QUOTE(BITUTE 27 @ 2006 03 26, 15:27)
O kokiom trąšom reikia tręšti:hm ir kas kiek laiko jomis palaistyti.Ir kaip suprast palaipsniui
,nes kiti augaliukai visą laiką buvo ant palangės ir nieko jiems neatsitiko.Ir dar merginos kaip jūs ar juos laikot uždengusios
,nes viena draugė man sako reikia plėvele,ar polietileniniu maišiuku uždengti,jau visai aš pasimetus
o taip norisi užsiauginti
ir kada man juos piketuoti
būkit malonios išsamiau paaiškinkite kaip jūs daiginat
Trasos yra KEMIROS skystos pomidorams ir agurkams. Tresti pradedu tada kai ispikiuoju ir atsiranda tikrieji 4 lapeliai, kas 10 dienu. As udzengiu tai agro arba merliuku, tam, kad daigelius saule nenudegintu. Kai saule sviecia tiesiai i daigelius, tuomet pridengiu, kai nusisuka - atidengiu. Ir taip zaidziu, kol jie paauga ir pasidaro stangresni, o tada jau laikau visada atidengtus. Ir reikia sukineti, kad nenulinktu i viena puse
Papildyta:
as agurkus sesiu koki geguzes pabaigoj tiesiai i lauka, bet galima seti i dezutes i pjuvenas, bet jos turi buti visada dregnos, o paskui sodinti kaip pomidorus, i duobutes, o apspaudyti kaip pomidorus negalima, tik apiberti zemem, ir pridengti agro plevele