Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis

Kazkiek turesiu paciu daigu parduoti.Tai,ka sejau del saves.Kai kuriu veisliu pasejau daugiau.Veisliu virs 20.Gal ne po daug,bet kazkiek tikrai bus..iki 100vnt.Kai kurios veisles isbandytos,patikimos.Kitas pirma karta pati auginsiu.Pirktos,kaip geros..ne is parduotuviu,o is augintoju,Rusijos,Izraelio,Amerikos..
Atsakyti
;labas, morjau paklausti ka man daryti, nebezinau ka toliau su pomidorais daryti? as seklas susejau i ta pirkta siltnamiuka, jos isdygo jau daigiukai gal apie 2 cm yra, leidzia trecia lapeli, kada man persodinti jau i didesnius vazonellius?siltnamis dar neparuostas ir gal greit nebus. man atpjauti ta gabaliuka kartu su daigiuku ir i zeme isodinti i kita inda?dar tubut per anksti? kai isleis daugiau gal lapeliu, ar ne??laukiu patarimo?
Atsakyti
Pikiuojant nereikia niekur nieko pjauti.Atsargiai isversti is indelio ir po viena isskirstyti.Pasodinti i gilesnius indelius ar i viena dideli reciau visus.Pikiuoti reikia,kai yra bent pora ar dvi tikruju lapeliu(tu karpuytu).Skilclapiai(tie pirmieji lapeliai)nesiskaiciuoja.Kai isimsi,kai pradesi skirstyt po viena-pamatysi,kad visai nesunku ir nesudetinga.Juk ant sakneliu laikosi zeme.Tik nelaikyk uz paciu virsuneliu atskiriant,nes gali nutrukti.. Sekmes!
Dar visas menuo laiko,tad spesit ir ta siltnami paruosti.Musu taip pat dar neparuostas..tiesiog jis apsodintas,bet ne pomidorais.
Atsakyti
Ačiū, Regila, lekiu skaityti ir žiūrėti bigsmile.gif
Atsakyti
O aš šiemet su agurkais paskubėjau doh.gif Daigai jau senokai perpikuoti ir jau po aštuntą lapelį leidžia blink.gif Bijau, kad derliaus sulauksiu dar nespėjusi persodinti juos į šiltnamį biggrin.gif
Atsakyti
Pirmi metai turime šiltnamį. Iškasėme visas žoles, žemės tipas ten - priemolis. Ar ten juodžemio įmaišius žemė pagerėtų? Žadame auginti pomidorus.
Girdėjau, kad pomidorai nemėgsta paprikos draugijos. Bet tos paprikos aš tik 10 daigų teturiu. Juk jų vienų nesodinsi į šiltnamį. Gal kas auginote viename šiltnamį paprikas ir pomidorus. Kaip ten jiems sekasi? Ar labai jau jie nesutaria? g.gif
Ačiū už atsakymą.
Atsakyti
Kazkada,kai turejom ilga plevelini siltnami,viskas augo viename..ir pomidorai ir agurkai ir paprika.Kazkaip nei karto neuztikau "mustyniu" mirksiukas.gif Nemanau,kad del to butu buves derlius mazesnis.Tad,nesukit sau galvos-sodinkit kur turit vietos.Del to derlius labai nesuprastes..
Atsakyti
Mes lrgi augindavom viską viename ir tikrai nieko. blush2.gif Viskas gerai augo ir puikiai derėjo. Taip kad galite drąsiai auginti ir jūs mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano pomidoru "daigai" jau siekia kokius 60 cm doh.gif O naktimis vis dar salnas prognozuoja... Ka daryti? ar jau galima sodinti? Mano uosviai gyvena sode ir reikalui esant nakciai siltnamyje ijungia elektrine plytele, bet ar ji pagelbes jei bus -5 laipsniai salcio?
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2007 05 06, 10:03)
Mano pomidoru "daigai" jau siekia kokius 60 cm  doh.gif  O naktimis vis dar salnas prognozuoja... Ka daryti? ar jau galima sodinti? Mano uosviai gyvena sode ir reikalui esant nakciai siltnamyje ijungia elektrine plytele, bet ar ji pagelbes jei bus -5 laipsniai salcio?

aš šiandien pasodinau pomidorus ir agurkus i plevelinį šiltnamį.Šią savaitę nebežadėjo šalnų,o laukti ilgiau nebegalejau.Pomidorai ruošiasi žydėti ,jiems trūksta drėgmės,tenka po kelis kartus per dieną laistyti.Kol kas nerišiu,jei bus šalnos,dengsiu agroplėvele, įjungsiu elektrinę plytelę, dar galima karšto vandens kibirus iš vakaro pastatyt (jis garuos , kels santykinę drėgmę).Manau turėčiau apsaugot ,kad nenušaltų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(juros banga @ 2007 05 06, 22:55)
aš šiandien pasodinau pomidorus ir agurkus i plevelinį šiltnamį.Šią savaitę nebežadėjo šalnų,o laukti ilgiau nebegalejau.Pomidorai ruošiasi žydėti ,jiems trūksta drėgmės,tenka po kelis kartus per dieną laistyti.Kol kas nerišiu,jei bus šalnos,dengsiu agroplėvele, įjungsiu elektrinę plytelę,  dar galima karšto vandens kibirus iš vakaro pastatyt (jis garuos , kels santykinę drėgmę).Manau turėčiau apsaugot ,kad nenušaltų. g.gif


O tai ta dregme, nepritrauks salcio? Sakoma, kad pries salcius netgi laistyti nerekomenduojama g.gif
Atsakyti
Š girdėjus, kad kaip tik palaisčius, drėgmė kai garuoja ar ką ten kaip tik apsaugo nuo šalnų 4u.gif
Pasodinau ir aš didžiąją daugumą, net neapdengiau tikiuosi šiąnakt nebus šalnos. Dabar teks pasektii prognozę doh.gif
Atsakyti