Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

zinot o as manu, kad kol mama pati nenori nutraukti maitinimo tol sunkiai ir seksis.galiu pasigirti, kad siandien suneli be kruties jo lovyteje uzmigdziau, o taip tai pietu eidavo mano lovon miegoti ir tik su papsiu.paguldziua i lovyte miegoit, nors aiku iskart i mano lova verzesi, po kaldrom lindo, bet pasakiau miegok savo lovyteje, tada sako am am, o as jam sakiau taigi sriubites valgiai, miegok, aisku paisidirbinejo ir nuejo miegoti.Tiesiog pikta atsikeliau 23 nuejau miegoti o 8 keliausi, bet vistiek pavargus, uztai, kad ji maitinau.galvoju , kad sia savaite dar ir ryte, vakare duosiu, tik pietu maitinima nuimsiu, o iki vasaros galo gal ir visiskai, nes vaikui jau beveik 2m, rudeni i darza eis, nenoriu, kad iskart ir nujunkimas ir arzelis susidetu.tereikia paciai tvirtai nuspresti ir tuo itikinti vaika, bet gal mum lengviau, geria is puoduko, viska valgo, prie pora men ipratinau nakti uzmigti be papsio, nu taip po truputi judam
Atsakyti
Paskaičiau ir supratau, kad ne man vienai tokios problemos doh.gif Irgi norėjau maitinti iki pusės metų, o po to po truputį nutraukinėti, bet jau dabar matau, kad nieko neišeis, nes irgi vienintelė tara- papulis doh.gif Vandenį geria ir iš puodelio su snapeliu, ir iš buteliuko, bet vos tik pajunta, kad ten pienukas, tuoj spjauna lauk rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolo @ 2008 07 22, 14:41)
Paskaičiau ir supratau, kad ne man vienai tokios problemos  doh.gif  Irgi norėjau maitinti iki pusės metų, o po to po truputį nutraukinėti, bet jau dabar matau, kad nieko neišeis, nes irgi vienintelė tara- papulis  doh.gif Vandenį geria ir iš puodelio su snapeliu, ir iš buteliuko, bet vos tik pajunta, kad ten pienukas, tuoj spjauna lauk  rolleyes.gif

Tau bent vandenį geria.. thumbup.gif Siandien bandziau ispaustu obuoliu sultis su saukteliu duoti tai kokius tris saukstelius isgere, po to atrado, kad labai fain purksti obuoliu sultis, tai dabar sedziu visa lipni, rubus jo jau pakeiciau, dabar paciai reikia eiti perrsirengti.... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(psamafa @ 2008 07 22, 14:20)
O ka sakai, kai neduodi? Is tikruju, kada jau nustos prasyti?  doh.gif

Sakau, kad nera, sugedo. Siulau atsigert ko kito, kazkaip nukalbinu smile.gif Tik man jau pabodo, tai daryt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joleks: 22 liepos 2008 - 17:22
Sveikutes prisijungiu prie jusu, nusprendziau nustoti maitynti, del beprotisku naktu is spen. kandziojimo, nakti keliames 8 kartus, niekas netinka tik papas ka neduok. doh.gif Tai sian pirma isbandimo diena, praejo puikiai. Valge MP tik ryte, diena net ne prisimine, stengiausi sudomint , ejom i lauka dazniau, net pietu miega uzmigo be, bet vezimuke uzmigdziau.Vakare vel pavyko, nors zizimo buvo ir verkimo tap pat. Bet mano papai doh.gif akmenys, guzu pilna dar neskauda, bet teks nakti duoti, nes bus jau ziauru.Ziuresim kas laukia nakti. g.gif
Kalbat apie pleistrus, cia spec. ar paprasti, ka dar galima gerti zinau kad padeda metu arbata, gal vaistu yra? Aciu ryt papasakosiu savo ispudzius. mirksiukas.gif
Atsakyti
m.angeliukas Paskelbta Vakar, 22:59
  Bet mano papai  akmenys, guzu pilna dar neskauda, bet teks nakti duoti, nes bus jau ziauru.Ziuresim kas laukia nakti.
Kaip praejo jusu naktis? Man atrodo, tu dar naktimis pamaitink. Nejaugi galvoji, kad is karto prades visa nakti miegoti? Ka darysi, jeigu verks? Nesiosi,buteliuka siulysi? O ir papukams bus geriau. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(psamafa @ 2008 07 23, 12:33)
Kaip praejo jusu naktis? Man atrodo, tu dar naktimis pamaitink. Nejaugi galvoji, kad is karto prades visa nakti miegoti? Ka darysi, jeigu verks? Nesiosi,buteliuka siulysi? O ir papukams bus geriau.  smile.gif

Sveikute, naktimis as dar rosiuos maitint.Naktis praejo 50/50, valge 5 kartus, du kart idejau soske uzmigo, naktis praejo pakankamai gerai.Papukam irgi palengvejo kai mazius pavalge dingo guzai, dar ryte daviau uzkandziauti MP , o per diena vel neduosiu, ka tik uzmigdziau su arbatele, dar i lauka isvedziau kad daugiau pavargtu.
Atsakyti
Maitinau 1 metus, 1 menesi ir 1 savaite. Siaip tai sakyciu visai nesunkiai to reikalo atsisakem. Jau nuo 8 menesiu mazyle nebežyzdavo nakti, palaipsniui mazinau ir dieniniu maitinimu skaiciu. Ir paskutinius kelis menesiu maitinau tik ryte ir vakare. Suejus metukams nuemiau ir vakarini maitinima nes pastebejau kad tik zaidzia, nelabai jau ir nori traukt..Rytinis buvo labai patogus mamai, nes valgydavo gana anksti apie 5-6 val o po to miegodavo iki kokiu 9. O ir mažė traukdavo kaip už tėvynę... Bet kai nubusdavo nebe kasryt, nusprendžiau pabaigt...Kelias pirmas dienas buvo sunku -isikraustydavo paryciu i lova ir toookiom akim i mane ziuredavo verysad.gif ..pasiūlius ko nors atsigert pradėdavo zysti, verkšlenti doh.gif Tai nieko nebesiuliau, nebenervinau - tiesiog apgreždavau nugara į save ir užmigdavo vėl. Dabar jau tokiu laiku nebepabunda thumbup.gif . Bet keliasi apie 7.30
Tiesa maniškė irgi nei ciulptuko, nei buteliuko su soske nepripazista. ir ilgai ieskojom kuom ta MP pakeist -nes netiko nei mišinys, nei karves pienas unsure.gif ...
Įsiragavo jogurtą smilgele, is pradziu taip atsikelus pagurkšnodavo, dabar ir visus 240-250 mll ispliumpina atsikelus bigsmile.gif
Geriam is tos ala sportininku bonkes nuo KUBUS play sulciu. Viska ten pilu. Pabandykit gal ir jusu maziams tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zlata: 25 liepos 2008 - 21:16
Nesuprantu g.gif ar čia tik man taip šią temą rodo "post in this topic" tipo kaip medi, tik nuorodas į žinutes rodo, o ne kaip visur kitur, kad eina iš eilės žinutės ir skaitai iškart jas...???
Atsakyti
QUOTE(novila @ 2008 07 28, 14:55)
Nesuprantu  g.gif  ar čia tik man taip šią temą rodo "post in this topic" tipo kaip medi, tik nuorodas  į žinutes rodo, o ne kaip visur kitur, kad eina iš eilės žinutės ir skaitai iškart jas...???

Viršuj temos, maždaug toj vietoj, kur būna įtraukti/pašalinti favorites yra parašyta STANDARTINIS ir dar kažkas, tai tą STANDARTINIS paspausk mirksiukas.gif Jei gerai supratau problemos esmę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AV @ 2008 07 28, 17:08)
Viršuj temos, maždaug toj vietoj, kur būna įtraukti/pašalinti favorites yra parašyta STANDARTINIS ir dar kažkas, tai tą STANDARTINIS paspausk mirksiukas.gif  Jei gerai supratau problemos esmę 4u.gif

drinks_cheers.gif oi pirma karta vargau kai tai atsitiko ir man. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 07 28, 16:26)
drinks_cheers.gif oi pirma karta vargau kai tai atsitiko ir man.  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi lotuliukas.gif
Atsakyti