Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo kalei šuniukų

QUOTE(*VICI* @ 2008 02 06, 21:53)
Borzika, tu gerai jautiesi? unsure.gif tave labai sunku suprasti ir pastebėjau, kad ne tik man unsure.gif
tik nepyk, o k, bet labai jau įmantriai rašinėji... rašai rašai, o nieko nepasakai tuo rašymu... doh.gif

Išduosiu Tau paslaptį, visažine *VICi*:
MES ( aš+ mano BORZA+ http://www.pifo.lt/l...2;n.300;g.2366) jaučiamės KUO PUIKIAUSIAI... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Borzika @ 2008 02 06, 21:58)
Išduosiu Tau paslaptį, visažine *VICi*:
MES ( aš+ mano BORZA+ http://www.pifo.lt/l...2;n.300;g.2366) jaučiamės KUO PUIKIAUSIAI... mirksiukas.gif

to paties LINKINM ir TAU 4u.gif
Atsakyti
labai džiugu, kad vykdai Pifo veiklą, bet kodėl tokiu įdomiu stiliumi rašinėji forume? kodėl kabiniesi prie elementarių dalykų? kam komentuoji ten, kur šiaip jau kiti žmonės nekomentuoja, nes ir taip aišku? mirksiukas.gif kaiž kaip nerimta atrodo unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2008 02 06, 22:03)
labai džiugu, kad vykdai Pifo veiklą, bet kodėl tokiu įdomiu stiliumi rašinėji forume? kodėl kabiniesi prie elementarių dalykų? kam komentuoji ten, kur šiaip jau kiti žmonės nekomentuoja, nes ir taip aišku? mirksiukas.gif kaiž kaip nerimta atrodo unsure.gif  doh.gif

AŠ (mes) NEVYKDOM jokios veiklos smile.gif

Aš, paprasčiaučiai po ilgų svarstymų ir apmąstymų, priglaudžiau išmestą į gatvę kalytę. Priglaudžiau kalytę, kuri po kelių savaičių pasirodė beeasnti NĖŠČIA.

Ar aš "kabinėjuos" prie kaip tu sakai "elementarių dalykų" ?
Na, tikrai nemanau, kad "kabinėjuos"... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 06 vasario 2008 - 21:12
QUOTE(Borzika @ 2008 02 06, 21:05)
AŠ (mes) NEVYKDOM jokios veiklos  smile.gif

doh.gif biggrin.gif
ok, gal jau einam abi ar (visi mes) ilsėtis, ilga diena buvo wacko.gif
Atsakyti
Borzika, nereikia manipuliuot Borzos istorija.
Deja, tu tikrai dar mažai žinai teik apie rują, tiek apie daugelį kitų dalykų. Kai kuriose srityse VICI žinios lenkia daugelio iš mūsų, mano irgi.

P.S. Ar kalytę likusią jau padovanojai? Kai atsisakei Vilniaus Pifo pagalbos dovanojime kiek pastebėjau ji ilgam užsiliko.

Kad visiems būtų aišku. Borzika pasiemė mano rastą Grigiškėse kalytę. Vėliau paaiškėjo kad ji nėščia. Gimė 7 šuniukai. Borzika labai nervinosi, pyko ir t.t. kad Vilniaus Pifas negali priglausti šuniukus. Pasiūlėm pagalbą dovanojime, maistu (maisto atsisakė). 6 šuniukai buvo gan greit padovanoti, tada ji atsisakė visiškai VP pagalbos. Liko viena kalytė. Ji liko dar keletą mėnesių minimum.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karinna: 06 vasario 2008 - 21:13
QUOTE(karinna @ 2008 02 06, 22:08)
Deja, tu tikrai dar mažai žinai teik apie rują, tiek apie daugelį kitų dalykų. Kai kuriose srityse VICI žinios lenkia daugelio iš mūsų, mano irgi.

P.S. Ar kalytę likusią jau padovanojai? Kai atsisakei Vilniaus Pifo pagalbos dovanojime kiek pastebėjau ji ilgam užsiliko.

Kad visiems būtų aišku. Borzika pasiemė mano rastą Grigiškėse kalytę. Vėliau paaiškėjo kad ji nėščia. Gimė 7 šuniukai. Borzika labai nervinosi, pyko ir t.t. kad Vilniaus Pifas negali priglausti šuniukus. Pasiūlėm pagalbą dovanojime, maistu (maisto atsisakė). 6 šuniukai buvo gan greit padovanoti, tada ji atsisakė visiškai VP pagalbos. Liko viena kalytė. Ji liko dar keletą mėnesių minimum.

Brangioji, karrina, O KĄ GI TU ŽINAI APIE RUJĄ???
Atsakyti
Žinau mažai, dėl to šia tema ir nesireiškiu.
Atsakyti
QUOTE(karinna @ 2008 02 06, 22:08)

P.S. o kuom gi man Vilniaus Pifas pagelbėjo???
Tuom, juog negali NIEKUOM padėt?
Atsakyti
Tau buvo siūlytas maistas. Buvo dėti skelbimai apie šuniukus ir siūlyta visiems kas norėjo panašių. Aš pati siūliausi kiek tik galėjau atvažiuot pažiūrėt šuniukus, atsakei jog nereikia.
Atsakyti
QUOTE(karinna @ 2008 02 06, 22:15)
Žinau mažai, dėl to šia tema ir nesireiškiu.

taigi TU radai MANO priglaustą kalytę

taigi TU, o ne kas kitas, iš pradžių rašei, kad ji gali būti rujojanti

bet, kažkodėl po poros dineų dienų savo "nuomonę" pakeitei...

Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2008 02 06, 21:05)
AŠ (mes) NEVYKDOM jokios veiklos  smile.gif

Aš, paprasčiaučiai po ilgų svarstymų ir apmąstymų, priglaudžiau išmestą į gatvę kalytę. Priglaudžiau kalytę, kuri po kelių savaičių pasirodė beeasnti NĖŠČIA.

Na, tikrai nemanau, kad "kabinėjuos"...  g.gif

negražu yra po 5 min. redaguoti visus savo postus kitaip ax.gif

ok, man viskas aišku, tiesiog fajna būtum, kad tu forume patirtimi dalintumeis, o ne pavienius postus komentuotum, manau visiems tai būtų geriau ir sutartume puikiai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Kur pakeičiau? Nieks tau net žodžiu negarantavo, kad ji tikrai nesilaukia. Aiškinau prie aikštelės, jog tuo galima įsitikinti tik praėjus mėnesiui nuo susikergimo. Kai ją radau, ji jau nerujojo. Prieš tai valkatavo apie mėnesį.
Atsakyti