Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

maniškis jau 4 para negavęs mp ir pats neprašė thumbup.gif (gal vis tik tokio amžiaus vaikas jei labai retai begauna, pamiršta ir pats atsisakyt gali g.gif ). žiūrėsim kaip šįvakar bus. krūtys minkštos, jokių nemalonių pojūčių, nieko nereikėjo dar nutraukinėt schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingalp: 03 liepos 2008 - 15:28
sveikos mamos, reikia patarimo ir palaikymo....pirmaji sunu ismaitinau iki 1m 5men, antraji buvau pasiryzus ismaitint bent tiek pat....dabar jam 1m ir3 men....tiesiog pavargau, pienuko jis praso istisai diena ir nakti, tiksliau tai prieina, pasikelia mano drabuzius ir pats susiranda ko jam reikia....kartais taip krutis nutampo, kad iki skausmo....protas tai sako, kad reikia dar vaikui to mano pieno, bet jauciuosi taip issunkta.....neiima jis pas mane nei ciulptuko nei buteliuko, nera net ka pakist vietoj papulio... kad nors dienini maitinima pavyktu apmazint....tik nezinau nei nuo ko pradeti nie kaip ta padaryti....
Atsakyti
gijele, mes lygiai taip pat vargstam... aišku, aš su tuo susitaikiau ir tiesiog gyvenam taip... bet gal dar ankstoka nutraukti, jei taip vaikutis elgiasi g.gif o aš pagalvojau ir nutariau, kad kai vyras išeis atostogauti, bandysiu kasdien vienu ir tuo pačiu laiku išeiti iš namų, greičiausiai ant migdymo laiko, nežinau, ar gerai darysiu, bet bandysim doh.gif dar nenusprendžiau kuriuo laiku...
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2008 07 03, 17:58)
gijele, mes lygiai taip pat vargstam... aišku, aš su tuo susitaikiau ir tiesiog gyvenam taip... bet gal dar ankstoka nutraukti, jei taip vaikutis elgiasi g.gif o aš pagalvojau ir nutariau, kad kai vyras išeis atostogauti, bandysiu kasdien vienu ir tuo pačiu laiku išeiti iš namų, greičiausiai ant migdymo laiko, nežinau, ar gerai darysiu, bet bandysim doh.gif dar nenusprendžiau kuriuo laiku...

thumbup.gif aš irgi buvau nusprendus taip pasielgti, kai tetukas išeis atostogų, bet neiškenčiau hihihi.gif ir nesigailiu nė minutėlės, nes mes jau dvi savaitės be papulio clap.gif Užaugo mano bičiuks, o apetitas rolleyes.gif ankščiau pienuku gyvas buvo dvimetinukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 07 03, 19:15)
thumbup.gif aš irgi buvau nusprendus taip pasielgti, kai tetukas išeis atostogų, bet neiškenčiau hihihi.gif ir nesigailiu nė minutėlės, nes mes jau dvi savaitės be papulio clap.gif Užaugo mano bičiuks, o apetitas  rolleyes.gif ankščiau pienuku gyvas buvo dvimetinukas blush2.gif

geros naujienos thumbup.gif gal ir mano valgesnis bus, kai MP negaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2008 07 04, 11:42)
geros naujienos thumbup.gif gal ir mano valgesnis bus, kai MP negaus rolleyes.gif

Dėkui 4u.gif Šian trykštu laime, nes maniškis užmigo pietų, o tai iš fantastikos srities šiuo atjunkymo periodu blink.gif blush2.gif Skaičiau pasakaitę akytės tik klap klap, bet po to pašoka, mamyte nemogosiu tik pasedesiu doh.gif gerai sakau pasėdėk, po to vėl po truputi guldžiau guldžiau, jau lyg snaudžia, pašoko paimė pasakų knygelę nulipo nuo lovos ir sako:pasaka baigta doh.gif lotuliukas.gif mane mėdžioja, ainu ismesiu pro balkoną doh.gif biggrin.gif tas mano vaikis lotuliukas.gif gyvenam devintam aukšte, tai žaislus pro balkoną mėto doh.gif jau kaimynai žino, kad čia jo mašinytės tankai ir kareivukai, kiemo berniukai užneša išmestus žaislus doh.gif laugh.gif
Tai kol, galiu einu nulūšiu prie wub.gif wub.gif
O tu nebandei pabandyti duoti mišinuko juk dar mažytis, gal pavyktų, nes metinukui lyg sakyčiau dar pienuko reikėtų, o gal nusprendei tempti iki 10 metelių bigsmile.gif man taip visi aplinkiniai sakydavo, kai paminėdavau, kad maitinu dvimetinuką blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif Mes irgi su mazium jau atsisveikinam su papuliais biggrin.gif Bet zinokit viskas kazkaip daug paprasciau gaunasi nei as tikejausi nes tikrai labai bijojau kad bus daug asaru ir isterijos.Kai einam miegoti leidziu prisiglaust prie krutines ir jam tiek ir uztenka biggrin.gif Ikisa nosi tarp papu ir apsipatenkines uzmiega. Norejau jusu paklausti kaip jus darot kai dar prisirenka kruti pienuko per kokias 2 dienas ka su juo daryt ar duot vaikui istraukt ar palikt ar ka daryt. Kruties tai neverzia dar pakolkas bet bijau kad nesusiguzuotu.
Atsakyti
QUOTE(kordelija @ 2008 07 04, 14:07)
Sveikos mamytes smile.gif  Mes irgi su mazium jau atsisveikinam su papuliais biggrin.gif  Bet zinokit viskas kazkaip daug paprasciau gaunasi nei as tikejausi nes tikrai labai bijojau kad bus daug asaru ir isterijos.Kai einam miegoti leidziu prisiglaust prie krutines ir jam tiek ir uztenka biggrin.gif  Ikisa nosi tarp papu ir apsipatenkines uzmiega. Norejau jusu paklausti kaip jus darot kai dar prisirenka kruti pienuko per kokias 2 dienas ka su juo daryt ar duot vaikui istraukt ar palikt ar ka daryt. Kruties tai neverzia dar pakolkas bet bijau kad nesusiguzuotu.

aš tai nieko nedarau schmoll.gif . turėtų per laiką tas pienas rezorbuotis į kraują. nors pas mane ten nebe prūdai jo ir yra, krūtys visiškai minkštos kol kas (paskutinį kart žindžiau prieš 5 dienas), jaučiasi kad yra pieno, bet nesiguzuoja ir neveržia. jei ims veržt, bandysiu kelis lašus nutraukt, bet tik tiek kad neveržtų. juk kuo daugiau ištuštinsi krūtį, tuo daugiau paskui vėl prisigamins unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingalp: 04 liepos 2008 - 13:44
Sveikutės,mamytės 4u.gif, pasakykit jūs man, kaip atsikratyti to kaltės jausmo doh.gif , mano dukrytei dabar beveik 1m ir 8mėn iki šiol dar maitinau, nuo vakar liko tik vakarinis maitinimas, planavau baigti, bet niekaip negaliu, graužia sąžinė, kad iš vaiko atimu malonumą, kad galvoju apie save, o ne apie savo auksą blush2.gif jau sakiua dabar tikrai tikrai baigsiu maitinti, nes ir sveikatėlė pakriko, sirgti labai dažnai pradėjau, niu, bet negaliu, kaip negera, kad taip net galvoju doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2008 07 04, 15:00)
Sveikutės,mamytės 4u.gif, pasakykit jūs man, kaip atsikratyti to kaltės jausmo doh.gif , mano dukrytei dabar beveik 1m ir 8mėn iki šiol dar maitinau, nuo vakar liko tik vakarinis maitinimas, planavau baigti, bet niekaip negaliu, graužia sąžinė, kad iš vaiko atimu malonumą, kad galvoju apie save, o ne apie savo auksą blush2.gif jau sakiua dabar tikrai tikrai baigsiu maitinti, nes ir sveikatėlė pakriko, sirgti labai dažnai pradėjau, niu, bet negaliu, kaip negera, kad taip net galvoju doh.gif  blush2.gif

tai gal dar tu pati esi tiesiog nepasirengusi psichologiškai nujunkymui, jei taip jautiesi 4u.gif . tai pažindyk dar kurį laiką kol tavo galva "pribręs" šiam sprendimui. man kartais irgi šiek tiek liūdna pasidaro kai pagalvoju kad jau mudu niekad nebebūsim tokie fiziškai artimi kaip žindymo akimirkomis wub.gif . na bet gi gyvenimas eina, vaikai auga, ir kiekvienas jų raidos etapas yra savaip įdomus ir teikiantis džiaugsmą wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingalp: 04 liepos 2008 - 14:24
QUOTE(ingalp @ 2008 07 04, 15:22)
tai gal dar tu pati esi tiesiog nepasirengusi psichologiškai nujunkymui, jei taip jautiesi  4u.gif . tai pažindyk dar kurį laiką kol tavo galva "pribręs" šiam sprendimui. man kartais irgi šiek tiek liūdna pasidaro kai pagalvoju kad jau mudu niekad nebebūsim tokie fiziškai artimi kaip žindymo akimirkomis  wub.gif . na bet gi gyvenimas eina, vaikai auga, ir kiekvienas jų raidos etapas yra savaip įdomus ir teikiantis džiaugsmą  wub.gif

Net nežinau, tikriausiai unsure.gif lygir norėčiau, bet vėl tas dvejojimas, o gal dar ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2008 07 04, 15:40)
Net nežinau, tikriausiai unsure.gif lygir norėčiau, bet vėl tas dvejojimas, o gal dar ne blush2.gif

tada dar lukterk truputį- tikrai pajausi, kada būsit pasirengusios abidvi wub.gif

O kai nuspręsi, kad jau - linkiu sėkmės.
Atsakyti