QUOTE(wikonda @ 2008 07 08, 20:07)
Matai vaikutis pats pasirenka kaip džiaugiuos už jus, kad taip palyginus lengvai ir be per didelių stresų Digs ta graužatis net nepajusi aš, tai tokia laiminga
Joleks Bet matai jūs vis dar nevalgūs Turbūt sunutis žino,kaip jam geriau Planavau, kai vyras išeis šį mėn., atostogų bandysim abudu atpratinti O jau trečia savaitėlė, kai užsispyriau ir viskas O taviškis vis dar prašos nu ta prasme prisimena, nes mano pasiilgsta to artumo ta prasme jis kai žysdavo čiupinėdavo glostydavo O dabar mąstau lyg ir nederėtų taip leisti, bet dar prieš miegeli užkiša rankutes nors ištraukiu nejučiom ir žaisliuk pasiūlau apsikabinti O tau labai pasikeitė krūtų forma ir stangrumas pas mane bet juk du metus sesuo ramina, kad atsistatys raumuo
werute007 ir kaip sekas
Joleks Bet matai jūs vis dar nevalgūs Turbūt sunutis žino,kaip jam geriau Planavau, kai vyras išeis šį mėn., atostogų bandysim abudu atpratinti O jau trečia savaitėlė, kai užsispyriau ir viskas O taviškis vis dar prašos nu ta prasme prisimena, nes mano pasiilgsta to artumo ta prasme jis kai žysdavo čiupinėdavo glostydavo O dabar mąstau lyg ir nederėtų taip leisti, bet dar prieš miegeli užkiša rankutes nors ištraukiu nejučiom ir žaisliuk pasiūlau apsikabinti O tau labai pasikeitė krūtų forma ir stangrumas pas mane bet juk du metus sesuo ramina, kad atsistatys raumuo
werute007 ir kaip sekas
Na kraujas geras, tai per daug nepergyvenu, su tuo jo tokiu valgymu jau susitaikiau. Kai nori pats papraso valgyt.
Buvom Palangoj, tai kelis vakarus prase einant miegot, bet nedaviau. Ranku kist as jam neleidziu, tai jau ir nebando. Uamiega visada prisiglaudes prie manes, o tada as ji perkeliu i jo lovyte.
Del krutines, tai ji sumazejo. Minkstos jos pas mane ir nedideles, pati forma, tai labai nepasikeite. Visai patiko man turet siek tiek didesnes