QUOTE(deltadu @ 2008 07 20, 14:01)
Mano patirtis tokia.
Leliui beveik 1 m ir 2men.Pries nutraukdama zindyma maitinau viena karta per diena ir naktimis iki 5 kartu Norejau nutraukt, nes maniau, kad naktimis jis valgo tik del mamos artumo... Bet situacija nepasikeite - toliau sau sekmingai valgo kokius tris kartus per nakti is buteliuko (miega 24 val.)Taip, kad nieko neislosiau. Dabar tenka begt i virtuve ruost maistelio.
Buteliuka toleravo gerai, nes jau buvo pratinamas is jo gerti naktimis, todel stresu nebuvo.Beje, papulio neprisimena(gal!), nes nusiramina nuo gimimo zisdamas pirsciuka
Leliui beveik 1 m ir 2men.Pries nutraukdama zindyma maitinau viena karta per diena ir naktimis iki 5 kartu Norejau nutraukt, nes maniau, kad naktimis jis valgo tik del mamos artumo... Bet situacija nepasikeite - toliau sau sekmingai valgo kokius tris kartus per nakti is buteliuko (miega 24 val.)Taip, kad nieko neislosiau. Dabar tenka begt i virtuve ruost maistelio.
Buteliuka toleravo gerai, nes jau buvo pratinamas is jo gerti naktimis, todel stresu nebuvo.Beje, papulio neprisimena(gal!), nes nusiramina nuo gimimo zisdamas pirsciuka
Mūsų mažylių panašus amžius , gaila, kad situacija nepasikeitė naktimis, bet gal dėl to, kad perėjote prie buteliuko ?
QUOTE(AV @ 2008 07 20, 14:44)
Aš prieš nutraukdama maitinau dar n... kartų dieną ir naktį. Taip jau išėjo, kad, kai pasirįžau nutraukti maitinimą, galvojau daryti tai palaipsniu, bet išėjo kitaip, ir visai gerai Nebūčiau galėjusi pernešti didelių vaiko ašarų, todėl derinausi prie jo... Prisiskaičiusi SM, užklijavau papulius pleistru - mažius reagavo gerai miegeliui vaikutį užšnekindavau, skaičiau pasakėles ir t.t., kol, pavargęs ir, svarbiausia, gerai nusiteikęs, užmigdavo be MP. Stengiausi, kad vaikas suprastų, jog nebėra tik MP, o mamytė, artumas, bučiniai.....liko, niekur nedingo. Nedaviau jokių buteliukų (kurių ir šiaip nenaudojom), nusprendžiau nebepratinti vaiko naktimis valgyti.... Tik, kai naktį prabunda, pasiguldau šalia.... Va čia gal ir padariau klaidą... Nu nieko, gal ir nuo šito atprasim po truputį...
Dabar jau Tiek mažiukui, tiek man....
Dabar jau Tiek mažiukui, tiek man....
Čia jau mums artimiau , nes pirmasis užaugo be buteliukų ir soskių, ir antrąjį auginu taip pat, galvoju, kad jei vaikučiui jau metukai, tai nereikia pratinti prie to, ko neprireikė, kol buvo mažesnis (čia tik mano nuomone...), ir mišinuko nežadu duoti... nors karvės pieno dar nebandėm... Šiaip atsigeria ir iš puodelio, prilaikant, ir iš puodelio su snapeliu pats... tik va kai naktį bandau duoti, tai nė per kur ...
Dėl miegojimo kartu... jei maniškis būna labai neramus, tada taip pat pasiimu kartu miegoti, tai ir pamiega ilgiau, bet vakare visada guldau į lovytę...
Įdomus būdas su tuo pleistru , bet aš asmeniškai net nežinau, gal tai labiau tinka vyreniems vaikučiams?
Bandysiu aš kaip ir su pirmuoju mažinti maitinimų skaičių, tik vat kada pasiryžti, vis atidėlioju...