Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

QUOTE(LORIAL @ 2008 06 12, 00:33)
Mes ir pasiryzom pienelio atsisakyti. tai pirma nakti buvo labai prastai verke ypac kai reikejo uzmidyt ir nakti kelesi ir verke. Duodavau vandens paprasto ir vel uzsupdavau. Antra diena kruties is vis neprase o nakti ismiegojo iki 5 ryto atsibudo daviau vel vandens ir ismiegojo iki 9.30. Bet pati isvis negalejau miegoti susiverziau krutine bet taip nerealiai skauda kad net nezinau kaip cia istverti ta skausma  doh.gif truputi nusitraukiu ir vel uzsirisu. Tai nezinau ka sia nakti darysiu vel turbut sienom lipsiu...

Man mutraukus maitinimą sunkiausia buvo antra para. Krūtis taip skaudėjo, kad pati iš skausmo atrodžiau kaip zombis. Nusitraukinėti norėjosi kas pusvalandį. Naktis irgi buvo bemiegė cry.gif Galiu paguosti tik tiek, kad trečią parą jau jaučiausi geriau, net truputį pamiegojau unsure.gif O viskas susitvarkė tik 10 parą, bet su kiekviena diena vis darėsi lengviau ir lengviau.
Sekmės jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LORIAL @ 2008 06 12, 00:33)
Mes ir pasiryzom pienelio atsisakyti. tai pirma nakti buvo labai prastai verke ypac kai reikejo uzmidyt ir nakti kelesi ir verke. Duodavau vandens paprasto ir vel uzsupdavau. Antra diena kruties is vis neprase o nakti ismiegojo iki 5 ryto atsibudo daviau vel vandens ir ismiegojo iki 9.30. Bet pati isvis negalejau miegoti susiverziau krutine bet taip nerealiai skauda kad net nezinau kaip cia istverti ta skausma  doh.gif truputi nusitraukiu ir vel uzsirisu. Tai nezinau ka sia nakti darysiu vel turbut sienom lipsiu...

manau, kad tu be reikalo susiverzei ta krutine g.gif siais laikais taip niekas nerekomenduoja nes gali mastitas isimesti.. nors nezinau kap man bus kai nutrauksiu doh.gif
Atsakyti
As kazka girdejau kad gyd. gali pieno laktacija sustabdyti g.gif Tai gal yra kokiu spec. vaistu?Kam taip save kankinti? schmoll.gif Mano ilgiau kai pamiega,tai turiu kelt, nes atrodo kad krutys susprogs doh.gif O jei taip kentet ne valanda, o kokia savaite doh.gif Kai nori vaika nuo kruties atpratinti.Laikykites mamytes 4u.gif
Atsakyti
labas smile.gif ir mes dar su papu migdomes doh.gif bet vis dazniau galvoju apie nutraukima, tik kazkodel iskart asaros kaupiasi apie tai pagalvojus unsure.gif turbut psichologiskai nepasiruosusi dar esu... g.gif
Atsakyti
Sveikutes, mano vaikuciui jau 1m. ir 3men., ir as jau galvoju apie maitinimo nutraukima, psichologiskai man sunku,gaila atimt is maziaus si malonuma, nes MP mano kudikiui vis dar pagrindinis maistas. Taciau, manau, kad nelaikas bus nutraukinet kai i darzeli prades vaiksciot, o ir tikiuosi, kad nutraukus maitinima, visa nakti ismiegotu, nes dabar kasnakt isbunda po kelis kartus, pamirsau kas yra miegas be prabudimu smile.gif Pirmiausia galvoju pasirupint misinuku, kuris atstotu MP, jei kartais nenoretu kieto maisto, antra, tai vaistukais, kad nebesigamintu pienas, nes jei dar ir sita skausma kest, tai bus per sunku...
O del pleistriuku ant speneliu tai manu irgi pravers. Esu kazkur girdejus, kad galima nuspalvint kruti- nupiest nosyte, akytes, lupytes, tai ir tuomet vaikutis nebeima, bet visokiais krienais ir kitomis kartybemis tikrai nedrisciau tepti... 4u.gif
Tikiuosi, nebus didele kancia atpratint savo atzala nuo kruties, svarbiausia, teigiamai nusiteikt. Sekmes ir jums mamytes!
Atsakyti
Na man nei pipirai, nei druska nepadejo. Gere jis MP su visais pipirais blush2.gif
Pleistriukai pagelbejo atsisakant rytinio MP. O vakarinio niekaip nepavyksta panaikint. Labai jau verkia ir as neistveriu, ir vis dar duodu. Turbut teks is namu vakarais pabegt. Tik kazin kiek laiko teks begiot g.gif
Atsakyti
Norejau papasakot kaip mums sekesi trecia para. Vaikas visa nakti miegojo nuo 22val iki 8 ryto net neprabudo. Mano krutine siaubinga. Nuvaziavau pas gyd ir gavau velniu blush2.gif liepe butinai nusitraukti piena nusiristi visus bintus ir t.t. israse vaistuku liepe isgerti ir pieno pertekliu nusitraukti iki lengvumo kruties. Tai dabar jauciuosi labai gerai krutis pustuscios, bet palaipsniui mazes kol visai dings.
Tai tiek... 4u.gif
Sekmes jums...
Atsakyti
ne, nu pakraupau, kaip jus darot- skauda, verzia pritvinkusias krutis , o jos nebemaitina ir viskas!Juk reikia viska palaipsniui daryti: lieka 2 maitinimai per para, paskui , lieka 1.5, paskui tik vienas per para, paskui ilginamas tas ,,paros" laikas kol gaunasi kad viena karta per 2 paras pamaitini. Tiesiog reikia isiklausyti i savo organizma.
As nutariau, kad maitinsiu iki vieneriu metu- taip ir buvo. Gimtadienio ryta daviau is abieju krutu po truputi tik nutraukti paskutini syki. Jau dvi savaites praejo nuo tos dienos. Jokiu problemu su krutine- kaip ne nemaitinusi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zekcija @ 2008 06 12, 20:26)
ne, nu pakraupau, kaip jus darot- skauda, verzia pritvinkusias krutis , o jos nebemaitina ir viskas!Juk reikia viska palaipsniui daryti: lieka 2 maitinimai per para, paskui  , lieka 1.5, paskui tik vienas per para, paskui ilginamas tas ,,paros" laikas kol gaunasi kad viena karta per 2 paras pamaitini. Tiesiog reikia isiklausyti i savo organizma.
As nutariau, kad maitinsiu iki vieneriu metu- taip ir buvo. Gimtadienio ryta daviau is abieju krutu po truputi tik nutraukti paskutini syki. Jau  dvi savaites praejo nuo  tos dienos. Jokiu problemu su krutine- kaip ne nemaitinusi. 4u.gif

Na skamba labai graziai krutines atzvilgiu biggrin.gif O kaip vaikutis, ar jis irgi taip graziai atsisake kruties, o gal migdetes be papulio?Papasakok, idomu 4u.gif Man sunkiausia bus nutraukti vakarini maitinima, net neisivaizduoju ka reikes daryti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zekcija @ 2008 06 12, 21:26)
ne, nu pakraupau, kaip jus darot- skauda, verzia pritvinkusias krutis , o jos nebemaitina ir viskas!Juk reikia viska palaipsniui daryti: lieka 2 maitinimai per para, paskui  , lieka 1.5, paskui tik vienas per para, paskui ilginamas tas ,,paros" laikas kol gaunasi kad viena karta per 2 paras pamaitini. Tiesiog reikia isiklausyti i savo organizma.
As nutariau, kad maitinsiu iki vieneriu metu- taip ir buvo. Gimtadienio ryta daviau is abieju krutu po truputi tik nutraukti paskutini syki. Jau  dvi savaites praejo nuo  tos dienos. Jokiu problemu su krutine- kaip ne nemaitinusi. 4u.gif

gal nuo vaikučio priklauso, be to, jūs anksti pradėjot mažinti maitinimus, kai vaikutis didesnis, tai gali nusistatyt ir nusiteikti kiek nori smile.gif labiau jis reguliuoja, žinoma, jei nenori rėkdyt unsure.gif

aš norėčiau mažiau maitinti, norėčiau, kad be krūties užmigtų, bet užteko kelių bandymų ir nusprendžiau, kad dar noriu maitinti biggrin.gif
Atsakyti
Prisiskaičiau čia visokiausių istorijų. Aš jau nuo pirmadienio nebemaitinu MP, kol kas pieno pertekliaus nėra, neveržia, neskauda, bet paspaudus pienukas bėga. Nieko nedarau, tikiuosi pats pienas dings g.gif
Maitinau iki 11 mėn. ir 1 sav. Norėjau maitinti iki metukų, pradėjau vakarais MP pakeisti mišinuku (iki tol MP gerdavo 2 kartus dieną ir 2 kartus naktį po labai nedaug), matyt patiko dukrytei mišinukas ar pats traukimas pasirodė lengvesnis, tai ji pirmadienį prieš pietų miegelį atsisakė krūties. Bandžiau duoti krūtį naktį, irgi netraukė. Aš pasinaudojau ta proga ir užbaigiau maitinimą, kol kas dukra MP nepasigedo, mielai geria mišinuką ir naktį normaliai miega.
Dabar mišinį geria tik 2 kartus per parą: prieš pietų miegą ir prieš naktį. Naktį prabudus duodu atsigerti vandenuko, o dieną taip pat geria vandenį ar sultis.
Tai va, kol kas man visai paprastas tas MP nutraukimas atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas padėsit. Nemaitinu 4 para. 7dienį nusitraukiau šiek tiek pienuko, nes jau veržė. Vakar ir šiandien krūtis payminkštės, bet vietom yra sukietėjimų - labai skausmingų. gal patarsit pas ką kreiptis. Vakar ginekologas nieko gudraus nepatarė - tipo kentėk ir viskas blink.gif
Atsakyti