Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo kalei šuniukų

QUOTE(karinna @ 2008 02 06, 22:18)
Tau buvo siūlytas maistas. Buvo dėti skelbimai apie šuniukus ir siūlyta visiems kas norėjo panašių. Aš pati siūliausi kiek tik galėjau atvažiuot pažiūrėt šuniukus, atsakei jog nereikia.

Karina, būkim biedni, bet teisingi:

MAN NE MAISTO REIKĖJO

TAI AR TU BUVAI ATVAŽIAVUSI bent vienai dienai pažiūrėt, kaip "lengva" su 7 išdykėliiais?
Atsakyti
Kai buvau atvažiavusi siūliau atvažiuoti dažniau ir padėti kuo galėdama. Atsakei kad nereikia. Aš turėjau jėga brautis į tavo namus ar kaip? g.gif
Atsakyti
Merginos - jau senokai varot poster_offtopic.gif
Atsakyti
Žinau, gaila kad tenka sad.gif
Atsakyti
QUOTE(karinna @ 2008 02 06, 22:21)
Kur pakeičiau? Nieks tau net žodžiu negarantavo, kad ji tikrai nesilaukia. Aiškinau prie aikštelės, jog tuo galima įsitikinti tik praėjus mėnesiui nuo susikergimo. Kai ją radau, ji jau nerujojo. Prieš tai valkatavo apie mėnesį.

karinna, brangioji, galbūt tu ir nesuvoki, tačiau JOKIO PIKTUMO nei tau asmeniškai, nei Vilniaus pifui aš tikrai nejaučiu.
KAS BUVO - PRAŽUVO wub.gif

Bet NEGRAŽU sakyt, jog, man "nieks net žodžiu negarantavo, kad ji tikrai nesilaukia"

karrina, brangioji, ką gi tu MAN AIŠKINAI prie aikštelės??? KĄ?? TU NĖ ŽODELIO dėl rujos man nepasakei
Atsakyti
Tik nereikia meluoti. Aš nežinojau rujojo ji ar ne. Radau ją jau NERUJOJANČIĄ. Iki to ji MĖNESĮ bastėsi. Nežinojau rujojo ji tuo metu ar ne. Pati klausei ar ji nenėščia. Atsakiau jog nežinau ir jog tai galima pamatyti praėjus mėnesiui nuo susikergimo.
Kur mano kaltė šiuo atžvilgiu?
Atsakyti
QUOTE(karinna @ 2008 02 06, 22:24)
Kai buvau atvažiavusi siūliau atvažiuoti dažniau ir padėti kuo galėdama. Atsakei kad nereikia. Aš turėjau jėga brautis į tavo namus ar kaip?  g.gif

Bepigu dabar "geriete" apsimest...

Bet, kai man reikėjo KONKREČIOS pagalbos, ką aš gavau - špygą...
Atsakyti
O ko tu konkrečiai iš manęs tikėjaisi? Kad paimsiu šuniukus? Sorry, negalėjau ir dabar negaliu. Rašei jog tai supranti. Pykai ant Vilniaus Pifo. Dabar mane puoli?

Siūliau padaryti viską ką konkrečiai AŠ galėjau. Atsisakei.
Atsakyti
Dėl pilnaverčių ir nepilnaverčių rujų ir "kadrų atmušinėjimo" smile.gif
Laikiau ne vieną ir ne dvi kales. Nuo prancūzų buldogės iki kaukazo aviganės. Privačioj valdoj, arba laksto palaidos arba uždarytos voljere.
Pas Maskvos sargybinę ateidavo per tvoras jos du etatiniai kadrai, su Lordai smile.gif Vienas senbernaras, kitas dogas. Jokių rietynių palei vartus ar slankiojančių gaujų gatvėj.
Pas kaukazietę ateidavo jos vienui vienintelis Bičas. Kuris iššokdavo iš savo voljero, peršokdavo per kelias kaimynų tvoras ir tyliai stūgaudavo palei kiemo vartus, kol jį įsilkeisdavom. Jokių kitų šunų niekados.
Prancūzė laigydavo po kiemą. Vieną sykį buvo ištrūkus paskui taksioką ir "susigavo" tris šaunias pustaksiukes smile.gif Bet irgi palei kiemą nebūdavo rietynių.
Bulterjerė rujos metu vedžiojama gatvėmis - niekas nesekioja, palei kiemo vartus nebidzinėja. Visos minėtos kalės kergdavosi, susikergdavo ir turėjo vadų - tikros, normalios pilnavertės rujos ir jokių kavalierių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karinna @ 2008 02 06, 22:35)
Tik nereikia meluoti. Aš nežinojau rujojo ji ar ne. Radau ją jau NERUJOJANČIĄ. Iki to ji MĖNESĮ bastėsi. Nežinojau rujojo ji tuo metu ar ne. Pati klausei ar ji nenėščia. Atsakiau jog nežinau ir jog tai galima pamatyti praėjus mėnesiui nuo susikergimo.
Kur mano kaltė šiuo atžvilgiu?

karina, tu bandai sakyt, kad AŠ MELUOJU????????????

o kas gi čia taip rašė :

http://fauna.savel.o...rc1;thread=3642
Atsakyti
"Gali būti rujojanti." Viskas teisingai. Kai tai rašiau ji dar gulinėjo prie kioskų. Vėliau radau galimybę ją keliom dienom priglausti, pamatėm kad ji nerujoja. Tada ją priemė Leti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karinna: 06 vasario 2008 - 21:46
QUOTE(karinna @ 2008 02 06, 22:44)
"Gali būti rujojanti." Viskas teisingai. Kai tai rašiau ji dar gulinėjo prie kioskų. Vėliau radau galimybę ją keliom dienom priglausti, pamatėm kad ji nerujoja. Tada ją priemė Leti.

na jau nau jau.............................

ir nė kiek ne GĖDA tau taip sakyt?

aš tą patį vakarą, kai BORZĄ namo parsivedžiau, pastebėjau, kad JI KRAUJUOJA...
Papildyta:
QUOTE(karinna @ 2008 02 06, 22:44)

ar tu dabar nori visas "babkes" tipo ant Leti suverst? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 06 vasario 2008 - 21:53