Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo kalei šuniukų

vieneriu metu kalyte pagal zmones ko gero prilygtu paauglei...
kazin ar daug kas noretu, kad paaugle dukra taptu nescia? g.gif

siaip dziugu, kad tema padejo pagalvoti apie atsakomybe ir persigalvoti. Suniukai - ne zaisliukai vaikams, o gyvi sutverimai, jusu pagalba ateje i gyvenima. Tad su dokumentais jie ar be - del ju likimo atsakomybe tenka ir jums.
Gaila beglobiu, atiduodamu ir ismetamu i gatve.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 05 vasario 2008 - 09:24
QUOTE(karinna @ 2008 02 04, 19:53)
Tačiau jeigu nenorit 2-3 savaites du kartus per metus vaikščiot lauke su dideliu pagaliu nervingai žiūrint į visas šalis, galima sterilizuoti.

o kažin ar jau taip kiekvieną kalę puola būriai gerbėjų? gal čia nuo higienos dar priklauso? aš kai turėjau mišrūnytę, tai tikrai nemaudžiau jos kas savaitę, tai gerbėjų neatsigindavom blink.gif daug pasakoti, ištisi kriminalai doh.gif
o mano Jeannie kai maudoma kas savaitę, tai gal neturi to tokio kvapo, ką aš žinau... nes per rują su ja vaikštom kaip įprastai, niekas ten mūsų neseka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vizune @ 2008 02 04, 22:16)
As turiu 3 sterilizuotas kalytes 10,11 ir 14 metu,vienintele komplikacija,kad jau pagarbus amzelis,o noras dukti,selioti nenusakomas.Ir jokio augliuko niekur neturim,ir mirt tikrai greitai nesiruosiam  lotuliukas.gif Turi panos namie dar tris kastruotus bachurus ir visi smagus ir patenkinti  thumbup.gif

o sterilizavai šiiap sau, nes prisiklausei, kad taip geriau ar visgi kalytės jau kažkokių problemų turėjo? g.gif
Atsakyti
Vokiečio nereikia maudyt, o jei maudytum kas savaitę, tai ko gero nupliktų biggrin.gif
Atsakyti
ir seip eisivaizduoju kaip galima didesni suni maudyt kas savaite as nuproteciau turbut... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2008 02 04, 19:06)
Nu jo, noras šuniukų kaip ir praėjo. Dabar tik vyrą ir vaikus (kurie jau ne visai vaikai darosi) tuo įtikint beliko.
Tik va kitas klausimas iškilo- jei nesterilizuot, tai ką reiškia "saugot" per rują. Kiek dažnai ir kiek ilgai ta ruja būna? Kartą į metus? Daugiau?

Aš taip džiaugiuoiu SM. Daugiau informacijos nei bet kokioj literatūroj rast galima wub.gif

Kale saugoma per ruja 30 dienu. Mes turim labai graziu atveju ,kai kale susikerge psakutinemis sio menesi o dienomis, Mano mergos atsedi narve lygiai menesi, bet uz tai as rami, kad viskas taip ,kaip reikia. Ir jokiu problemu.

QUOTE(tura @ 2008 02 05, 08:24)
Na neturėsim mes tų šuniukų.
Bet kai pernai vilko ieškojom, tai galiu pasakyti, kad Kaune tik keliose vietose radom. O norėjosi iš padorios šeimos, ne iš bomžyno. paklausą tikrai turėtų, nes ne visi gali po 2000lt už šuniuką mokėti. Ir garantijų jokių. Iš savo patirties žinau, nes prieš tai buvo Belgų aviganis Griunendalis, su visais dokumentais. Ir kaimynam įkandęs buvo ir visko buvo, ir tik metus išgyveno (mirė ne nuo ligos).
Aišku argumentų rasit įvairių, bet šuo yra lygiai taip pat kaip ir žmogus ar kitas koks daiktas. t.y ir iš labai padorių šeimų ir apsigimimų ir visokio šlamšto pasitaiko, taip  kaip ir didelė kaina dar ne visada kokybę reiškia.

matai tie gokumentai tau garantuos,kad tu gausi ta veisle kuria tu nori....visa ir esme, o ne i ta veisle duok dieve panasu gyvuneli.

QUOTE(*VICI* @ 2008 02 05, 11:31)

o mano Jeannie kai maudoma kas savaitę, tai gal neturi to tokio kvapo, ką aš žinau... nes per rują su ja vaikštom kaip įprastai, niekas ten mūsų neseka thumbup.gif

O tu nepagalvojai, kad gal pas tavo Jeannie vyksta nepilnaverte ruja? Nes pati turiu dvi kales, gyvenu uzdarame kieme, ir puikiai matau kas darosi,kai mes rujojam... tik viena karta pas mus apylinkeje ramu buvo...O siaip net drakos uz vartu vyksta, ir net iseina i trasa tie,kurie nebuna paleidziami is kiemu.
O maudomos musu mergos irgi kas savaite...O kvapas toks geras, kad kai as kur nors nueinu o ten yra vyriskos gimines atstovu, tai nuo mano kelniu nepasitraukia...
Pamastyk. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nesmerk @ 2008 02 06, 09:12)
O tu nepagalvojai, kad gal pas tavo Jeannie vyksta nepilnaverte ruja?  Nes pati turiu dvi kales, gyvenu uzdarame kieme, ir puikiai matau kas darosi,kai mes rujojam... tik viena karta pas mus apylinkeje ramu buvo...O siaip net drakos uz vartu vyksta, ir net iseina i trasa tie,kurie nebuna paleidziami is kiemu.
O maudomos musu mergos irgi kas savaite...O kvapas toks geras, kad kai as kur nors nueinu o ten yra vyriskos gimines atstovu, tai nuo mano kelniu nepasitraukia...
Pamastyk. mirksiukas.gif

g.gif g.gif g.gif
tai man jau čia susinervinti ir bėgt pas veterinarą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *VICI*: 06 vasario 2008 - 11:11
QUOTE(*VICI* @ 2008 02 05, 11:31)
o kažin ar jau taip kiekvieną kalę puola būriai gerbėjų? gal čia nuo higienos dar priklauso? aš kai turėjau mišrūnytę, tai tikrai nemaudžiau jos kas savaitę, tai gerbėjų neatsigindavom blink.gif daug pasakoti, ištisi kriminalai doh.gif

Nu žinok aš savo irgi maudau kas savaitę, o kai rujoja - keliauja kelis kartus į vonią "nusipraust", nepaisant to - kvapas patikėk jaučiasi, net ir man doh.gif O gerbėjai maža to kad sektų - laukia prie laiptinės durų parom.
Atsakyti
nu bet šiaip maniškė normaliai rujoja g.gif ne taip, kai kai kurios, kad ten net kraujo nėr ir tipo viską pilnai susitvarko g.gif maniškė miega su triusikėliais, kad naktį nereiktų ten jai galvoti apie tvarkymąsi ir ryte kai išimu įklotėlį, tai būna kraujuko, nu bet kvapas ką žinau... gal ten į patį savaitės galą truputį jau toks būna, o šiiap tai kvepia savo šampūnais/kondicionieriais, o ne tuo tokiu negeru kraujo kvapu g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2008 02 06, 12:32)
nu bet šiaip maniškė normaliai rujoja g.gif ne taip, kai kai kurios, kad ten net kraujo nėr ir tipo viską pilnai susitvarko g.gif maniškė miega su triusikėliais, kad naktį nereiktų ten jai galvoti apie tvarkymąsi ir ryte kai išimu įklotėlį, tai būna kraujuko, nu bet kvapas ką žinau... gal ten į patį savaitės galą truputį jau toks būna, o šiiap tai kvepia savo šampūnais/kondicionieriais, o ne tuo tokiu negeru kraujo kvapu g.gif  ax.gif

Na, neperpyk "VICI" tu ant mūsų, bet panašu, kad tu absoliučiai nieko neišmanai apie didesnių nei jorkų veislių rują...
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2008 02 06, 20:16)
Na, neperpyk "VICI" tu ant mūsų, bet panašu, kad tu absoliučiai nieko neišmanai apie didesnių nei jorkų veislių rują...

o ir neturėčiau, nes didelių neauginu tongue.gif tik dalinuosi patirtim kaip yra pas mane cool.gif

p.s. o tu šiaip parašyk ką nors naudingo, nes man regis greitai visiems įkyrėsi su savo pamokslais be jokios naudos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2008 02 06, 21:26)
o ir neturėčiau, nes didelių neauginu tongue.gif tik dalinuosi patirtim kaip yra pas mane cool.gif

p.s. o tu šiaip parašyk ką nors naudingo, nes man regis greitai visiems įkyrėsi su savo pamokslais be jokios naudos mirksiukas.gif

Ne MAN SPRĘSTI

Galbūt ir neturėtum, tačiau nebūtina juk ant viso "svieto",JOG tu DIDELIŲ NEAUGINI
Papildyta:
QUOTE(*VICI* @ 2008 02 06, 21:26)

AH, TU KAŽKO NAUDINGO IŠ MANĘS NORI?

Mergaite, ar tu turi bent kruopelytę sąžinės TURI?
Papildyta:

Galbūt mergaitė "VICI" per daug gerai apie save mąsto blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 06 vasario 2008 - 20:48
Borzika, tu gerai jautiesi? unsure.gif tave labai sunku suprasti ir pastebėjau, kad ne tik man unsure.gif
tik nepyk, o k, bet labai jau įmantriai rašinėji... rašai rašai, o nieko nepasakai tuo rašymu... doh.gif
Atsakyti