Sveikos,
Na ka, ir aš čia skaitydavau skaitydavau, domėdavausi, kaip ten su visokiais pleistrais ir pipirais mamos daro... Ir atėjo man apsisprendimo metas. Suėjo vaikiukui 1 m. ir 6 mėn. tai po kelių dienų šio jubiliejaus ir pradėjau nutraukti maitinimą MP. Be jokių stebuklingų priemonių. Jau beveik savaitė praėjo be naktinio pienelio, tiesa, daviau perteklių nutraukti prieš kokias 5 dienas paskutinįsyk. Po to krūtinė jau nebepersipildo. Matyt, ir taip jau minimaliai ten gaminosi... Šiandien paspaudžiau, tai kaip priešpienis tik sunkiasi
Maitindavau tik prieš pietų miegelį ir naktimis (apie 3-5 k., bet gal tik šiaip soskiuodavo, nepritraukdavo daug). Šiaip jau turbūt visas mėnuo, kaip kartas nuo karto vis bandydavau neduot naktį, tai vieną kartą, tai kitą. Tai gal jau nenustebo, kai ir visai nebegavo?
Bet tikrai buvo daug lengviau negu tikėjausi. Maniau, jau mano vaikas tai žiauriai prisirišęs, rėks, kai neduosiu, bet normaliai.
Užmiginėdavo irgi tik su MP, tad mum naujovė buvo tiek to laimės eliksyro atsisakymas, tiek naujas migdymo stilius. Na tik dienomis sunkiau užmiega, bet pripras, atsigulam kartu ir nusiramina. Tik dar vienas dalykas yra, kas jį labiausiai ramina - jei būna įdirgęs, neramus, būtinai nori man užkišti rankutę už palaidinės ir delniuku prisiglausti prie nuogo kūno. Įdomu, kada nuo to atpras dabar?... Tikriausiai po truputį.
Beje, dėl naktinio miegojimo, - ir aš nesitikėjau, kad ramiau miegos, bet tikrai taip yra, na ne iš karto, bet vat kelios paros praėjo, ir parodė rezultatą.
Dar vienas dalykas, apie ką čia paskaitydavau, kad apetitas vaiko turėtų pagerėt, bet šito tikrai nepastebėjau. Na gal jau paskutiniais mėnesiais labai maži kiekiai MP būdavo ir taip?
Tai, va tikriausiai ir aš atsisveikinsiu su šia temele, bet naudinga ir įdomu būdavo paskaitinėti.