Sėjos kalendorius
Viena diena paankstinau, nes jau pasėjau vienus pomidorus
QUOTE(vilke @ 2006 03 08, 09:02)
na ok, o jei perpikiuojat, tai kada nuo sudygimo ta darot?
Aš pikuoju kai atsiranda 3-5 tikri lapeliai.
Sveikutes,
daug atsakymu i Jusu klausimus galima rasti G. Konciaus knygoje "Mano siltnamis".
Sia knyga galeciau gauti pigiau nei prekybos vietose. Jei domina - rasykit.
daug atsakymu i Jusu klausimus galima rasti G. Konciaus knygoje "Mano siltnamis".
Sia knyga galeciau gauti pigiau nei prekybos vietose. Jei domina - rasykit.
QUOTE(vilke @ 2006 03 08, 10:02)
na ok, o jei perpikiuojat, tai kada nuo sudygimo ta darot?
kaip būna 3 tikri lapeliai + stengiuosi, kad būtų praėjusios 2 savaitės po palaistymo biostimuliatoriumi, tik pavadinimas ant liežuvio galo ... augina šaknis...
QUOTE(Azalija @ 2006 03 08, 12:00)
kaip būna 3 tikri lapeliai + stengiuosi, kad būtų praėjusios 2 savaitės po palaistymo biostimuliatoriumi, tik pavadinimas ant liežuvio galo ... augina šaknis...
gal penergetic-p?
As tai galiu pasidziaugt, kad mano ankstyvieji pomidorai jau per koki pora centimetru kyso. Gal ir paankstinau biski, nes gamta veluoja atsibust, bet jau agurkiukus pasejau ir paprikas. 2 agurkai jau irgi isdygo. Pirma kart gyvenime uzsiimu tokiu darbu, tai labai dziaugiuos savo augintiniais:)
QUOTE(Jurgutia @ 2006 03 17, 02:42)
As tai galiu pasidziaugt, kad mano ankstyvieji pomidorai jau per koki pora centimetru kyso. Gal ir paankstinau biski, nes gamta veluoja atsibust, bet jau agurkiukus pasejau ir paprikas. 2 agurkai jau irgi isdygo. Pirma kart gyvenime uzsiimu tokiu darbu, tai labai dziaugiuos savo augintiniais:)
O ar agurkams ne per anksti? Nebent tu sodinsi į šiltnamį. Aš sėjų tiesiai į lauką gegužės mėnesi. Nes agurkai labai greitai auga.