QUOTE(Onora @ 2008 07 17, 10:24)
Sveikutes,
man si tema labiausiai i tema taip sakant, bet kiek supratau, jus cia visos zindymo salininkes, o as nors neturiu problemu su MP, bet noriu nujunkyti puses metu vaika.
Beda ta, kad is buteliuko negeria- spjauna net jeigu ten MP, netgi jei pienukas nesunkiai suteka i burnyte, vistiek isspjauna.
Jei turesite kokiu nors patarimu, labai apsidziaugsiu, tik nesiulykite ir toliau zindyti ir nemeginti nutraukti maitinima MP
man si tema labiausiai i tema taip sakant, bet kiek supratau, jus cia visos zindymo salininkes, o as nors neturiu problemu su MP, bet noriu nujunkyti puses metu vaika.
Beda ta, kad is buteliuko negeria- spjauna net jeigu ten MP, netgi jei pienukas nesunkiai suteka i burnyte, vistiek isspjauna.
Jei turesite kokiu nors patarimu, labai apsidziaugsiu, tik nesiulykite ir toliau zindyti ir nemeginti nutraukti maitinima MP
Neparašei, ar ir iš krūtinės nenori traukti? O kaip tada maitinai iki šiol? Ar tiesiog nebenori duoti krūtinės, todėl nori iš vaikučio išvis pienuką atimti?
Mano sesers vaikutis irgi neima buteliuko, tai, kai reikėjo jai išvažiuoti, nusitraukė pienuką, ir sumaitinau jį iš puodelio su snapeliu, tai vaikučiui šis būdas tiko labiau, nei iš buteliuko Yra tokie puodeliai, iš kurių nesilaisto Pabandykit, gal ir jums tiks Jei problema tik tame, nėra jokių kitų priežąsčių nutraukti maitinimą, tai, siūlyčiau duoti pienelio vaikučiui nors kurį dar laiką