QUOTE(illiusion81 @ 2008 05 12, 01:16)
taip ruosiaus visa vasara augint balkone, nes kitos galimybes neturiu
bet visada maniau kad papriku apdulkint nereik
tai ka dabar reiks su sepetuku lyst i tuos ziedus, kad nebyretu
siandien jau patresiau nes gal tikrai trasos truksta, ir dar gal nuo perdziovinimo nubyrejo tie ziedai, nes per ilgasias iseigines mano papriku nieks nelaiste
Ziurint kokio didumo tie vazonai.Man kazkodel atrodo, kad norint is paparikos gauti derliu, vienam augalui reiketu bent jau kibirinio vazono. O koks pas tave?
Juk jeigu mazai zemes, tai reikes labai daug trasu.Nezinau...
Juk del to pats sau ir augini, kad uzsiauginti sveika maista.Bet zinoma viskas imanoma, galima juk patresti naturaliom trasom. Siaip tai tikrai idomu kaip tau seksis? Lauksim ziniu. Ir sekmes!
Papildyta:
QUOTE(Vilioja @ 2008 05 12, 09:43)
Aš pernai auginau paprikas vazonuose. Tik ne balkone, o šiltnamy. Dėl vietos stokos. Dideliuose vazonuose visai neblogas rezltatas, bet mažuose - šnipštas. Labai greitai išdžiūdavo žemė per karščius, nevisada turėjau galimybę juos laistyti.
Žinau žmogų, kurio visi šltnaminiai augalai vazonuose susodinti, o pats šltnamis plytelėmis išklotas. Gal ir keistuolis jis, bet jam taip gerai ir derlius jį tenkina. Tik matomai daugiau vargo ir trąšų.
Na cia tai jau kazkoks iskrypimas
As suprasciau, kad taip auginamos geles.O gal ir tos paprikos jam tik del grazumo auga
Papildyta:
QUOTE(Miglute @ 2008 05 12, 11:22)
Sveikos merginos
Noriu patarimo
Mano pomidorų daigų lapai ( dar kol kas ant palangės, vėlyvieji) pasidabino šviesenėm dė,elė. manai tai kažkokios ligos pradžia. Mesti lauk labai gaila, nes tai mano šeimos vieni pačių mylimiausių.... Kaip manot, argliu juos tokiam ankstyvam amžiuje purkšti kuo nors ( poros sprindžių jau ūgis, ruošiausi kaip tik šią savaitę laukan sodinti) ir kuo purkšti , jei taip
Ar labai daug tu demeliu? Pas mane irgi buvo atsirade- issigandau, pagalvojau, kad jau maras pagavo. Bet kai kuriuos apskabiau ir patresiau(kaip jau rasiau) karbamidu. Atsigavo, ir jau kiti lapai tamsiai zali auga ir augalai sustiprejo
O purksti reiketu(jei jau rimta liga pagavo) Previkuru arba Acericidu arba gi tiesiog ir parduotuvej patars ka tuo metu turi.
Papildyta:
QUOTE(muna @ 2008 05 13, 00:40)
Ziurint kokio didumo tie vazonai.Man kazkodel atrodo, kad norint is paparikos gauti derliu, vienam augalui reiketu bent jau kibirinio vazono. O koks pas tave?
Juk jeigu mazai zemes, tai reikes labai daug trasu.Nezinau...
Juk del to pats sau ir augini, kad uzsiauginti sveika maista.Bet zinoma viskas imanoma, galima juk patresti naturaliom trasom. Siaip tai tikrai idomu kaip tau seksis? Lauksim ziniu. Ir sekmes!
Papildyta:
Na cia tai jau kazkoks iskrypimas
As suprasciau, kad taip auginamos geles.O gal ir tos paprikos jam tik del grazumo auga
Papildyta:
Ar labai daug tu demeliu? Pas mane irgi buvo atsirade- issigandau, pagalvojau, kad jau maras pagavo. Bet kai kuriuos apskabiau ir patresiau(kaip jau rasiau) karbamidu. Atsigavo, ir jau kiti lapai tamsiai zali auga ir augalai sustiprejo
O purksti reiketu(jei jau rimta liga pagavo) Previkuru arba Acericidu arba gi tiesiog ir parduotuvej patars ka tuo metu turi.
TAIGI LABAI RIMTAI KLAUSIU- KAS TAI PER ORANZINIAI PELESIAI? Kur gi galima ieskoti atsakymo?
Gal jau kuri ka nors suzinojot?