Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo kalei šuniukų

Prie ko čia Leti iš vis? Gal papasakok visą istoriją. Man apie kraujavimą pranešei ne tą pačią dieną, o už keleto ar net savaitės. Po to sakei jog dingo. Po dar keleto savaičių pagimdė. Taip?

Gaila kad neišsaugojau nei SMS'ų, nei e-mail'ų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karinna: 06 vasario 2008 - 21:58
QUOTE(karinna @ 2008 02 06, 22:44)
"Gali būti rujojanti." Viskas teisingai. Kai tai rašiau ji dar gulinėjo prie kioskų. Vėliau radau galimybę ją keliom dienom priglausti, pamatėm kad ji nerujoja. Tada ją priemė Leti.

Turėdama PATINĄ šalia, "pamatei", kad ji nerujoja... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2008 02 06, 21:58)
Turėdama PATINĄ šalia, "pamatei", kad ji nerujoja... bigsmile.gif

O čia kaip suprasti?

Žinančios, atsakykit. Ar jau mažiausiai porą savaičių nėščia kalė gali rujoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karinna: 06 vasario 2008 - 22:01
QUOTE(karinna @ 2008 02 06, 22:57)
Prie ko čia Leti iš vis? Gal papasakok visą istoriją. Man apie kraujavimą pranešei ne tą pačią dieną, o už keleto ar net savaitės. Po to sakei jog dingo. Po dar keleto savaičių pagimdė. Taip?

Gaila kad neišsaugojau nei SMS'ų, nei e-mail'ų.

doh.gif na, ir mergaite tavo naglumas... ką aš žinau...tikrai siaubingai gaila, kad neišsaugojai nei SMS'ų, nei e-mail'ų.

Papildyta:
QUOTE(karinna @ 2008 02 06, 22:59)
O čia kaip suprasti?

Dabar jau aš esu ŽINANTI smile.gif

Ji buvo JAU SUSIKERGUSI nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2008 02 06, 22:01)
doh.gif na, ir mergaite tavo naglumas... ką aš žinau...tikrai siaubingai gaila, kad neišsaugojai nei SMS'ų, nei e-mail'ų.

Pavargau klausyti nesąmonių ir atsimušinėt. Tegu tai būna ant tavo sąžinės. Manau žinai ką ir kada sakei, kaip ir kas buvo. Dabar pakeisdama versiją nieko nepeši.
Atsakyti
QUOTE(karinna @ 2008 02 06, 21:59)
O čia kaip suprasti?

Gali. Vaisinguoju laikotarpiu išskyrų gali labai sumažėti, prieš pat rujos pabaigą gali vėl padaugėti. Ir pati ruja gali užtrukti ne 21 dieną, o gerokai ilgiau. Visaip būna, ir kai kurių niuansų gali nepastebėti net patyrusi akis.

QUOTE(Borzika @ 2008 02 06, 22:01)
doh.gif na, ir mergaite tavo naglumas...

Už ką jūs puolate Kariną? Konkrečiai?
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2008 02 06, 22:03)
Papildyta:
Dabar jau aš esu ŽINANTI  smile.gif

Ji buvo JAU SUSIKERGUSI nestuke.gif

Na, tikiuosi paskutinis post'as.

Kiek laiko kalė nešioja šuniukus? Kiek laiko iki gimdymo tu ją pasiemei? Ar kalė dar rujoja būdama jau nėščia pasibaigus rujai per kurią susikergė?

DaivaD., ar ruja gali tęstis dar mėnesį nuo vaisingų dienų? Man jau pačiai įdomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karinna: 06 vasario 2008 - 22:08
QUOTE(Daiva D. @ 2008 02 06, 23:05)
Gali. Vaisinguoju laikotarpiu išskyrų gali labai sumažėti, prieš pat rujos pabaigą gali vėl padaugėti. Ir pati ruja gali užtrukti ne 21 dieną, o gerokai ilgiau. Visaip būna, ir kai kurių niuansų gali nepastebėti net patyrusi akis.
Už ką jūs puolate Kariną? Konkrečiai?

dar sykį pasikartosiu, jog JOKIO PYKČIO NIEKAM NETURIU - buvo kaip buvo ...

tiesiog erzina kai ne kurių asmenų įžulūmas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2008 02 06, 22:11)
dar sykį pasikartosiu, jog JOKIO PYKČIO NIEKAM NETURIU  - buvo kaip buvo ...

Įžeidinėji ir puoli be jokio pykčio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Man labai gaila kad taip nutiko. Stengiausi padaryt viską ką galėjau. Už visą Vilniaus Pifą neatsakau. Kur konkrečiai MANO kaltė?
Atsakyti
QUOTE(karinna @ 2008 02 06, 22:06)
DaivaD., ar ruja gali tęstis dar mėnesį nuo vaisingų dienų? Man jau pačiai įdomu.

Gali. Retai, bet gali.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2008 02 06, 23:11)
dar sykį pasikartosiu, jog JOKIO PYKČIO NIEKAM NETURIU  - buvo kaip buvo ...

o pabaigai DRĮSTU pasididžiuoti vieno iš mūsų išdykėlių broliukų (Kėdainiškio) nuotraukytėm 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(karinna @ 2008 02 06, 23:15)
Įžeidinėji ir puoli be jokio pykčio  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Man labai gaila kad taip nutiko. Stengiausi padaryt viską ką galėjau. Už visą Vilniaus Pifą neatsakau. Kur konkrečiai MANO kaltė?

Tikrai TAVĘS neįžeidinėju mirksiukas.gif
TiKRAI NETURIU jokio pykčio TAU mirksiukas.gif

Galbūt mane ne taip supratai, sorry...
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2008 02 06, 22:03)

O kas čia? Vienas iš keleto įžeidimų.
Atsakyti