QUOTE(psamafa @ 2008 07 14, 07:24)
Pienuko pavalgyti jis buvo labai didelis megejas, ypac rytais, kai prisisiurbia, tai puse valandos mane laiko. O ir uzmigti be papo visiskai nemokejo. Tai reiskia, kad diena uzmigimui ir miego mietu reikejo 2-3 kartus duoti zisti ir nakti daznai atsibusdavo. Jeigu neduodavau, verkdavo. Jeigu kur uzsigavo, ar tiesiog liudna, irgi prasydavo (ypac masinoj, kedutei sededamas). Ciulptuku, buteliuku neturejo.
Toks jausmas, kad papasakojai mūsų situaciją
Dabar jau buvusią....
Mano mažiui 1m. 7mėn., ir atpratinau nuo MP mažiau, nei per sav., o anksčiau buvo lygiai taip pat, kaip pas jus. Aš ilgai tam ruošiausi, dar paskutinę dieną, kaip nujausdamas, mažius pienelio prašė labai labai dažnai.... Nu viskas, galvoju, laikas, nes turiu ir kitų darbų, ne tik atlikti čiulptuko funkciją.... Vakare ant papulių užbėriau trupučiuką pipirų.....Nebuvo jokios blogos reakcijos, mažius pasiraukė, kurį laiką buvo ramu, bet vėliau vėl prašė MP.... Toliau apsiėjom be pipirų, nežinau, bet man kažko per žiauriai pasirodė
Tą vakarą užmigo be MP, migdėsi ilgokai, teko prisiminti daug dainelių, eilėraštukų, pasakėles skaičiau..... Ir neprireikė ašarėlių.....
Kitą rytą, pasiskaičiusi SM, spenelius užklijavau didesniais pleistr. Žinokit, tai labiausiai ir padėjo
Vėlgi viskas vyko be ašarų....
Negalėjau atsistebėti savo vaiku, būdavo, kad prašydavo, bet parodydavau užklijuotus papulius, suraukdavo kaktytę, ir nueidavo žaisti... Pietukų irgi teko užkalbinti.... Ir taip 3 paras - visą dienelę be MP, o va naktį, kai prabusdavo duodavau, ir paryčiais....
Po 3 tokių paru, jau ir naktį nedaviau.... Tai tą naktį prabudo apie 4h (paprastai, pirmas prabud.būdavo 2h), pasiguldžiau šalia, tai pusvalandį tarpukais bandė verkti, bet trumpai...Vėliau įsitaisė ant manęs ir užmigo
O dar po puvalandžio ir nuo manęs nusirideno
Vėl prabudo apie pusę 7, pazirzeno, paieškojo MP ir vėl lūžo iki 10h
O kitą ir dar kitą naktį jau išmiegojo be prabudimų iki 7 ryto. Tada pasiguldau šalia ir toliau miegam, dar bando pazirzti, bet apsikabina mane arba mano ranką ir užmiega
Ir va jau 3 paros, kai gyvenam visiškai be MP.
Užmiega jau be didelių vargų, pats ir gana greitai
Žinokit, galvojau, bus sunkiau, buvau šitiek prisiskaičiusi apie tai, kiek tenka mažiukams verkti, kaip sunku...... Džiaugiuosi, kad nebuvo taip baisu, kaip galvojau....
Tegul, Mazyli, Tavo vardas bus pats gražiausias iš visų.
Na, o pradėtas Tavo kelias tevirs labai plačiu keliu.
Tegul globos vaikystės guolį mažieji Dievo Angelai
Ir pasakų nykštuką trolį nakčia atves šilti sapnai.
Tegul nepašykštės likimas gerumo, meilės ir sparnų
Kad kiltumei aukščiau už paukštį, kad būtumei žmogum geru!