Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis

QUOTE(Azalija @ 2006 04 20, 13:51)
o persodinti salotas galima? turiu ant palangės vazone, bet norėtųsi kad augtų ir šiltnamyje, o jeigu taip išretinus ir persodinus? gal kas bandėt?

Aš visada salotas pasisėju namuose į dėžutę, o paskui daigelius išsodinu į šiltnamį. Man labai patinka toks būdas, nes sėjant tiesiai į šiltnamį ilgokai tenka laukti, kol salotos bus tinkamos vartoti, o namuose pasisėti galima net kai lauke minusinė temperatūra.
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif žiūriu kažko aprimo šis skyrelis bigsmile.gif
Nagi kada jūs sodinsite į šiltnamius pamidorų,agurkų,paprikos daigus g.gif
Kada į dirvą reikia persodinti porus,a unsure.gif patarkit jaunai ūkininkėlei blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BITUTE 27 @ 2006 05 07, 15:43)
Sveikutės mirksiukas.gif žiūriu kažko aprimo šis skyrelis bigsmile.gif
Nagi kada jūs sodinsite į šiltnamius pamidorų,agurkų,paprikos daigus g.gif
Kada į dirvą reikia persodinti porus,a  unsure.gif patarkit jaunai ūkininkėlei blush2.gif  biggrin.gif

labukas mirksiukas.gif tikrai kazko cia tuscia pasidare ax.gif
porus as jau pasisodinau smile.gif
sia savaite i siltnami sodinsiu pomidorus ir paprika rolleyes.gif
agurkus visada sodinu i lauka tongue.gif
Atsakyti
sveikutė mirksiukas.gif o kokie tavo paprikų daigeliai,nes pas mane jie labai gražiai auga,tik man kažkaip jie maži g.gif ax.gif nes pamidorai tokie gerokai dideli,o agurkai net pradėjo žydėti doh.gif biggrin.gif
Šiandien vyrai šiltnamį meistrauja,nes tik savaitgalį laisvi,rytoi bandysim plėvele užsitraukti,nu tada tai jau sodinsiu rolleyes.gif laukiu nesulaukiu ax.gif
Dar vienas klausimukas ax.gif o porai kokie pas jus didumo,man jie tokie siūliukai,ištysę,bet atrodo gerai biggrin.gif
Atsakyti
Pomidorai jau pasodinti stikliniame siltnamyje.Ryt i plevelini baigsim sodint agurkus ir paprikas.Lauke dar nesejom,nesodinom agurku.
Atsakyti
QUOTE(BITUTE 27 @ 2006 05 07, 19:33)
o kokie tavo paprikų daigeliai,nes pas mane jie labai gražiai auga,tik man kažkaip jie maži g.gif  ax.gif nes pamidorai tokie gerokai dideli,o agurkai net pradėjo žydėti doh.gif  biggrin.gif
Dar vienas klausimukas ax.gif o porai kokie pas jus didumo,man jie tokie siūliukai,ištysę,bet atrodo gerai biggrin.gif

paprika mano nedidele doh.gif
porai ir pas mane istyse ir atrodo kaip siulai doh.gif bet jie tokie ir turi buti mirksiukas.gif
Atsakyti
Porai visada siuliukai.Sodinant trecdali tu siuliuku reikia patrumpinti.Tuomet geriau atsigauna.
Pomidorai greiciau auga,nei paprika.Pasodinsit ir jie suaugs,sutvirtes ir bus tokie,kokiu tikites.Nesisielokit.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2006 05 07, 20:25)
Porai visada siuliukai.Sodinant trecdali tu siuliuku reikia patrumpinti.Tuomet geriau atsigauna.

nezinojau tokio dalyko blush2.gif
tai cia nukirpti reikia g.gif
Atsakyti
Mes peiliu patrumpinam ar tiesiog nupesam.Paliekam ilgi per 4 pirstus.Tik saknu netrumpinti.Geriau sodinti,kad neuzsiriestu jos..Ju ilgokos saknys.(bent sulyginkit su trumpiausiais).
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif
Na man iškilo vienas kl. ax.gif kiek turi būti laipsnių šiltnamyje blush2.gif ax.gif
Bijau,kad augaliukai nesušustų. pasižiūrėjau 20%C o a6 vos nedustu,ir atidarytas duris laikau,o skersvej7 kiek prisimenu agurkai bijo,a g.gif
Atsakyti
Tu turbut juokauji. Maniskyje buna ir 40. O jei isvaziuodama pamirstu atidaryti siltnami tai ir dar daugiau. Ir nieko, gyvi. Turiu jau ir salotu ir ridikeliu. Auga pomidorai, agurkai, arbuzai.
Atsakyti
Na nejuokauju,kaip saulutės nera ir atidarytas 20,o vakar ir pas mane buvo 35 doh.gif .Tiesiog labai smalsu pasidarė.Mano anytos sese šiltnamiuose dirbo,ir as jos paklausiau ,tai ji man atsake,kad 18-20 normaliausia.Tai aš ir galvoju,tai kam tada tas šiltnamis ir reikalingas bigsmile.gifačiū paguodėt,nes galvos skausmas buvo :Dtikiuosi kitais metais ir aš salotų,ridikėlių turėsi.Su kiekvienais metais patirties įgausim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bitutė*: 15 gegužės 2006 - 14:56