui išmiegojo 2,5 valandos ir atsikėlė linksmas ax.gif

norėčiau ir toliau mažinti, naktį nebemaitinti, bet kad nesiryžtu dėl tėčio, jam visgi į darbą, be miego būtų blush2.gif

maniškiui  tik 1,4 m. beveik, bet jau daugelis gėdina jį, kad fu kaip negražu, tu gi ne leliukas verysad.gif aš visada pasakau,kad kas čia negražaus g.gif sveika, vadinasi, gražu... bet kažkaip mano žodžiai praleidžiami pro ausis, reiks vieną kartą pasakyt, kad jei neturi ką pasakyt, geriau tylėtų ax.gif

va je va je kaip čia vargsta mamkos ir aš bijau pradėt bet prisiskaičiau patarimų ir jau reiks pradėt atpratinėt nuo papulio tik tėvo gaila jau bemiegės naktys bus jam.O kam negražu kaip vaikutis žinda tegu nežiūri.
Atsakyti
Kazkaip istveriau sia diena tik 2 kartus pamaitinusi, o trecias buvo pries nakti. Aisku, daug reke, vis kele maikute... bande ir gailiai prasyti. Sirdi labai sopejo, bet stengiausi nepasiduoti... Rezultatas: nuo nesiojimo istisusios rankos, diena be SM, taciau daug grazaus laiko vaiko lavinimui ir bendravimui... lotuliukas.gif kad maziau rektu ojoj kiek linksmybiu reikejo prisigalvoti...
Tiesa, dar tris kartus teko toki laiminga pamatyti... kai suprasdavo, jog pienelio visgi gaus... Matyt, ivertino ka gali prarasti... lotuliukas.gif Net krykste is dziaugsmo kol liemenuka atseginejau...
Atsakyti
maniškiui tik 1,4 m. beveik, bet jau daugelis gėdina jį, kad fu kaip negražu, tu gi ne leliukas verysad.gif aš visada pasakau,kad kas čia negražaus g.gif sveika, vadinasi, gražu... bet kažkaip mano žodžiai praleidžiami pro ausis, reiks vieną kartą pasakyt, kad jei neturi ką pasakyt, geriau tylėtų ax.gif
[/quote]

blink.gif taip tik gali kalbeti kas neturi vaiku, arba kurie TINGEJO savo vaikucius maitinti. Nekreipk demesio ! Pati savo pagranduka maitinau iki 1,7 menesiu. As buvau tokios nuostatos: maitinsiu kol ji pati to nores, vis tiek iki mokyklos kazkaip atpras lotuliukas.gif Buciau dar maitinusu, bet pati atsisake smile.gif Taip pat ir su puoduku: 1,10 men (nesiojo pampersus) pati pradejo prasytis ant puoduko. Dabar lieka dar sioske smile.gif
Tad kantrybes visoms mamytems! Tik jus pacios zinot kas yra jusu vaikeliui geriausia, o ne kaimyne, mociute, drauge ar anyta...
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2008 08 29, 17:37)
manau, kad jums per anksti nutraukti, jei taip priešinasi vaikas
nelabai suprantu, kam gėdinti metinuką doh.gif

Supratau, kad savo noru jis ir iki mokyklos gali neatsisakyti... lotuliukas.gif Priklausomybe tapo ziauri... O dar salia to dazniausiai tik vietoj ciulptuko mane naudojo...
Siandien issidirbinet nereikejo, jutau, kaip godziai ryja pienuka...
Ziuresim kokia diena rytoj isaus...

O gedina ji, kiek suprantu ne todel, kad kazkam nemalonu ar gaila, o greiciausiai manes gailedami... nes vis komplimentu susilaukiu... kokia pavargusi esu...
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2008 08 29, 22:53)
Tiesa, dar tris kartus teko toki laiminga pamatyti... kai suprasdavo, jog pienelio visgi gaus... Matyt, ivertino ka gali prarasti... lotuliukas.gif Net krykste is dziaugsmo kol liemenuka atseginejau...

man tai net nuotaika pakyla, kai matau tookį laimingą savo vaiką, nes maniškis irgi ir juokiasi, ir šokinėja, ir vis mama, mama, atseit jau jau duos wub.gif

QUOTE(brasta @ 2008 08 29, 23:26)
O gedina ji, kiek suprantu ne todel, kad kazkam nemalonu ar gaila, o greiciausiai manes gailedami... nes vis komplimentu susilaukiu... kokia pavargusi esu...

tikrai žinau žmonių, kuriems nemalonu žiūrėti į žindomą metinuką (didelis gi vaikas doh.gif ), teko girdėti: kojos karo, tabaluoja, netelpa jau vaikas ant kelių, o dar pieną geria blink.gif
Atsakyti