QUOTE(mamawilma @ 2008 08 12, 16:38)
Sveikos mamytes
Mano maziukui jau metai menuo ir savaite. Taigi del tam tikru aplinkybiu turiu nutraukti maitinima. Kadangi yra luzes stuburas tai gydytojai patare nutraukti, kad neatiduoti vaikui viso kalcio. Mociute issiveze 3 dienom gal viskas bus gerai. Va tik viena beda man viena kruti vis paskauda. Kelis kartus vis nusitraukiau, bet vis tiek paskauda. Girdejau, kad vaistu yra kazkokiu gal kas zinot kaip vadinasi.
Mano maziukui jau metai menuo ir savaite. Taigi del tam tikru aplinkybiu turiu nutraukti maitinima. Kadangi yra luzes stuburas tai gydytojai patare nutraukti, kad neatiduoti vaikui viso kalcio. Mociute issiveze 3 dienom gal viskas bus gerai. Va tik viena beda man viena kruti vis paskauda. Kelis kartus vis nusitraukiau, bet vis tiek paskauda. Girdejau, kad vaistu yra kazkokiu gal kas zinot kaip vadinasi.
Na cia turbut reiketu i gydytoja del vaistuku kreiptis Manyciau savavaliauti cia negerai
O mes tesiame papulio atsisakymo kova. Vargstam pries kiekviena uzmigima, visas procesas uztrunka apie valanda, kai su papu uztekdavo 5 min.
Paguldau su meskiuku, truputi paguli-aaaaa, pakeliu, panesioju pasimyluojam, vel paguldau- pazaidzia su kaldryte, taso ja, po keliu min.-aaaa. taip dar keleta kartu. Galu gale isiverkia, matau kad baisiai nori miego, bet negali uzmigti. Pasiguldau ant keliu, glostau pilvuka ir dainuoju lopsine. Po kokiu 10 min. akytes pradeda merktis. guldau i lovyte dar nevisai uzmigusia, luzta akimirksniu
Kai ipras uzmigti be papulio, bandysim atsisakineti naktinio maitinimo po truputi. Ilgas procesas, geriau jau pavargsiu, bet rikdyti po 45 min as jo negaliu
Ziuresim kaip bus toliau