Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(Meina @ 2008 08 04, 21:00)
metinuką gal ir taip, bet pienas ne krūtyse gaminasi, o smegenyse, todėl reikia norėti maitinti, stengtis ir nereiks mišinukų, o kai prasideda su mišinukais, pienas tikrai greitai baigiasi
100 proc. drinks_cheers.gif clap_1.gif
Atsakyti
Kai gulėjau pagimdyminėje palatoje, senos patyrusios sesutės klausinėjau - ką reikia daryti, kad būtų pieno ? Ji labai gražiai atsakė - ,,pienas gaminasi ne krūtyse, o smegenyse ir širdyje" , kokio dydžio bebūtų krūtinė, ką bevalgytumei, bet labai reikia vidinio nusiteikimo mirksiukas.gif tas pasakymas ,,neturiu pieno" yra nepriimtinas, nemalonus hihihi.gif kvailas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gėlėta: 05 rugpjūčio 2008 - 14:07
QUOTE(rencee @ 2008 08 04, 21:42)
Na man pačiai primaitinti neteko, bet kiek žinau iš kitų mamyčių, tai jei trūksta MP, lelius pradėjęs valgyti tiesiog klykia cray.gif, o jei jums atrodo, kad krūtis tuščia, tiesiog dažniau duokite mirksiukas.gif... Mums visko buvo, bet žiūrėdavau pagal vaikutį, jei nori, prašom po pusvalandžio, ne - tai išbūdavo ir po 3-4val., jokio režimo!, maitindavau vieną kartą iš vienos krūties, kitą - iš kitos, jei būdavo nepraėjusi val., maitindavau iš tos pačios rolleyes.gif. Tiesiog savo kleckiuką geriausiai pažįstate jūs pati wub.gif. Kantrybės, jei tik yra noro maitinti  4u.gif!!!

drinks_cheers.gif Sutinku pilnai, kad jokios chalvos nepades ( be to man dar gydytojas sake, kad tos kmynu arbatos ir chalvos yra bobuciu mitai)
As irgi duodsavau vaikui papa be jokio rezimo ir po pusvalandzio, jeigu nori. Buvo kelios krizes, kad atrodo pieno nebeuztenka, tada duodavau ciulpti kuo dazniau.. Man atrodo, tai vienintele ilgo ir sekmingo maitinimo paslaiptis smile.gif tas pats ir su mastytu, buvau pora kartu persalusi, tai padejo vel gi daznas kudikelio maitinimas.
Atsakyti
QUOTE(noraxxx @ 2008 08 05, 17:48)
drinks_cheers.gif Sutinku pilnai, kad jokios chalvos nepades ( be to man dar gydytojas sake, kad tos kmynu arbatos ir chalvos yra bobuciu mitai)
As irgi duodsavau vaikui papa be jokio rezimo ir po pusvalandzio, jeigu nori. Buvo kelios krizes, kad atrodo pieno nebeuztenka, tada duodavau ciulpti kuo dazniau.. Man atrodo, tai vienintele ilgo ir sekmingo maitinimo paslaiptis smile.gif tas pats ir su mastytu, buvau pora kartu persalusi, tai padejo vel gi daznas kudikelio maitinimas.

man atrodo savo nuomone jus jau senei parasete
laikas sustabdyti arklius doh.gif
cia mama praso patarimo, verysad.gif o ne sedeti ir apkalbineti doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zlata @ 2008 07 25, 22:10)
Maitinau 1 metus, 1 menesi ir 1 savaite. Siaip tai sakyciu visai nesunkiai to reikalo atsisakem. Jau nuo 8 menesiu mazyle nebežyzdavo nakti, palaipsniui mazinau ir dieniniu maitinimu skaiciu. Ir paskutinius kelis menesiu maitinau tik ryte ir vakare. Suejus metukams nuemiau ir vakarini maitinima nes pastebejau kad tik zaidzia, nelabai jau ir nori traukt..Rytinis buvo labai patogus mamai, nes valgydavo gana anksti apie 5-6 val o po to miegodavo iki kokiu 9. O ir mažė traukdavo kaip už tėvynę... Bet kai nubusdavo nebe kasryt, nusprendžiau pabaigt...Kelias pirmas dienas buvo sunku -isikraustydavo paryciu i lova ir toookiom  akim i mane ziuredavo verysad.gif ..pasiūlius ko nors atsigert  pradėdavo zysti, verkšlenti doh.gif Tai nieko nebesiuliau, nebenervinau - tiesiog apgreždavau nugara į save ir užmigdavo vėl. Dabar jau tokiu laiku nebepabunda thumbup.gif . Bet keliasi  apie 7.30
  Tiesa maniškė irgi nei ciulptuko, nei buteliuko su soske nepripazista. ir ilgai ieskojom kuom ta MP pakeist -nes netiko nei mišinys, nei karves pienas unsure.gif ...
  Įsiragavo jogurtą smilgele, is pradziu taip atsikelus pagurkšnodavo, dabar ir visus 240-250 mll ispliumpina atsikelus bigsmile.gif
  Geriam is tos ala sportininku bonkes nuo KUBUS play sulciu. Viska ten pilu. Pabandykit gal ir jusu maziams tiks mirksiukas.gif

as savo mergyte maitinau 1m. 4 men. ir 2 sav. Paskutiniu metu tik du kartus pries pietu miega ir pries vakarini, nes kitaip uzmigt be sansu budavo, keldavos ir nakti kartais net nebeskaiciuodavavau kiek kartu, retkarciais ismiegodavo visa nakti, bet kita nakti uz ta viena ramia naktele oi oi oi kaip reikedavo atkenteti doh.gif . Bet paskui kazkaip persilauze ir kai nakti prabusdavo tai uztekdavo i savo lova isikelt ir vel uzmigdavo nebereikdavo papo duot. Vis galvodavau kaip cia ja atjunkyt, nes siaip tai jis paskutiniu metu buvo tik kaip soske pries miega, bet vis man nesisekdavo uzmigdyt niekaip, ir knygutes skaitydavau ir zaisliuka duodavau, ir supuot meginau, nieks nesidarydavo, klykia ir tiek, vyras bande migdyt , tai dar baisiau budavo. o atsisveikinom su papu visai netiketai, karta reikejo vaziuot i vyro mociutes laidotuves, tai atsivezem savo mama, kad su maze pabutu, sakau pietu uzmigdyt pargrysiu, nu bet mano mama nezinau kokiais stebuklingais metodais ja uzmigde pati, tai as tada vakare irgi sakau neduosiu papo ir ka jus manot, atsiguliau prie savo mazes ir ji kuo ramiausiai uzmigo, ir taip kita diena ir iki siol, beje jau ir savo lovelej ismoko uzmigt thumbup.gif . Tai tokia musu istorija, beje krutys viskas normaliai, nei tempe, nei verze, nei guzu atsirado, gal todel kad jau nebedaug maitindavau.
Atsakyti
QUOTE(jurgamp @ 2008 08 05, 22:14)
Tai tokia musu istorija, beje krutys viskas normaliai, nei tempe, nei verze, nei guzu atsirado, gal todel kad jau nebedaug maitindavau.

Man irgi krutis gal pora dienu pilnesnes buvo, bet kad labai temtu ar verztu nepasakyciau. Praejus menesiui maniske vel grizo prie seno rezimo, keliasi penkta-sesta -ispliumpina 250 mll jogurto Smilgele, ir toliau uzmiega thumbup.gif dabar jau geria is stiklines su siaudeliu biggrin.gif . Labai patogus daiktas pasirodo thumbup.gif Atrodo MP jau visai pamirso thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zlata: 07 rugpjūčio 2008 - 07:23
Mes jau 4 savaites gyvename be MP. Vakare uzmiegam su knyga, diena vis dar vezimelyje. Bet papa tai kiekviena diena prisimena. Anksciau prase duoti, dabar arba paglosto ir pabuciuoja wub.gif arba praso pasakeles apie tai, kaip papukas ejo karvutes pienuko prasyti.hihihi.gif Miegstamiausia pasakele kolkas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(psamafa @ 2008 08 10, 00:03)
Mes jau 4 savaites gyvename be MP. Vakare uzmiegam su knyga, diena vis dar vezimelyje. Bet papa tai kiekviena diena prisimena. Anksciau prase duoti, dabar arba paglosto ir pabuciuoja wub.gif  arba praso pasakeles apie tai, kaip papukas ejo karvutes pienuko prasyti.hihihi.gif  Miegstamiausia pasakele kolkas  smile.gif

oi kaip grazu, tai jusu vaikiukas db karvytes piena geria?maniskis jam alergiskas, jogurto neisiulau, na bet jau ir mano sunui tuoj 2m., tai gal ir be pieno apseitu g.gif
Atsakyti
QUOTE(psamafa @ 2008 08 09, 23:03)
Mes jau 4 savaites gyvename be MP. Vakare uzmiegam su knyga, diena vis dar vezimelyje. Bet papa tai kiekviena diena prisimena. Anksciau prase duoti, dabar arba paglosto ir pabuciuoja wub.gif  arba praso pasakeles apie tai, kaip papukas ejo karvutes pienuko prasyti.hihihi.gif  Miegstamiausia pasakele kolkas  smile.gif

kaip grazu thumbup.gif kakia sauni mama thumbup.gif
Atsakyti
Turiu problemą.Net nežinau kaip ją nupasakot.
Vis dar maitinu.Dukrytei greit bus dveji.Ir nežinau, kuriai iš mūsų bus skaudesnė ta pieno pasakos pabaiga. unsure.gif .
Laukiu kol ji natūraliai norės vis mažiau.Taip ir darosi, bet iki planuotų 2-iejų metų jaučiu kad nesuspėsiu atjunkyti.labai didelis spaudimas, nepritarimas iš artimųjų pusės.Vyras pasako trumpai ir grubiai:-"Neduok".Negaliu.Širdis plyšta.
Vis siūlau kitus gėrimus, kartais sutinka atsigert, bet vistiek netrukus grįžta prie manęs.
Kažkaip širdis sako, kad nereikia prievartaut vaiko ir savęs.Kad viskas turi vykti natūraliai.
Ką manote?
Atsakyti
QUOTE(chivaja @ 2008 08 10, 14:16)
Vis dar maitinu.Dukrytei greit bus dveji.Ir nežinau, kuriai iš mūsų  bus skaudesnė ta pieno pasakos pabaiga. unsure.gif .
Laukiu kol ji natūraliai norės vis mažiau.Taip ir darosi, bet iki planuotų 2-iejų metų jaučiu kad nesuspėsiu atjunkyti.labai didelis spaudimas, nepritarimas iš artimųjų pusės.Vyras pasako trumpai ir grubiai:-"Neduok".Negaliu.Širdis plyšta.
Vis siūlau kitus gėrimus, kartais sutinka atsigert, bet vistiek netrukus  grįžta prie manęs.
Kažkaip širdis sako, kad nereikia prievartaut vaiko ir savęs.Kad viskas turi vykti natūraliai.
Ką manote?

kol pati noresi maitinti tol tas ir truks.turi suprasti, kodel nori baigti maitinti ir paaiskinti vaikui.as tai irgi del patogumo nenoreciau jau maitinti, bet siaip as kaip ia vaikas prie sio proceco priprtau.per piet jau be papo uzmiega, atpratinau, kad darzelyje bedu nebutu, nakty nemaitinu, kad dantis toliau negestu, pries miega, del tos pacios priezasties, pirma as pati save itikinau, kad vaikui tas bus geriau, o paskui ir jam irodziau:) sekmes tau
Atsakyti
chivaja Paskelbta Šiandien, 14:16
Vis dar maitinu.Dukrytei greit bus dveji.Ir nežinau, kuriai iš mūsų bus skaudesnė ta pieno pasakos pabaiga.  .
Vis siūlau kitus gėrimus, kartais sutinka atsigert, bet vistiek netrukus grįžta prie manęs.
Ką manote?

Labai teisingai Dalyte:) parase, tik, mano ir kai kuriu gydytoju nuomone, MP dantuku negadina. rolleyes.gif Gal tu gali pabandyti kokiam artimam zmogui savo dukryte palikti? Mums tik tai ir padejo. Is manes papo labai reikalavo, o is mociutes to paties reikalauti negalejo. Taip ir atprato, nors iki siol dar prisimena. smile.gif Tiesa, dar mums labai padejo saldainiukai. Vietoj papo siuliau. Ciulpimo refleksas dar turbut neisnyko. Bet dabar galvoju, kaip nuo tu saldainiu atpratinti? biggrin.gif Kokia taktika dabar imtis? doh.gif
Ir aciu, mamytes, uz pagyrimus, nors cia daugaiu mano mamos nuopelnas. 4u.gif
Atsakyti