Mano šiltnamis jau najoj vietoj, galėsiu savatgalį bandyti ridikus pasėti. Salotas aš sėju gūžines, kambaryje ant palagės( jau dabar tai padarysiu), o šiltamyje apie balandžio vidurį išpikuoju
QUOTE(Regila @ 2008 03 14, 14:46)
Aš griovelius padariusi palieju ir pasėju. Tada užberiu žemėmis.
kaip smagu,taip ir as dariau,dar siandiena uzdengsiu agro plevele aciu uz patarimus
QUOTE(Regila @ 2008 03 14, 12:22)
Ir aš prieš kelis metus buvau girdėjusi, kad apkarsta saldžiosios nuo aitriųjų, bet kaip nepabandysi..Sodinau į patį šiltnamio kampą ir tik kelis. Neapkarto. Nuo to karto, kasmet drąsiai po kelis kamputyje sodinu. Viduryje šiltnamio, tarp saldžiųjų nebandžiau, bet man to ir nereikia.. Taip, kad drąsiai sodink!
ačiū nuraminot
QUOTE(rramii @ 2008 03 17, 15:55)
sveikos, as pries pora savaiciu pasejau salotas ir ridikelius, tai ridikeliai pilnumoj sudyge bijau kad neistyptu, kada juos retint reik
Pirma karta sitnmyje sejau
Pirma karta sitnmyje sejau
O juos reikia retint Dabar ir pati galvoju - gal blogai, kad neretinu, pasieškau kur didesnis ir vis raunu, o pabaigoje lieka peraugusių, nesustorėjusių. Gal dėl to, kad neretinu
QUOTE(Vilioja @ 2008 03 17, 15:59)
O juos reikia retint Dabar ir pati galvoju - gal blogai, kad neretinu, pasieškau kur didesnis ir vis raunu, o pabaigoje lieka peraugusių, nesustorėjusių. Gal dėl to, kad neretinu
tai va va , lauksim labiau patyrusiu ir daugiau zinanciu augintoju
QUOTE(Vilioja @ 2008 03 17, 15:59)
Manau , kad teisingai darot, juk cia ne morkos, ridikeliai greitai perauga ju ilgai lysveje neislaikysit KOl suvalgot didesnius po savaites mazesni paauga ir viskas. As taip pat darau.
Sveikos! Klausimas žinovėms - gal galit parekomenduoti kokių nors gerų, skanių ropinių svogūnų?
QUOTE(sigita @ 2008 03 17, 17:11)
Manau , kad teisingai darot, juk cia ne morkos, ridikeliai greitai perauga ju ilgai lysveje neislaikysit KOl suvalgot didesnius po savaites mazesni paauga ir viskas. As taip pat darau.
todėl rekomenduojama sodinti kelis kartus: vieni jau tinkami vartojimui, kiti dar auga. O per tankiai augantys ridikėliai sukelia daugiau rūpesčių
Klausimas toms kurios anksti pasėjo šiltnamyje pirmąsias daržoves.
Ar sugrįžusi žiema nepridarė nuostolių?
Aš tada kai buvo šilta nieko pespėjau pasėti, o paskui taip atšąlo... Tai tik dabar pradedu sėją šiltnamyje
Ar sugrįžusi žiema nepridarė nuostolių?
Aš tada kai buvo šilta nieko pespėjau pasėti, o paskui taip atšąlo... Tai tik dabar pradedu sėją šiltnamyje
Salotos,ridikai, kopūstai tokių šaltukų nebijo..o ypač, jei nėra išdygę...Aš dengiu agro danga. Ant viršaus dar plėvelę.Gaunasi dvigubas dengimas..
Nesibaiminkit, juk čia ne agurkai ar pomidorai...
Nesibaiminkit, juk čia ne agurkai ar pomidorai...
merginos, ar kas auginat baklažanus?