Agurku mes neskabom.Armonika skabyt pazastinius uglius reikia..tik ne ziedinius pumpurus. Neskaboma tik zemaugiams.Armonika aukstas ir garbanotais vaisiais pomidoras.
QUOTE(janone @ 2006 06 07, 12:56)
Mano pomidorams siltnamyje pradejo gelsti lapeliai, turbut todel, kad orai tokie salti. Gal zinote kaip juos sustiprinti, gal kuo nupurksti, kol visai nepagelto ir nesupuvo. Laistau negausiai, pomidoru veisle Marmande.
laistyk su kemira trasomis, raugintu karves meslu ir bus pomidorai
QUOTE(ginaja @ 2006 06 07, 13:38)
Girdėjau, kad pomidorai labai mėgsta kai lapus apipurški jodų. Į kibirą reikia lašinti tik kelis lašus. Mano pomidorų lapai irgi buvo pegelte kai tik persodinau į šiltnamį.
o ka duoda tas jodas
QUOTE(siaudukes @ 2006 06 08, 16:19)
lauke pasiziūrėjus tai bliaut ima noras sudygę vos du
as agurkus uzsiauginau siltnamyje dezuteje ir paskui lauke issodinejau kaip pomidorus
QUOTE(*Bitutė* @ 2006 06 08, 16:26)
Lauke pas mane dar nesudygo įdomu gal ,kad tokie orai šaltoki o jūs juos pridengiate agro plėvele Šiandien pasisodinsiu tai sakiau reikia pridengti,gal greičiau sudigs
pridengti BUTINA
o as pasigirsiu, pas mane siltnamyje jau 4 pomidoriukai yra
yrka,smagu
o pas mane jų gal apie 30 ,laukiu kada paaugs ir prinoks
o pas mane jų gal apie 30 ,laukiu kada paaugs ir prinoks
QUOTE(siaudukes @ 2006 06 08, 16:19)
lauke pasiziūrėjus tai bliaut ima noras sudygę vos du
mano agurcikai lauke po agro pleve visai normaliai jau ugtele tiesa sudygo ne 100 proc
jei ka mergaites rytoj palanki diena seti/sodinti darzoves kurios virs zemes auga - taigis jei ka agurkus sekime
as dar viena lysve kaip tik pasilikau, agurku dar uzvarysiu, kad butu siek tiek veliau nei tie kur sudyge
P.S. prasom mane priimti i si jaunu ukininkiu bureli
okkey sveika istojus i darzininku kluba
bitute kiek jau turi pomidoru, super
bitute kiek jau turi pomidoru, super
Pas mane šiandien šventė,nuskyniau pirmuosius tris agurkus
ir ant lysvės sudygo visi agurkai(na gal keli ir nesudygo)ir be jokių agro plėvelių
ir ant lysvės sudygo visi agurkai(na gal keli ir nesudygo)ir be jokių agro plėvelių
O as tik pasodinau pomidorus i siltnami, nebezinau ar spes isdygti.... O agurkai dar tik lenda is zemes
QUOTE(*Bitutė* @ 2006 06 12, 09:32)
Pas mane šiandien šventė,nuskyniau pirmuosius tris agurkus
pas mane tris agurkai jau pakeliui nuskynumui, na kokios dieneles 3 ir jau skynsiu
Agurkus mes skinam gal trecia savaite.Virs 20nuskyne.Nesakau,kad valgom pilna burna, bet siek tiek randam.
kaip smagu jum, jus jau savo agurkiukus valgot
QUOTE(yrka @ 2006 06 12, 12:47)
kaip smagu jum, jus jau savo agurkiukus valgot
tuoj ateis ir pas tave šventė - nenusimink
kitais metais aš irgi būsiu protingesnė,ir keliom sav greičiau valgysiu agurkus,ir salotas,ridikėlius,o dabar pati laukiu Beje šiandien vėl tris nuskyniau agurkėlius,ir dar vakare nuskinsiu jie auga man akyse
okkey,sveika prisijungus
O klausykit,kiek pas jus durų,langučių,šiltnamyje,ar darote skersvejus
Mat pas mane didelis ir su vienom durim,o langiuko niekaip nepadaro vyras ir žiūriu jau pomidorų lapai kažkokie susirietę,o gal ,kad juos per dažnai laistau
QUOTE(*Bitutė* @ 2006 06 13, 14:11)
O klausykit,kiek pas jus durų,langučių,šiltnamyje,ar darote skersvejus
Mat pas mane didelis ir su vienom durim,o langiuko niekaip nepadaro vyras ir žiūriu jau pomidorų lapai kažkokie susirietę,o gal ,kad juos per dažnai laistau
pomidorams BUTINAS skersvejis
pas mane is abieju galu silnamyje yra atidaryta, o dabar kai orai jau silti, net ir naktim nedarau duru...