Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(mamawilma @ 2008 08 12, 16:38)
Sveikos mamytes 4u.gif
Mano maziukui jau metai menuo ir savaite. Taigi del tam tikru aplinkybiu turiu nutraukti maitinima. Kadangi yra luzes stuburas tai gydytojai patare nutraukti, kad neatiduoti vaikui viso kalcio. Mociute issiveze 3 dienom gal viskas bus gerai. Va tik viena beda man viena kruti vis paskauda. Kelis kartus vis nusitraukiau, bet vis tiek paskauda. Girdejau, kad vaistu yra kazkokiu gal kas zinot kaip vadinasi. 4u.gif

Na cia turbut reiketu i gydytoja del vaistuku kreiptis g.gif Manyciau savavaliauti cia negerai smile.gif
O mes tesiame papulio atsisakymo kova. Vargstam pries kiekviena uzmigima, visas procesas uztrunka apie valanda, kai su papu uztekdavo 5 min.
Paguldau su meskiuku, truputi paguli-aaaaa, pakeliu, panesioju pasimyluojam, vel paguldau- pazaidzia su kaldryte, taso ja, po keliu min.-aaaa. taip dar keleta kartu. Galu gale isiverkia, matau kad baisiai nori miego, bet negali uzmigti. Pasiguldau ant keliu, glostau pilvuka ir dainuoju lopsine. Po kokiu 10 min. akytes pradeda merktis. guldau i lovyte dar nevisai uzmigusia, luzta akimirksniu thumbup.gif
Kai ipras uzmigti be papulio, bandysim atsisakineti naktinio maitinimo po truputi. Ilgas procesas, geriau jau pavargsiu, bet rikdyti po 45 min as jo negaliu schmoll.gif
Ziuresim kaip bus toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krisvos @ 2008 08 11, 11:59)
mums 9 men papuka taip pat labai mylim smile.gif diena pasipraso kokius 2-3 kartus.tai visai dar nieko,bet va naktim tai visai jau beda.praktiskai kabo ant papo, o kai uzmiega tai labai neramiai miega-vartosi,virkauja,ir jei jau prabunda tai iskart reik papo.(soskes net nebandyk ikist).ir taip jau koki 3 men.taigi tai tikrai ne dantys nes jau turim 6 isbandem ivairiais raminancias mikstura ir nieko.
bet jau antra naktis atliekam bandyma,nes vienanakti jau truko kantrybe,kai pradejes zyst pradejo spaut nusisuka ir verkia.tai atsisedau ir sakau  vsio negausi smile.gif tai verke 45 min tiksliau krioke buvo tikrai skaudu bet sakau nagi ziuresiu kas bus.uzmigo ir ismiegojo 4 val ko nebuvo jau labai labai seniai.ir beto be jokiu blaskymusi.o vakarais uzmiegant irgi po koses nedaviau papo,paverke 30 min-uzmigo ismiegojo 3 val.taigi et nzn ka galvot gal jam skrandukas apsunskta nuo to pieno,ar nevirskina nakti. as nieko pries maitint naktim bet tik ne kas pusval ar valnda

unsure.gif nepyk, bet vaikas užmigo išsikankinęs, paliktas ir išsigandęs - todėl ir miegojo ilgai bei kietai, nes bijojo pabusti.

Aš pati pagalvočiau, ar MAN pačiai būtų miela ir malonu, jei su manim kas taip elgtųsi 4u.gif
O tavo vaikelio elgesys pakankamai normalus - vaikai visada miega neramiai, dažnai budinėja, malasi. Žindukliai ta proga prie mamytės prisiglausti nori - natūralus daiktas visad geriau nei gumos gabalas koks tongue.gif

beje, mano mažiausiąjai irgi vos virš 9mėn; taip be manęs miega 20-30min, tada jau pradeda ieškoti.
Na, tikrai žinau, praeis tas etapas. O dabar kantrybės reik.

To ir linkiu visoms 4u.gif
Atsakyti
Atradau šią temą visai netyčia smile.gif ... Šiomis dienomis ji man labai aktuali buvo ax.gif ... Nemaitinu savo 8,5 mėn sūnelio jau 4 paros... Sūnelis nerodo visiškai jokio susidomėjimo MP... Paskutines pora savaičių tiesiog pats savaime pradėjo atsisakinėti MP... Viskas aplinkui jam pasidarė daug įdomiau, nei valgymas MP... dienomis negalėjau normaliai maitinti - turėjo būti mirtina tyla namuose... Naktimis dar valgydavo 2-3 kartus... po to sumažėjo iki 1-2 kartų tik naktimis, o dienomis jau nieko nepavykdavo įsiūlyti... visa šlapia nuo prakaito buvau - bandydavau kažkaip sudomint, bet jis niekaip nenorėjo doh.gif ... Galop nusprendžiau, kad nebesikankinsiu, nors buvo minčių nusitraukinėti pientraukiu ir maitinti iš buteliuko, bet realiai nieko man nepavykdavo surasti... Taigi vieną rytą (paskutinį) pasiūliau MP ir nieko nebuvo... Viskas daugiau nesiūliau, o ir pienukas nebesigamina unsure.gif ... Man keista, kad jokių problemų su krūtine... Aišku aš džiaugiuosi, kad nėra tų problemų... Bet eilinį kartą įsitikinu, kad mintys yra visagalės... Pradžioje kol buvo sunku įsivažiuoti - vis galvodavau kaip aš noriu maitinti ir t.t. ir pienuko gamyba per kelis mėn susireguliavo, o dabar kai jau sūnelis pats atsisakinėjo, pradėjau galvoti, kad jau gana ir jis pasibaigė blink.gif ... Anksčiau tuo nebūčiau patikėjusi, kol nepatyriau pati...
Atsakyti
sveikos mamytes, as cia kartkartemis parasinedavau paskaitinedavau, na ir rezultatas yra jau visa para beibis be MP,miega ramaiu, nes nereikia papo ieskoti, pries miega nesikankina be MP nes jau keli men ipratintas be to uzmigiti ir visa nakty miegoti, tik ryte atsikelia kokia 6-7 niamnia nori tai koki sausainiuka paduodu arbatytes, pro siaudeli pagerti.

atpratinau taip:pirmiausiai sau pasakiau , kad jau tikrai atejo laikas, paskui domui papasakojau, kad kol jis pas kaimynus buvo atbego suniukas ir visa pienuka isgere, net jam nepaliko ir kad suniukui nu nu nu padarytu reikia, ir ka patikejo, nei palaidines tampe nei ka tik nakty prabudes sakydavo cucia nu nu nu.pirma nakti 2 kart pienuko daviau, 2.3 po karta sianakt nei karto, tikrai ramiau miega, gal tikrai nevirskino ar ka?tik uzknisa anksti keltis ir valgyt aryt is karto, kai anksciau pasisotindavo pienuku ir pusryciauti ir 10val galejo:)

o kai atpratnti nusprendziau dar tai isejo, kad ir i svecius vaziavom tai issivaizduojat kaip nepatogu buvo, kaip jis ten virkaudavo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2008 08 14, 21:32)
sveikos mamytes, as cia kartkartemis parasinedavau paskaitinedavau, na ir rezultatas yra jau visa para beibis be MP,

sveikinu, kad taip nesunkiai užbaigėte bigsmile.gif 4u.gif pavydu skaitant doh.gif

mes dar tik antra savaitė bandom... neduodu dieną, prašo prieš dienos miegus (miega jis pas mane dar du kartus per dieną), bet duodu arbatos ar kompotėlio ir išstumiu į lauką... vieną dieną labai lijo, tai migdėmės kambary be papulio doh.gif užmigo, bet gaila vaiko buvo verysad.gif

noriu ir naktim nebemaitinti, bet baisu, kad užsirėks, nes dabar jei bandau apsimesti, kad miegu, tai ojojoj kaip sureaguoja, priverčia atsikelti doh.gif unsure.gif kaip tuos naktinius maitinimus ramiai nuimti.. neįsivaizduoju doh.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meina: 15 rugpjūčio 2008 - 11:18
sveikos mamytes 4u.gif

aktuali ir mums jau si tema pasidare ax.gif

Kolkas viskas ramiai - diena papuko net noredama neisiulyciau cool.gif valgom koses visokiausias, varske megstam labai mirksiukas.gif geria tik vandenuka... jokiu sulciu jokiu arbatyciu nenori... pries miegeli isgeria misinuko (bet nedaug mano nuomone, mazdaug 120ml).

na o nakti tai dar betvarke pas mumi... ko gero del mano neapsisprendimo... kazkoks refleksas atsirades, tik pradeda pupa knerzeti - pas save i lova ir papuka duodu, net neatsibusdama... doh.gif nors vakare atsigulus galvoju - jokio papuko sianakt, vandenuko ir viskas, bet kad ne visada ji geria ta vandenuka ir blaskytis tik labiau pradeda...

ryta irgi kazkaip ne taip viskas, nes misinuko ryta nenori schmoll.gif bandem duoti smilgeles, bet tik pora kartu pavyko...

o kai raso mamos, kad nustojus maitint ramiau miega, tai man kazkokia fantastika atrodo... ax.gif

tai toks tas musu pirmas zingsnis nepriklausomybes link 4u.gif sekmes ir kantrybes visoms mamytems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linuse @ 2008 08 16, 11:01)
sveikos mamytes  4u.gif

o kai raso mamos, kad nustojus maitint ramiau miega, tai man kazkokia fantastika atrodo...  ax.gif

istikruju tai taip tikrai ramiau miegoti pasidare ir vaikas ramesnis, o kai pagalvoju , kad ir i koki baliu iseit db bus galima , palikus vaika kam, as ir taip manau esu gera mama visgi iki 1.9man ismaitinau.

is pradziu naktinius, paskui pietinius, vakarinius maitinimus nuemiau , o galiausiai ir ritinius, nes kai issiciulpdavo kokia 6 taip iki 8, poilsio nebuvo, o db atsikelia 6 duodu arbatytes is puodelio su siaudeliu ir ramiai toliau miegam,

jis net ir nakti i pampi nepridaro tik ryte 6 atsikelia pasipraso, nu istikro dar tik 3 dienos, taip bet tikiuosi ir toliau taip bus.

tai kaip sakiau, svarbiuasiai yra tvirtai nuspresti ir tada lengviau bus.tiesa paskutines trys naktis maitinau, nors naktiniu maitinimu pirmiausiai ir atsisakem, bet nakti jis man pieno pertekliu nuimdavo ir maziau krutine skaudejo, o jis pats ta dare refleksiskai ir visai neprisimine is ryto papulio.

taigi sekmes, o as jau is sitos temos begu, ate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2008 08 16, 13:33)
taigi sekmes, o as jau is sitos temos begu, ate 4u.gif

Kaip pavydziu... blush2.gif kaip man susiimti ir nutraukti maitinima... aisku jau siokia tokia pazanga yra, jau diena netiek daug kartu valgo, nes atsirado tam skirta vieta. niu ka po truputi gal kada pavyks. o siaip labai idomu pasiskaityti tokiu graziu istoriju. smile.gif sekmes mamytems 4u.gif
Atsakyti
o as pusei dienos i darba pabegu jau, tai jau tures maze priprast, kad maziau to papuko...nors kai tik pareinu iskart man rubus kelia ir snopuodama ziuri i mane, kad tik greiciau...ir vaiko gaila, ir saves jau kartais... unsure.gif
Atsakyti
O jei noriu nutraukt maitinima,reikia pakeist papuli i misinuka? blush2.gif nes manoji misinuko nei artyn neprisileidzia,net nezinau kodel doh.gif Nebezinau ka daryt.Kazin ar uztenka tik arbatytes jai pagerti nakciai g.gif
Atsakyti
QUOTE(*J&J* @ 2008 08 23, 00:41)
O jei noriu nutraukt maitinima,reikia pakeist papuli i misinuka? blush2.gif  nes manoji misinuko nei artyn neprisileidzia,net nezinau kodel doh.gif  Nebezinau ka daryt.Kazin ar uztenka tik arbatytes jai pagerti nakciai g.gif

manau taip kiti vaikai jau puses metumu ismiega visa nakty be maisto, aisku ne mano, bet tikrai ne viena toki vaikiuka pazystu
Atsakyti
Aha,kiti vaikai ir 2 menesiu ismiega visa nakti unsure.gif man tai kaip is fantastikos pasaulio atrodo biggrin.gif sianakt savo mazei nedaviau pienelio,keles kas valanda blink.gif gerai,kad nelabai triuksmavo,truputi pasupdavau ir uzmikdavo.na pora kart arbateles pora gurksniu isgere. O diena? Ar siulyt misinio g.gif
Atsakyti