sveikos mamos, reikia patarimo ir palaikymo....pirmaji sunu ismaitinau iki 1m 5men, antraji buvau pasiryzus ismaitint bent tiek pat....dabar jam 1m ir3 men....tiesiog pavargau, pienuko jis praso istisai diena ir nakti, tiksliau tai prieina, pasikelia mano drabuzius ir pats susiranda ko jam reikia....kartais taip krutis nutampo, kad iki skausmo....protas tai sako, kad reikia dar vaikui to mano pieno, bet jauciuosi taip issunkta.....neiima jis pas mane nei ciulptuko nei buteliuko, nera net ka pakist vietoj papulio... kad nors dienini maitinima pavyktu apmazint....tik nezinau nei nuo ko pradeti nie kaip ta padaryti....
gijele, mes lygiai taip pat vargstam... aišku, aš su tuo susitaikiau ir tiesiog gyvenam taip... bet gal dar ankstoka nutraukti, jei taip vaikutis elgiasi o aš pagalvojau ir nutariau, kad kai vyras išeis atostogauti, bandysiu kasdien vienu ir tuo pačiu laiku išeiti iš namų, greičiausiai ant migdymo laiko, nežinau, ar gerai darysiu, bet bandysim dar nenusprendžiau kuriuo laiku...
QUOTE(Meina @ 2008 07 03, 17:58)
gijele, mes lygiai taip pat vargstam... aišku, aš su tuo susitaikiau ir tiesiog gyvenam taip... bet gal dar ankstoka nutraukti, jei taip vaikutis elgiasi o aš pagalvojau ir nutariau, kad kai vyras išeis atostogauti, bandysiu kasdien vienu ir tuo pačiu laiku išeiti iš namų, greičiausiai ant migdymo laiko, nežinau, ar gerai darysiu, bet bandysim dar nenusprendžiau kuriuo laiku...
aš irgi buvau nusprendus taip pasielgti, kai tetukas išeis atostogų, bet neiškenčiau ir nesigailiu nė minutėlės, nes mes jau dvi savaitės be papulio Užaugo mano bičiuks, o apetitas ankščiau pienuku gyvas buvo dvimetinukas
QUOTE(wikonda @ 2008 07 03, 19:15)
aš irgi buvau nusprendus taip pasielgti, kai tetukas išeis atostogų, bet neiškenčiau ir nesigailiu nė minutėlės, nes mes jau dvi savaitės be papulio Užaugo mano bičiuks, o apetitas ankščiau pienuku gyvas buvo dvimetinukas
geros naujienos gal ir mano valgesnis bus, kai MP negaus
QUOTE(Meina @ 2008 07 04, 11:42)
geros naujienos gal ir mano valgesnis bus, kai MP negaus
Dėkui Šian trykštu laime, nes maniškis užmigo pietų, o tai iš fantastikos srities šiuo atjunkymo periodu Skaičiau pasakaitę akytės tik klap klap, bet po to pašoka, mamyte nemogosiu tik pasedesiu gerai sakau pasėdėk, po to vėl po truputi guldžiau guldžiau, jau lyg snaudžia, pašoko paimė pasakų knygelę nulipo nuo lovos ir sako:pasaka baigta mane mėdžioja, ainu ismesiu pro balkoną tas mano vaikis gyvenam devintam aukšte, tai žaislus pro balkoną mėto jau kaimynai žino, kad čia jo mašinytės tankai ir kareivukai, kiemo berniukai užneša išmestus žaislus
Tai kol, galiu einu nulūšiu prie
O tu nebandei pabandyti duoti mišinuko juk dar mažytis, gal pavyktų, nes metinukui lyg sakyčiau dar pienuko reikėtų, o gal nusprendei tempti iki 10 metelių man taip visi aplinkiniai sakydavo, kai paminėdavau, kad maitinu dvimetinuką
Sveikos mamytes Mes irgi su mazium jau atsisveikinam su papuliais Bet zinokit viskas kazkaip daug paprasciau gaunasi nei as tikejausi nes tikrai labai bijojau kad bus daug asaru ir isterijos.Kai einam miegoti leidziu prisiglaust prie krutines ir jam tiek ir uztenka Ikisa nosi tarp papu ir apsipatenkines uzmiega. Norejau jusu paklausti kaip jus darot kai dar prisirenka kruti pienuko per kokias 2 dienas ka su juo daryt ar duot vaikui istraukt ar palikt ar ka daryt. Kruties tai neverzia dar pakolkas bet bijau kad nesusiguzuotu.
QUOTE(kordelija @ 2008 07 04, 14:07)
Sveikos mamytes Mes irgi su mazium jau atsisveikinam su papuliais Bet zinokit viskas kazkaip daug paprasciau gaunasi nei as tikejausi nes tikrai labai bijojau kad bus daug asaru ir isterijos.Kai einam miegoti leidziu prisiglaust prie krutines ir jam tiek ir uztenka Ikisa nosi tarp papu ir apsipatenkines uzmiega. Norejau jusu paklausti kaip jus darot kai dar prisirenka kruti pienuko per kokias 2 dienas ka su juo daryt ar duot vaikui istraukt ar palikt ar ka daryt. Kruties tai neverzia dar pakolkas bet bijau kad nesusiguzuotu.
aš tai nieko nedarau . turėtų per laiką tas pienas rezorbuotis į kraują. nors pas mane ten nebe prūdai jo ir yra, krūtys visiškai minkštos kol kas (paskutinį kart žindžiau prieš 5 dienas), jaučiasi kad yra pieno, bet nesiguzuoja ir neveržia. jei ims veržt, bandysiu kelis lašus nutraukt, bet tik tiek kad neveržtų. juk kuo daugiau ištuštinsi krūtį, tuo daugiau paskui vėl prisigamins
Sveikutės,mamytės , pasakykit jūs man, kaip atsikratyti to kaltės jausmo , mano dukrytei dabar beveik 1m ir 8mėn iki šiol dar maitinau, nuo vakar liko tik vakarinis maitinimas, planavau baigti, bet niekaip negaliu, graužia sąžinė, kad iš vaiko atimu malonumą, kad galvoju apie save, o ne apie savo auksą jau sakiua dabar tikrai tikrai baigsiu maitinti, nes ir sveikatėlė pakriko, sirgti labai dažnai pradėjau, niu, bet negaliu, kaip negera, kad taip net galvoju
QUOTE(lineva @ 2008 07 04, 15:00)
Sveikutės,mamytės , pasakykit jūs man, kaip atsikratyti to kaltės jausmo , mano dukrytei dabar beveik 1m ir 8mėn iki šiol dar maitinau, nuo vakar liko tik vakarinis maitinimas, planavau baigti, bet niekaip negaliu, graužia sąžinė, kad iš vaiko atimu malonumą, kad galvoju apie save, o ne apie savo auksą jau sakiua dabar tikrai tikrai baigsiu maitinti, nes ir sveikatėlė pakriko, sirgti labai dažnai pradėjau, niu, bet negaliu, kaip negera, kad taip net galvoju
tai gal dar tu pati esi tiesiog nepasirengusi psichologiškai nujunkymui, jei taip jautiesi . tai pažindyk dar kurį laiką kol tavo galva "pribręs" šiam sprendimui. man kartais irgi šiek tiek liūdna pasidaro kai pagalvoju kad jau mudu niekad nebebūsim tokie fiziškai artimi kaip žindymo akimirkomis . na bet gi gyvenimas eina, vaikai auga, ir kiekvienas jų raidos etapas yra savaip įdomus ir teikiantis džiaugsmą
QUOTE(ingalp @ 2008 07 04, 15:22)
tai gal dar tu pati esi tiesiog nepasirengusi psichologiškai nujunkymui, jei taip jautiesi . tai pažindyk dar kurį laiką kol tavo galva "pribręs" šiam sprendimui. man kartais irgi šiek tiek liūdna pasidaro kai pagalvoju kad jau mudu niekad nebebūsim tokie fiziškai artimi kaip žindymo akimirkomis . na bet gi gyvenimas eina, vaikai auga, ir kiekvienas jų raidos etapas yra savaip įdomus ir teikiantis džiaugsmą
Net nežinau, tikriausiai lygir norėčiau, bet vėl tas dvejojimas, o gal dar ne
QUOTE(lineva @ 2008 07 04, 15:40)
Net nežinau, tikriausiai lygir norėčiau, bet vėl tas dvejojimas, o gal dar ne
tada dar lukterk truputį- tikrai pajausi, kada būsit pasirengusios abidvi
O kai nuspręsi, kad jau - linkiu sėkmės.