Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(lineva @ 2008 07 04, 15:00)
Sveikutės,mamytės 4u.gif, pasakykit jūs man, kaip atsikratyti to kaltės jausmo doh.gif , mano dukrytei dabar beveik 1m ir 8mėn iki šiol dar maitinau, nuo vakar liko tik vakarinis maitinimas, planavau baigti, bet niekaip negaliu, graužia sąžinė, kad iš vaiko atimu malonumą, kad galvoju apie save, o ne apie savo auksą blush2.gif jau sakiua dabar tikrai tikrai baigsiu maitinti, nes ir sveikatėlė pakriko, sirgti labai dažnai pradėjau, niu, bet negaliu, kaip negera, kad taip net galvoju doh.gif  blush2.gif

Tai pasimaitinkit vakarais dar - juk vienas maitinimas neturėtų vargint, ar ne? Ir tau rami dūšia bus, ir nepastebėsi, kaip palengva baigsit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2008 07 04, 14:00)
Sveikutės,mamytės 4u.gif, pasakykit jūs man, kaip atsikratyti to kaltės jausmo doh.gif , mano dukrytei dabar beveik 1m ir 8mėn iki šiol dar maitinau, nuo vakar liko tik vakarinis maitinimas, planavau baigti, bet niekaip negaliu, graužia sąžinė, kad iš vaiko atimu malonumą, kad galvoju apie save, o ne apie savo auksą blush2.gif jau sakiua dabar tikrai tikrai baigsiu maitinti, nes ir sveikatėlė pakriko, sirgti labai dažnai pradėjau, niu, bet negaliu, kaip negera, kad taip net galvoju doh.gif  blush2.gif

Lineva aš begalo tave suprantu wub.gif Žinok lygiai taip pat jaučiausi, kai mano sunyčiui buvo 1 metukai ir 9 mėnesiukai, protu jau suvokiau lyg gana jau pakatu jau didžiulis, bet širdis plyšte plyšdavo pagalvojus, kad ruošiuos taip pasielgti, nenorėjau jo dar paleisti nu ir žinok motiniška nuojauta daro savo. Išmaitinau iki 2 metuku ir mėnesiuko per tą laiką kažkaip automatiškai pasiruošiau psichologiškai, nes vistiek jau to atjunkymo mintis vis kirbėdavo kirbėdavo. Taip ir susitaikiau, kad jau jis didelis. Žinai pas mus buvo dar viena priežastis dėl, kurios nori nenori tūrėjo tai baigtis. Jis nepripažino normalaus maisto jį tik lesdavo, o MP varė į trasą kadu ir kur tik nori. Aš jau po to pavargau net pajusdavau, kad noris jį atstumti, kad tik nežystu. Va tada jau spratau, kad esu pasiruošusi. Sėkmės siūlyčiau dar porą mėn., palūkėti dabar tikrai dar pasidžiaukit, nes tu tam nepasiruošusi iki galo pradžia jau yra, bet dar... biggrin.gif wub.gif
Klausėt ką daryti su pienuku pas mane po nedavimo visos dienos krūtis sprogte sprogdavo, tai aš vonioje po dušu nusitraukdavau tik iki tol kol neverždavo, taip buvo gal tris keturis dieneles. PO to vis lengviau ir lengviau, bet apie jų formą ir stangrumą geriau nešnekėsiu doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Sėkmės mamukai, tai neišpasakytas jausmas, kai suvoki, kad tavo kūdikėlis jau suaugo wub.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už patarimus 4u.gif
Žiūrėsim, kaip bus, vakar išėjo ir vakare neduoti, ji prašė, bet kažkaip labai lengvai užkalbėjau dantį, bet jei kitąkart bus sunku, tai duosiu, nekankinsiu nei savęs, nei jos, aplinkybės parodys mums laikas abiems , ar ne wub.gif jei lengvai viskas vyks, tai valio, jei ne, tai dar tęsim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2008 07 05, 12:06)
Ačiū visoms už patarimus 4u.gif
Žiūrėsim, kaip bus, vakar išėjo ir vakare neduoti, ji prašė, bet kažkaip labai lengvai užkalbėjau dantį, bet jei kitąkart bus sunku, tai duosiu, nekankinsiu nei savęs, nei jos, aplinkybės parodys mums laikas abiems , ar ne wub.gif jei lengvai viskas vyks, tai valio, jei ne, tai dar tęsim blush2.gif

Teisingai. Elkis pagal aplinkybes. Mano sūnus su charakteriu, tad taip imt ir neduot neišėjo, tai vieną dieną reikalaudavo, kitą jau ir kitas gėrimas sueidavo - taip ir baigėm po truputį. smile.gif
Atsakyti
Na, ką mamytės, atėjo tikriausiai dukrytei tas laikas, kada papulis nebe toks svarbus, nes vakar net nepaprašė, o aš nesiūliau, tai matyt, man labiau reikia, nei jai, širdyje norėjau, kad dar paprašytų, bet neprašė, tai negi tikrai atsisakėm papulio ir perėjom iš kūdikystės į vaikystę g.gif wub.gif ech......... kažkaip kažko trūksta unsure.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2008 07 06, 16:23)
Perėjom iš kūdikystės į vaikystę g.gif  wub.gif ech......... kažkaip kažko trūksta unsure.gif  wub.gif

Lineva man begalo džiugu už judvi user posted image
Aš dar po šiolei taip jaučiuosi blush2.gif ech....... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 07 06, 22:34)
Lineva man begalo džiugu už judvi user posted image
Aš dar po šiolei taip jaučiuosi blush2.gif ech....... biggrin.gif

Ačiū 4u.gif wub.gif
Pasirodo tikrai yra viskam savas laikas, , nors sąžinės graužątį truputį jaučiu blush2.gif nieko praeis blush2.gif
Atsakyti
Jau dvi savaites kaip baigem megautis MP. Visai lengvai pavyko atprast. Matyt atejo tam laikas. Deja del to, kad negeria MP apetitas nepadidejo, tai del to siek tiek liudna. Na bet tikiuosi isaugsim ir si perioda. Dziaugiuos, kad auga sveikas nors ir nedaug labai valgo.
Atsakyti
[ 4u.gif geri patarimai ,as irgi varkstu su nutraukimu
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2008 07 07, 10:18)
Ačiū 4u.gif  wub.gif
Pasirodo tikrai yra viskam savas laikas, , nors sąžinės graužątį truputį jaučiu blush2.gif nieko praeis blush2.gif

Matai vaikutis pats pasirenka tongue.gif kaip džiaugiuos už jus, kad taip palyginus lengvai ir be per didelių stresų wub.gif Digs ta graužatis net nepajusi bigsmile.gif aš, tai tokia laiminga biggrin.gif rolleyes.gif

QUOTE(Joleks @ 2008 07 07, 11:35)
Jau dvi savaites kaip baigem megautis MP. Visai lengvai pavyko atprast. Matyt atejo tam laikas. Deja del to, kad negeria MP apetitas nepadidejo, tai del to siek tiek liudna. Na bet tikiuosi isaugsim ir si perioda. Dziaugiuos, kad auga sveikas nors ir nedaug labai valgo.

Joleks thumbup.gif Bet matai jūs vis dar nevalgūs g.gif Turbūt sunutis žino,kaip jam geriau biggrin.gif Planavau, kai vyras išeis šį mėn., atostogų bandysim abudu atpratinti lotuliukas.gif O jau trečia savaitėlė, kai užsispyriau ir viskas ploja.gif O taviškis vis dar prašos nu ta prasme prisimena, nes mano pasiilgsta to artumo ta prasme jis kai žysdavo čiupinėdavo glostydavo blush2.gif O dabar mąstau lyg ir nederėtų taip leisti, bet dar prieš miegeli užkiša rankutes nors ištraukiu nejučiom ir žaisliuk pasiūlau apsikabinti wub.gif O tau labai pasikeitė krūtų forma ir stangrumas pas mane doh.gif bet juk du metus ax.gif sesuo ramina, kad atsistatys raumuo unsure.gif
werute007 ir kaip sekas 4u.gif
Atsakyti
Papasakosiu ir as savo istorija. Mano suneliui poryt bus 1,10. wub.gif Pienuko pavalgyti jis buvo labai didelis megejas, ypac rytais, kai prisisiurbia, tai puse valandos mane laiko. O ir uzmigti be papo visiskai nemokejo. Tai reiskia, kad diena uzmigimui ir miego mietu reikejo 2-3 kartus duoti zisti ir nakti daznai atsibusdavo. Jeigu neduodavau, verkdavo. Jeigu kur uzsigavo, ar tiesiog liudna, irgi prasydavo (ypac masinoj, kedutei sededamas). Ciulptuku, buteliuku neturejo. As jau ziuriu, kad pavargstu nuo tokio maitinimo, kaip kazkas cia rase, kartais ir nustumti jau norejosi. Ziuriu, kad galutinai jau pribrendau atjunkimui. Dar pagalvojau, gerai, kad pries du menesius to nepadariau (o tokie planai buvo), nes sirgom ir nora virusu, ir persalo tada stipriai, ir pati dar dvejojau. Tai va, siandien antra diena, kaip gyvename atskirai. Atidavem Iliusha mociutei savaitei, nes rytoj isvaziojame su vyru i kelione. Diena visai gerai jiems sekasi, uzmiega vezimelyje. Vakarais sunkiau. Kai pavargsta ir jau nori miego, kviecia mama ir verkia. Nors neilgai - 5-10 min., vistiek sirdis plysta.cry.gif Paskui nusiramina ir, ziuredamas telika, uzmiega. Nakti keliasi tik 2 kartus, pajesko mamos, pazyzia, ir vel uzmiega. Tai, galima sakyti, kolkas viskas eina pagal plana. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(psamafa @ 2008 07 14, 07:24)
Pienuko pavalgyti jis buvo labai didelis megejas, ypac rytais, kai prisisiurbia, tai puse valandos mane laiko. O ir uzmigti be papo visiskai nemokejo. Tai reiskia, kad diena uzmigimui ir miego mietu reikejo 2-3 kartus duoti zisti ir nakti daznai atsibusdavo. Jeigu neduodavau, verkdavo. Jeigu kur uzsigavo, ar tiesiog liudna, irgi prasydavo (ypac masinoj, kedutei sededamas). Ciulptuku, buteliuku neturejo.

Toks jausmas, kad papasakojai mūsų situaciją g.gif Dabar jau buvusią.... rolleyes.gif Mano mažiui 1m. 7mėn., ir atpratinau nuo MP mažiau, nei per sav., o anksčiau buvo lygiai taip pat, kaip pas jus. Aš ilgai tam ruošiausi, dar paskutinę dieną, kaip nujausdamas, mažius pienelio prašė labai labai dažnai.... Nu viskas, galvoju, laikas, nes turiu ir kitų darbų, ne tik atlikti čiulptuko funkciją.... Vakare ant papulių užbėriau trupučiuką pipirų.....Nebuvo jokios blogos reakcijos, mažius pasiraukė, kurį laiką buvo ramu, bet vėliau vėl prašė MP.... Toliau apsiėjom be pipirų, nežinau, bet man kažko per žiauriai pasirodė doh.gif Tą vakarą užmigo be MP, migdėsi ilgokai, teko prisiminti daug dainelių, eilėraštukų, pasakėles skaičiau..... Ir neprireikė ašarėlių..... thumbup.gif
Kitą rytą, pasiskaičiusi SM, spenelius užklijavau didesniais pleistr. Žinokit, tai labiausiai ir padėjo thumbup.gif Vėlgi viskas vyko be ašarų.... thumbup.gif Negalėjau atsistebėti savo vaiku, būdavo, kad prašydavo, bet parodydavau užklijuotus papulius, suraukdavo kaktytę, ir nueidavo žaisti... Pietukų irgi teko užkalbinti.... Ir taip 3 paras - visą dienelę be MP, o va naktį, kai prabusdavo duodavau, ir paryčiais....
Po 3 tokių paru, jau ir naktį nedaviau.... Tai tą naktį prabudo apie 4h (paprastai, pirmas prabud.būdavo 2h), pasiguldžiau šalia, tai pusvalandį tarpukais bandė verkti, bet trumpai...Vėliau įsitaisė ant manęs ir užmigo lotuliukas.gif O dar po puvalandžio ir nuo manęs nusirideno lotuliukas.gif Vėl prabudo apie pusę 7, pazirzeno, paieškojo MP ir vėl lūžo iki 10h
O kitą ir dar kitą naktį jau išmiegojo be prabudimų iki 7 ryto. Tada pasiguldau šalia ir toliau miegam, dar bando pazirzti, bet apsikabina mane arba mano ranką ir užmiega thumbup.gif
Ir va jau 3 paros, kai gyvenam visiškai be MP. thumbup.gif Užmiega jau be didelių vargų, pats ir gana greitai thumbup.gif
Žinokit, galvojau, bus sunkiau, buvau šitiek prisiskaičiusi apie tai, kiek tenka mažiukams verkti, kaip sunku...... Džiaugiuosi, kad nebuvo taip baisu, kaip galvojau.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AV: 14 liepos 2008 - 11:53