QUOTE(aistullka @ 2008 02 02, 21:19)
Labas visoms mamytems
Turiu tokia bedele, kad privalau per kokias 3 sav ar net greiciau visai nutraukti maitinima...maitinimas krutimi tik gali sukelti baisiu komplikaciju man, nes esu po kruties operacijos

pienuko kolkas turiu, bet nedaug...ligoninej bande ziureti kiek vaikas suvalgo, tai iki vakaro istraukdavo 60 ml is vienos kruties, o vakarais kazkur 20 ml...maitinu taip: viena maitinima viena krutimi, kita maitinima - kita krutimi..kaip man sumazinti pieno gamybas dar labiau? ir kaip per 3 sav visai baigti maitinti? mazinti maitinimu skaiciu? o gal paciai nusitraukineti tik po 20 ml, kad tiek ir tesigamintu ir aisku retinti tuos nusitraukinejimus? MAN TAI LABAI SVARBU!!! PRIVALAU isvengti guzu, nes tada reiktu vel operacijos

PADEKIT PRASAU!!!
Aistullka, atrodo girdžiu paniką tavo žodžiuose? Ar gali atsakyti, dėl kokių priežasčių buvo krūties operacija? Ir kodėl dabar turi nutraukti matinimą - kokios tos gąsdinančios komplikacijos, dėl kurių turi tą padaryti? Kas tau sakė, kad reikia nutraukti maitinti, kad tų komplikacijų išvengtum? Su kokiais gydytojais tareisi?
Iš paskutinio sakinio panašu, kad tau buvo operacija dėl susidariusių guzų? Buvo įtartas mastitas? Ar galėtum papasakoti kaip tu maitinai ir kaip atsirado guzai ir kaip buvo prieita prie operacijos?
O koks tavo pačios požiūris į maitinimą? Įsivaizduok akimirką, kad gali būti taip, jog daugiau jokių guzų nebūtų, nereikia nieko bijoti. Įsivaizduok, kad viskas toliau vyks sklandžiai - ko tu norėtum: nutraukti maitinimą kuo skubiau, ar maitinti toliau krūtimi?
Čia rašo mama po operacijos pasiryžusi tęsti žindymą
http://www.supermama...howtopic=273362
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2008 02 02, 21:41)
teortriškai turėčiau sujungti temas

, nes tokia tvarka, bet matau, kad Jum reikia skubiai patarimo, tad palieku temą, ir norėčiau, kad kai jau išsispręs jūsų bėdos, kad parašytumėte man, kad sutvarkyčiau temas

bet kokiu atveju labai linkiu jum sėkmės ir sveikatos
pakoreguosiu pavadinimą, kad atkreiptų dėmesį
Ruste, tokias temas reikia turėti atskirai, nes čia ne šiaip maitinimo nutraukimas, čia dar klausimas ar tikrai to reikia.
Galbūt verta temą pervadinti į "Patyriau mastito operaciją. Ką daryti su kūdikio žindymu?" ir iškelti prie svarbių temų.