Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo kalei šuniukų

QUOTE(Borzika @ 2008 02 06, 22:31)
o pabaigai DRĮSTU pasididžiuoti vieno iš mūsų išdykėlių broliukų (Kėdainiškio) nuotraukytėm  4u.gif

Labai gražus vaikas thumbup.gif

Jei ne paslaptis, savo kalytę ruošiatės sterilizuoti?
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2008 02 06, 22:31)
o pabaigai DRĮSTU pasididžiuoti vieno iš mūsų išdykėlių broliukų (Kėdainiškio) nuotraukytėm  4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ar čia kartais ne tas piktuolis? Baisiai fainas buvo.
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2008 02 06, 23:37)
Labai gražus vaikas  thumbup.gif

Jei ne paslaptis, savo kalytę ruošiatės sterilizuoti?

4u.gif aha, tikrai kad vaikai (kaip mišrūniukai)gavos super gražūs biggrin.gif
nors labai jau daug jie man tiek fizinių, tiek moralinių, tiek finansinių resursų išeikvojo : ax.gif

bet, kaip sakoma, "kenčiančiam - dangus" , ane mirksiukas.gif

P.S. jaunėlę dukrytę tikrai kastruosim (kai tik sulauksim I rujos), o štai dėl senolės niekaip negaliu apsispręsti.. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(karinna @ 2008 02 06, 23:38)
Ar čia kartais ne tas piktuolis? Baisiai fainas buvo.

nea...čia tas kitas, mažesnis, mūsų juodukas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 06 vasario 2008 - 22:44
Juodukas pašviesėjo taip ohmy.gif Mažai juodos ir liko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karinna: 06 vasario 2008 - 22:48
[quote=karinna,2008 02 06, 23:47]
Juodukas pašviesėjo taip ohmy.gif Mažai juodos ir liko.
[/quote

taigi čia mišrūniukai bigsmile.gif

nieks negalėjo nuspėt, kas ir kokie "žvėriūkščiai" išaugs ax.gif
Atsakyti
Borzika, o ne su jumis buvo susitikę Savanorių pr. "Leader price" rajone, šalia stadiono? Aš buvau su dviem taksais.
Atsakyti
P.S. temos autorei siūlyčiau užsukt kada pas mus į svečius ax.gif

Su mielu noru Jai papasakočiau viską nuo A iki Z apie beveisliukus:

*apie jų laukimą ir atėjimą į šį pasaulį;

*apie rūpinimąsi jais kiekvieną mielą dieną (nė trupučio, ne mažiau, o galbūt net ir geriau nei veisliniais mažyliais),

*apie gerą mėnesį truksiančias bemieges naktis,

*apie besibaigiančias fizines jėgas;

*apie jų auginimą,

*o po to, KAS BAISIAUSIA, apie tai, kaip sekėsi/nesisekė surasti TINKAMUS, mylinčius, rūpestingus ir atsakingus šeimininkus...

Papildyta:
QUOTE(Daiva D. @ 2008 02 06, 23:52)
Borzika, o ne su jumis buvo susitikę Savanorių pr. "Leader price" rajone, šalia stadiono? Aš buvau su dviem taksais.

Nea, p. Daiva D., aš Jus žinau tik iš forumų, deja, asmeniškai mes dar nė sykio nesam susitikę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2008 02 06, 23:46)
P.S. jaunėlę dukrytę tikrai kastruosim (kai tik sulauksim I rujos), o štai dėl senolės niekaip negaliu apsispręsti.. schmoll.gif

O kodel butent toks sprendimas? Mano galva tai gal senole reiktu pirmiau kastruot, nes ji ta gamtos sauksma jau isbandzius tikrai vel nores pakartot, ta prasme per ruja ja reiks dar akyliau saugot nei jaunikle, kuri dar nezino "su kuo tai valgoma".
Senole kaip senole, bet jos vaikuciai labaaai grazus wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
as auginu misrunu kalyte, kaip mes juokaujam Jorksyro pinceri biggrin.gif nes mama Jorkse o tevas pinceris!! labai norejom leisti jai viena karta atsivesti suniuku, nes matem kaip globojo uosvienes kaciukus kai kate juos paliko, net patineli Jorksiuka suradom.Bet paskaicius jusu foruma turbut teks atsisakyti verysad.gif nes nenorim kasmet tureti suniuku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2008 03 12, 14:59)
as auginu misrunu kalyte, kaip mes juokaujam Jorksyro pinceri  biggrin.gif  nes mama Jorkse o tevas pinceris!! labai norejom leisti jai viena karta atsivesti suniuku, nes matem kaip globojo uosvienes kaciukus kai kate juos paliko, net patineli Jorksiuka suradom.Bet paskaicius jusu foruma turbut teks atsisakyti  verysad.gif  nes nenorim kasmet tureti suniuku  verysad.gif

nupirkit jai daug cypsinčių žaisliukų ir turės užsiėmimą ir ne vaikai galvoj bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2008 03 12, 14:10)
nupirkit jai daug cypsinčių žaisliukų ir turės užsiėmimą ir ne vaikai galvoj bus mirksiukas.gif

o ar reikia is kales atimti igimta instinkta? esu zalia tuose dalykuose! ir dabar pasimeciau ka daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2008 03 12, 15:24)
o ar reikia is kales atimti igimta instinkta? esu zalia tuose dalykuose! ir dabar pasimeciau ka daryti  g.gif

dėl to instinkto... net kai kurie žmonės to nejaučia, nors yra protaujantys... o šuo juk tik gyvūnas kaip ten bebūtų, kaip jį bemylėtumėm mirksiukas.gif
ir šiaip, siūlyčiau jums sekmadienį pažiūrinėti laidų apie įvairius gyvūnus, būna labai gerų rodo, tai iš jų paaiškėja, kad gamtoje toli gražu ne visi gyvūnai kergiasi, o tik geriausi/šauniausi patinai, pasirinkdami patys patelę savo nuožiūrą, bet tikrai ne visas iš eilės ax.gif o dauguma taip ir lieka be porų smile.gif
Atsakyti